AKTUÁLNE SNÍMKY OBLOHY / CHEMTRAILS TN 15.1.2022 (+LIST NA PROKURATÚRU) (AKTUALIZOVANE + UPD. LINK)

15.01.2022 09:49

SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ - CHEMTRAILS TN 15.1.2022:

AKTUALIZÁCIA: upd. link, posýpali celý deň, vedia urobiť buď totálne jasno, alebo totálne zamračené, všímajte si sami, čo sa deje s oblakmi, keď príde nálet... - - - upd. link  všetky naše fotky z 15.1.2022, celkom 78 snímok, samozrejme dátum je 15.1.2022:

Deň sa začal masívnymi náletmi posýpacích lietadiel. Kúsok Slnka, ktoré mohlo byť dobre viditeľné pri východe doslova zabetónovali posýpacie lietadlá!

Čochvíľa (cca hodinu po náletoch) to vyzeralo, akoby sa spustil dážd, resp. akási prehánka.

Všimli sme si dnes opäť, že ak vôbec vidíte nejakú kondenzačnú stopu, je možno až v 99% prípadoch určitá forma posýpania... Niekedy s kvalitným ďalekohľadom vidíte, ako "dymí" iba jeden motor... Alebo je monžé vidieť aj rozprašovanie zo stredu trupu lietadla, v minulých rokoch sme videli častokrát aj rozprašovanie z dýz na krídlach. Dnes už má väčšina lietadiel dýzy na rozprašovanie chemtrails pravdepodobne tesne nad výfukovým potrubím motora. Ako je to možné spoznať? Žiadne lietadlo nebude sypať ľadové kryštály priamo z motora, to čo je vidieť kvalitnou optikou je častokrát úplne evidentné, napr. tu:

 

Takýto detail je vidieť iba kvalitnou optikou (používame binokulár 80mmx20zoom), môžeme na základe pozorovaní konštatovať, že väčšina vôbec akejkoľvek viditeľnej kond. stopy (aj keď je niekedy krátka a rýchlo mizne) je v mnohých prípadoch chemtrails:

https://www.youtube.com/watch?v=J1lDQzk5Ydw

 
LIST NA PROKURATÚRU:
Vážená prokuratúra, pýtam sa vás, načo je mi ako Slovákovi váš úrad? Podal som niekoľko trestných oznámení na zločiny rozprašovania chemtrails, ktoré sú bezpochyby príčinou obrovských zdravotných problémov!
Možno si ešte pamätáte, ako sa viedlo vyšetrovanie... Za cca 10 rokov som podal niekoľko trestných oznámení a desiatky oficiálnych podnetov a stovky mailov na rôzne úrady vo veci rozprašovania chemtrails=rozprašovanie vláken a chemikálií do ovzdušia. V r. 2018 som písal, že je iba otázkou času, kedy ľudia budú mať problémy s dýchaním, že vlastne globálna katastrofa sa tu umelo vyvoláva a aj slovenské úrady tieto zločiny vlastne kryjú:
Pripomeniem: napr. policajt požiada SHMÚ o vyjadrenie, SHMÚ povie, že žiadne vlákna v ovzduší nesleduje a vec sa tým v tejto Idiokracii akože legálne uzatvára... (!) To je nejaký úrad, alebo banda retardovaných debilov? Ten film Idiokracia 2006 si prosím pozrite, je to už vlastne dokument:

Napr. nejaká možno retardovaná policajtka napíše, že "chemtrails to sú len teórie, my nič nesledujeme, však nevieme, že by niekto niečo rozprašoval, tak asi sa nič nerozprašuje" - v skratke, celé jej akože vyšetrovanie, trestné oznámenie tu, odpoveď Polície tu. Idiokracia!

Nevyšetrovalo sa nikdy nič, čím sa vlastne iba umožňovalo niekomu pokračovať v kriminalite a pripravovať globálny kolaps, či už formou zvýšenia počtu ochorení, alebo narušením klímy a normálneho počasia! Umožňovaním rozprašovania chemtrails sa tu zarába na globálnu haváriu, prebieha pokus o masové vyhladzovanie ľudstva. Pomohlo by aspoň, ak by úrady monitorovali koncentráciu chemtrails (vláken a rozpadnutých vláken-drobný čierny prach) v ovzduší a vydali oporúčania nevychádzať, nevetrať...

Vlastne doterajší postup Polície a úradov je hazard s našimi životmi! Teda ako občanovi je mi váš úrad aj Polícia úplne na hovno, sú to totálne zbytočné inštitúcie, absolútne odmietam platiť akékoľve pokuty i podávať daňové priznania, začnite najskôr vyšetrovať zločiny, ktoré sa tu dejú, a ak policajt alebo nejaký úrad vyšetruje spôsobom akým vyšetrovali doteraz, vzneste obvinenie! A nie ako idioti to uzavriete a čakáte, koľko ľudí bude zomierať alebo čo čakáte, že sa udeje ak rozprašovanie chemtrails bude pokračovať? Banda zombie lapajúca po vzduchu prehrabávajúca sa v odpadkoch po civilizačnom kolapse... Chcete byť tí, čo sa tohto dožijú? Urobili ste všetko čo ste mohli aby sa zločiny rozprašovania chemtrails začali vyšetrovať? Pretože ide o naše životy a takmer každý deň sa do ovzdušia z lietadiel rozprašujú jedy! Začala sa hra na vírus len preto, aby táto genocída mohla pokračovať a pretože vás majú za idiotov a bláznov, ponúkli vám testy a vakcíny, ktorými vás otrávia ešte viac? (V Idiokracii sa učí, že keď si necháte pichnúť injekciu, jed vám neublíži! Choroba je otrava, ak sa objaví nová choroba, je tu aj nový kontaminant, resp. nový problém v prostredí! Choroba=otrava, nedostatok, alebo iné poškodenie.

Kto vyšetruje, čo je pôvodom choroby? Aj na hnoj prichádzajú baktérie aby odpratávali a rozkladali jedy, čo je to za teóriu bojovať proti baktériám alebo "vírusom" a nechávať kľudne ďalej kopiť hnoj? Lebo to robí vláda, prezidentka, Polícia, SHMÚ, Úrad na ochranu ovzdušia ignorovaním a odmietaním vyšetrovania chemtrails a Ministerstvo dopravy pomáha kontaminovať ovzdušie výstavbou nových rádiových vysielačov, pričom niektorí lekári tvrdia, že nové choroby súvisia s elektromagnetickým poľom:

https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/

Elektrotechnický inžier, vedec, ktorý zreplikoval Teslove technológie: Eric Dollard o rizikách EM žiarenia:

https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

- - -

Ak sa môže takto ako doteraz viesť "vyšetrovanie" podnetov na chemtrails a na extrémne hodnoty EM žiarenia, ak môžu úrady a úradníci takto postupovať, ako postupovali doteraz (zrejme podľa nejakých predpisov, alebo podľa nejakého zákona), tie predpisy, resp. tie zákony sú zločinné, sú tri možnosti:

1.) v skutočnosti nemáte žiadne právomoci viesť vyšetrovanie zločinov
2.) alebo nič robiť nechcete, ste podobne ako ostatné úrady parazitická zločinecká banda v rukách globálneho prediktora, máte postupy a predpisy, ktoré aj tak nič zásadné nikdy nemôžu ovplyvniť, ste iba akože úrad, ako divadlo pre spodinu
3.) v skutočnosti ste Idiokrati, nedochádza vám, že ak nebudete robiť nič, budete zdochýňať bez boja, pravdepodobne udusením, vyhladovaním, ak nezasiahne Vyššia moc, ak tu nikto okrem Biblik.sk a pár jednotlivcov nič nebude robiť s chemtrails a snažiť sa upozorňovať a redukovať elektrosmog, Zem bude čoskoro miesto úplne nezlučiteľné s normálnym životom tak, ako ho poznáme doteraz...
 
Čochvíľa môžeme byť ťažko chorí alebo mŕtvi všetci - vďaka takémuto aj vášmu, možno podľa vašich zákonv legálnemu, ale laxnému, idiokratickému prístupu. Ako občan neznesiem, že vlastne sa vám skladáme na platy! Hráte divadlo na spravodlivosť na zákon, pričom ak to, čo ste predviedli vy, úrady, vláda, ministerstvá, Úrad na ochranu ovzdušia, SHMÚ a Polícia - ak toto umožňuje zákon, ste zamestnancami a spolupracovníkmi mafie! Načo mi je ako občanovi prokuratúra? Aby som sa odvolával kôli pokutám za rúška? (tie odmietam, sú neplatné, podobne ako ďalšie výzvy a pokuty od zločincov ÚvZ, Polície a ďalších zložiek mafiánskeho štátu, preto sa v týchto prípadoch neodvolávam, pretože sa nemám voči čomu odvolávať. Predsa nemôže Polícia na jednej strane umožňovať takýmto "vyšetrovaním" kriminalitu rozprašovania chemtrails synt. vláken do ovzdušia a na druhej strane vyzývať občanov, aby rešpektovali zákon - aký rešpekt môže mať občan voči zločincom a vrahom, ktorých predstaviteľov je vlastne každý zamestnanec tohto mafiánskeho štátu na čele so špinavou prezidentkou, ktorá má namiesto jazyka americkú vlajku a spolu s ďalšími agentami cudzích mocností úplne na občanov kašlú - a my máme dodržiavať ich nariadenia, platiť pokuty a podávať daňové priznania? HOVNO, PÁĽTE DO RITI! Zločinecké úrady, Úrad na ochranu ovzdušia, SHMÚ, ministerstvá vláda polícia umožňovali genocídu chemtrails - masovú otravu ovzdušia cez chemtrails a výstavbou nových mobilných antén a potom sa hrajú na vírus! (od nášho prvého trestného oznámenia na chemtrails uplynulo už takmer 9 rokov! Koľko úmrtí máte za ten čas na svedomí?
A z podnetov na extrémne hodnoty EM žiarenia vyplynulo, že úrady reálnu situáciu nemonitorú vôbec, iba kontrolujú papiere, viac tu a tu, podporujú 5G rôzne satanské a život a zdravie ohrozujúce projekty - viac tu)
Občania by mali masovo odmietnuť zločineckú bandu vo vláde i v týchto úradoch, menovite SHMÚ, Polícia, Úrad na ochranu ovzdušia... Neexistuje viac, aby som ako občan rešpektoval váš úrad, alebo zákony mafiánskeho štátu, ktorý tu dlhodobo vyrábal situáciu, aby sme boli všetci chorí - rozprašovanie chemtrails a masové vystavovanie obyvateľstva rádiovému žiareniu, neschopnosť, nemohúcnosť a v skutočnosti nečinnosť! Činnosť vykazujete iba papierovo, poberáte plat od štátu - od ľudí, zastupujete papierovo ľudí, v skutočnosti hazardujete s našimi životmi a zastupujete výhradne osobné záujmy alebo záujmy satanských mocností, príp. satanských zákonov. O to, čo si myslí občan, to vás zaujíma asi tak, ako čo si myslia prasce v chlieve o metódach chovu. Podnety sú pre vás kvíkanie, hádžete nám pomyje vašimi odpoveďami! Vy na nás totálne seriete a vediete nás na porážku, myslím tým satanistické kurvy aj všetci ich prekliati prisluhovači! Myslím si, že iba úplne hovädo môže tomuto hnoju, čo sa tvári ako štát - ak ho predstavuje tá chudera Čaputová, vyžla Heger a šašo Matovič, podávať daňové priznania alebo platiť akékoľvek dane alebo pokuty! Živiť či rešpektovať tento zločinecký systém alebo brať takýchto Idiokratov vážne je aj pre nich uznanie legitimity a podpora! To je vlastne samovražda, hádzanie dreva na vlastnú hranicu! Štát na čele s nimi vlastne neexistuje, je plne v rukách cudzích zločineckých mocností! Ak niekto rešpektuje prezidentku, vládu alebo nejaké nariadenia, alebo berie vážne ich výzvy, reči alebo pokuty, vlastne dodáva živný roztok parazitom, ktorí začali úplne rozkladať Slovensko! Plnenie ich nariadení, výziev, zákonných povinností voči štátu, ktorí predstavujú zločineckí politici a zločinecké úrady je vlastne spolupráca s mafiou! Ako občan takúto spoluprácu odmietam! (Naposledy, keď som policajtom povedal, že sa s ními odmietam baviť o tom, prečo nemám rúško, zbili ma a pretože som nemal rúško, odmietli ma aj vpustiť do nemocnice na ošetrenie, a zdrav. starostlivosť, resp. prvá pomoc mi bola v tomto zločincami ovládanom štáte odmietnutá opakovane - odmietol som nosiť satanský symbol - rúško, odmietol som podporovať tento zločinecký systém aj za cenu, že som riskoval život)
Buď sa bude vláda a úrady normálne stavať k objektívnym problémom, budú ich normálne riešiť a plniť si svoje povinnosti, alebo ako občan nemám inú možnosť ako vás poslať do riti odmietnutím pokút, daní, daňových priznaní aj za cenu, že ma budete trestne stíhať.
 

________________________________________________________

Podporujte šírenie dôležitých informácií na biblik.sk/clanky
ináč budeme nútení výrobu článkov prerušiť alebo ukončiť, ďakujeme!
č. nášho účtu:
SK8583300000002101425963
Ď A K U J E M E !
Biblik.sk



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/mudr-jan-lakota-ti-ludia-ktori-sa-vakcinovali-sa-stavaju-imunodeficientnymi-inymi-slovami-zacinaju-pripominat-pacientov-ktori-su-hiv-pozitivni/
____________________________________________
Podporujte šírenie dôležitých informácií na biblik.sk/clanky
aby sme mohli v protifašistickom a protisatanistickom boji pokračovať,
ďakujeme!
č. nášho účtu:
SK8583300000002101425963
Ď A K U J E M E !
Biblik.sk
ŽIADNE RÚŠKA, FAŠISTI STRČTE SA!