BEZ VAŠICH PRÍSPEVKOV BIBLIK.SK/CLANKY ČOSKORO SKONČÍ / WITHOUT YOUR SUPPORT BIBLIK.SK/CLANKY WILL END SOON (SK, ENG)

10.05.2022 09:39

Bez Vašej podpory biblik.sk/clanky nebude pokračovať.

Ďakujeme za pochopenie.

Pre zachovanie našej činnosti zameranej na šírenie dôležitých informácií o zdraví a veríme, že i v spoločnom boji za slobodu, potrebujeme Vašu aspoň symbolickú podporu. Nie je možné byť sám proti všetkým. Mnohí predstavitelia štátu a značného počtu súkromných firiem sú na rozhodujúcich postoch satanisti a fašisti, ich špinavé praktiky o tom svedčia jasne, oni nás nemajú za ľudí! Skrátka, pre nich sme gójovia - dobytok, zvieratá!

Ako spieval Michael Jackson - THEY DON'T TAKE CARE ABOUT US! Nezáleží im na nás, nezáleží im, či budeme mať čo jesť, kde bývať...

Existuje vtip: "Obyčajný Nemec zarobí v čistom okolo 4.000 €. Na bežné výdavky spojené s bytom, jedlom a ošatením minie priemerne asi 3.000 €. Čo urobí s tými zvyšnými 1.000 eurami, o to sa vláda nestará. Obyčajný Slovák zarobí v čistom okolo 700 €. Na bežné výdavky minie asi 900 €. Kde zoberie tých zvyšných 200 €, o to sa vláda nestará!"  (o tom svedčia aj dôchodky, z ktorých nie je možné prežiť! Žiadna vláda doteraz katastrofálnu situáciu dôchodcov a soc. slabších rodín nijak systematicky neriešila, o tie najslabšie oká v reťazi spoločnosti sa nikto nezaujímal, reťaz sa trhá! Soc. slabšie rodiny zďaleka nie sú iba cigáni. A treba mať na zreteli aj to, že každý človek pri vstupe do života nemá rovnakú štartovaciu čiaru, podmienky na rozvoj, učenie, vzdelávanie) Súčastný satanistický systém je nastavený na deštrukciu, z ktorej profituje niekoľko oligarchov oddaných NWO. Je pre nich výhodné, aby človek bol chorý, pojedal lieky a ich globálnym cieľom je znížiť stav obyvateľstva planéty Zem:

Na vyvolávanie chorôb boli všetky opatrenia, na vyvolávanie chorôb sú lieky, antidepresíva a predovšetkým - VAKCÍNY! (Vakcíny sú na vyvolávanie chorôb, od tetanoviek, vrátane detských vakcín a samozrejme aj tie posledné, ktoré propagovala fľandra spolu s rôznymi celebritami:

Kváziprezidentka, celebrity a odborníci na záujmy globálnych satanistických korporácií, ktorí vychovávajú aj dnešných lekárov tvrdia, že svet má nového spasiteľa - vakcínu! Bez ich vakcín by tu vraj boli choroby, pričom choroby sú tu predovšetkým kôli ich vakcínam, čo ste konečne mohli pochopiť!

Očkovanie ako také vytvára nové varianty chorôb a tak je to vlastne i s ostatnými vakcínami - tie čo pichajú do detí aj tie, ktoré ponúkajú ako tetanovky! Je treba, aby ste si dali pozor na vakcíny, pretože ak príznaky po očkovaní nie sú okamžité, cca do 6 mesiacov od očkovania dochádza k rozvoju zápalov, celiakie, pošk. imunitného systému (autoimunita) a ďalšie. VŠETKY VAKCÍNY SÚ NEBEZPEČNÉ! Ako dopadne experiment s tými poslednými vakcínami, to práve sledujeme! Je veľmi pravdepodobné, že práve tieto vakcíny sú pôvodcom novej, skutočnej pandémie s úmrtiami na úrovni okolo 25-30% - predp. na zákl. štatistík  tu - SK, ENG:

https://www.biblik.sk/news/evidence-they-can-make-the-corona-scenario-real-dokazy-ze-diabli-su-schopni-pre-dosiahnutie-svojich-cielov-urobit-korona-scenar-realnym/

-   -   -

Choroba a zdravie je predovšetkým otázka prostredia:

https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

Prostredie nám systematicky poškodzujú jedmi z chemtrails a rádiovým žiarením z mobilných antén a satelitov. V skutočnosti neexistujú žiadne normy, či už v prípade obsahu hliníka vo vakcínach alebo v prípade noriem pre EM žiarenie - normy sa prispôsobujú novým produktom globálnych korporácií!

Príklad dokument, kde sa dočítate detaily o normách pre vakcíny:

!!!ČÍTAJ_PaniDoktorka_OČKOVANIE!!!_www.biblik.sk.doc

Neexistuje žiadny úrad, ktorý by mal na starosti Vaše zdravie, neexistuje úrad, kde sa človek môže obrátiť na obranu aspoň základných ľudských práv. Neexistuje Polícia, ktorá by stíhala extrémne veľkých zločincov, neexistuje ani žiadna štátna inštitúcia na sledovanie skutočných hodnôt elektromagnetického žiarenia - celkové dopady elektrosmogu na človeka nikto nesleduje! Roky do ovzdušia rozprašovali chemtrails a pokračovali v stavaní nových, súhrnne čoraz silnejších antén, dávali ľuďom domov Wi-Fi, smartphony a bezdrôtové technológie, ktorých frekvencie i celkové hodnoty vyžarovania ustavične navyšujú! A potom, keď to niektorí ľudia nezvládajú a sú z toho chorí, prídu s teóriami o nejakom novom víruse, ktorý začnú šíriť prostredníctvom testov a vakcín, do ktorých ľudí samozrejme nútia, pretože aký-taký cit Slovanov by za normálnych okolností varoval! Vnucovanie rúšok, testov a vakcín + provokovanie Ruska a ďalšie pokusy tentokrát o surovinový lockdown = satanizmus v praxi!

Mnohé môžeme pre zlepšenie situácie Slovákov a Slovenska urobiť, písané slovo je veľmi mocná zbraň. Každý protifašistický server, článok, či obyčajné zdieľanie jednotlivca je kvapkou, ktorá môže nakloniť misky váh a dostať potrebnú energiu na našu stranu! Ak vydržíme, vyhráme! A MY VYDRŽÍME!

Bez Vašej podpory biblik.sk/clanky nebude pokračovať.

Ďakujeme za pochopenie.

To continue, we need your support. Without your support biblik.sk/clanky will not continue. Thank you.

___________________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU