B. BECÍK: ZÁMER VLÁDY - NAJPRV NÁROD A TERAZ UŽ AJ KRAJINU - a to rovno otvorením Benešových dekrétov, kde získajú bohatí cudzinci hektáre slovenskej pôdy zadarmo (+Poznáma Biblik: AKO ZVRHNÚŤ TÚTO FAŠISTICKÚ DEŠTRUKTÍVNU VLÁDU? - DOPLNENÉ)

12.06.2022 16:13

B. BECÍK: ZÁMER VLÁDY - NAJPRV NÁROD A TERAZ UŽ AJ KRAJINU - a to rovno otvorením Benešových dekrétov, kde získajú bohatí cudzinci hektáre slovenskej pôdy zadarmo (+Poznáma Biblik: AKO ZVRHNÚŤ TÚTO FAŠISTICKÚ DEŠTRUKTÍVNU VLÁDU? - 3x DOPLENENÉ)

"Branislav Becík 7. júna o 9:32:
MATOVIČ vs. SULÍK - SPORY, KTORÉ PRIVIEDLI SLOVÁKOV NA HRANICU CHUDOBY!! ZÁMER VLÁDY - NAJPRV NÁROD A TERAZ UŽ AJ KRAJINU - a to rovno otvorením Benešových dekrétov, kde získajú bohatí cudzinci hektáre slovenskej pôdy zadarmo!!" ZDROJ - krátke video:

https://www.facebook.com/branislavbecik

Poznámka Biblik: ako zastaviť fašistov, keď väčšina Slovákov je neozbrojená? Má niekto nejaký nápad? Vychádza mi to potom iba na úplné odmietnutie platenia daní, poplatkov a pokút s odvolaním sa, že ministerstvo, ktorého predstaviteľov je fašistický zločinec a psychopat je absolútne nelegitímny úrad, aj preto už tretí rok som nepodal daňové priznanie. Nikomu nehovorím, aby ma kopíroval, ale inú možnosť na nenásilný odpor nemám! Mne je z hľadiska daní úplne jedno s mojim nulovým daňovým priznaním, či ho podám alebo nie, ide mi o prejav nesúhlasu s fašistickou chuntou a odmietnutie tej karikatúry, ktorá je vraj ministrom financií! Preto daňové priznanie podávať nemôžem, ani nemôžem platiť do zdravotnej poisťovne, keď ma vyhodili vo vážnom stave od lekára, lebo som nemal rúško! Nepustili ma ani do nemocnice, lebo zrovna, keď som dostal od policajtov za to, že nemám rúško, nemal som ho ani pri pokuse dostať sa na ošetrenie do nemocnice! Tak prečo by som mal platiť zdravotné poistenie? Ako ako sa tu vlastne už dlhodobo riešia trestné oznámenia?

https://www.biblik.sk/news/trestne-oznamenie-na-fasistov/

Odpoveď je, že pravdepodobne nijak! Alebo vám z Polície odpíšu sprostosť, ich "vyšetrovanie" nemá so spravodlivosťou, so zákonmi ani s Ústavou spoločné nič! Alebo, ak obviníte policajta, kľudne si vymyslia nové skutočnosti a nájdu si aj falošných svedkov, napríklad, keď ma 6x vyhodili z vodičáku. Odvolávať sa môžem koľko chcem, peniaze mi nikto nevrátil, vodičák nemám aj keď som tentokrát mal nepriestrelné dôkazy, tajné hlasové nahrávky a fotografie (lebo som tušil, ako to dopadne) policajti si našli falošného svedka, ktorý potvrdil, že vraj som nevyhodil smerovku!

Ani nikto neriešil situáciu, kedy nám postavili tak silné antény oproti domu, že sa tu nedalo spať! (písal som na Min. dopravy) Viac ako 4.000 € som musel investovať do špeciálnych náterov a dodnes som tu so zatemnenými oknami, pretože extrémna sila žiarenia znemožňuje normálne bývanie a špeciálne fólie sú ďalšia riskantná investícia! A ak si chcem ísť pozrieť pozemok alebo nový dom, nemám ani auto, pretože robili VŠETKO preto, aby mi vodičák nedali! (a to ešte používajú ľudí, ktorých pravdepodobne nejakými mentálnymi manipulatívnymi technikami ovládajú, viac tu:

https://www.biblik.sk/news/utok-neznameho-pachatela-na-novinara/

A čo trestné oznámenia na chemtrails? Suchá, záplavy, takáto obloha a celá príroda zamorená syntetickými vláknami. Genocída prebieha na všetkých frontoch, snažia sa zničiť jednotlivcov i národy! Aké možnosti nenásilného odporu mám ako občan? Odmietam sa zaoberať ich daňovými priznaniami, odmietam sa zaoberať zdravotnou poisťovňou aj všetkými ich pokutami!

A prečo by som mal platiť smeti takzvanému trenčianskemu primátorovi, ktorý odovzdal našu pôdu hokejistovi na golfové ihrisko? Alebo ďalší zločin - výstaba múrov na Brezine v TN - ktorý hajzel schválil zničenie a zablokovanie cesty do hory? Kto dovolil stavať otrasné múry hneď pri ceste do hory a kto zničil výhľad i normálnu prístupovú cestu do hôr? V zime by sa bežný človek úzkym strmým chodníkom do hory ani nedostal! A takýmto hajzlom, ktorí ničia našu zem a dávajú ju do rúk súkromníkom bez ohľadu na nás, tým sa mám skladať na plat? Alebo uznať hovädo a zločinca ako ministra financií? NIE!

Kriminálne činy nútenia ľudí nosiť rúška, opatrenia, vnucovanie jedovatých testov a smrtiacich vakcín - to sa bude vyšetrovať ako aj zločiny mnohých policajtov, úradníkov a primátorov!

_______________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.