Dr. VERNON COLEMAN: 10 BIGGEST AND MOST DANGEROUS LIES / Dr. VERNON COLEMAN: VIERA V TIETO LŽI A PODVODY VEDIE K VEĽKÉMU RESETU (SK, CZ, ENG)

23.09.2023 17:33

Dr. VERNON COLEMAN: 10 BIGGEST AND MOST DANGEROUS LIES

VIDEO ENGLISH, NO SUBS:

https://vernoncoleman.org/videos/10-biggest-and-most-dangerous-lies

alt. link VIDEO ENGLISH, no subs:

https://rumble.com/v3bfooa-dr-vernon-coleman-the-10-biggest-and-most-dangerous-lies.html

Note Biblik / Poznámka Biblik: faith in terrorist 9/11 was the first one! Please check 9/11 articles below. Thank you / viera v teroristov 9/11 - tým to začalo (viď 9/11 články nižšie)

česky / cz / czech:

Dr. VERNON COLEMAN: VIERA V TIETO LŽI A PODVODY VEDIE K VEĽKÉMU RESETU

Dr. Vernon Coleman: Tyto lži a podvody nás nemilosrdně vedou do Velkého resetu

https://necenzurovanapravda.cz/2023/09/dr-vernon-coleman-tyto-lzi-a-podvody-nas-nemilosrdne-vedou-do-velkeho-resetu/

Súvisiace články / related articles:

VAJEČNÝ ŽĹTOK AKO LAHODNÝ DEZERT I NA ODBÚRANIE SPIKE PROTEÍNU / EGG YOLK MAY BE PREPARED AS DELICIOUS DESERT AND SPIKE PROTEIN BODY CLEANER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/vajecny-zltok-ako-lahodny-dezert-i-na-odburanie-spike-proteinu-egg-yolk-may-be-prepared-as-delicious-desert-and-spike-protein-body-cleaner/

BÝVALÁ HYGIENIČKA: EPIDÉMIU VYHLÁSILI POLITICI A PÝTAM SA PREČO? (+Poznámka Biblik: V RÚŠKACH ĽUDIA VDYCHUJÚ NAJMENEJ 5x VIAC CO2 AKO URČUJE TECHNICKÁ NORMA)
https://www.biblik.sk/news/byvala-hygienicka-epidemiu-vyhlasili-politici-a-pytam-sa-preco/

IGOR CHAUN ROZHOVOR MUDr. JAN HNÍZDIL: AJ KEBY TÁTO CIVILIZÁCIA SKONČILA AKO TITANIC, CHCEM BYŤ TEN, KTO UROBIL VŠETKO, ČO BOLO V JEHO SILÁCH (SK, CZ)

https://www.youtube.com/watch?v=w2j7UBGKub8

Poznámka Biblik: zaujímavé je aj vyjadrenie psychológa, že ľudia odmietajú pripustiť tak veľkú lož, že by im štát klamal a tvária sa, ako by sa nič nestalo...

TOP KOMENT:

"Dekuji. Posledni veta presne vystihuje co si myslim a rikam.

S hlavou vztyčenou a čistým svědomím. A prosim buďme  OBČANÉ  ne  OFCANE.  Kdyz jim ofcane budou toto dovolovat  ........ občané to pak budou odnášet. Nebuďme lini a studujme a hledejme informace. Dekuji pane Igore ,,,,zrajete jako vino. Dobrá práce."

AKO TO BOLO S TITANIKOM AJ S DVOJIČKAMI (SK)
https://www.biblik.sk/news/ako-to-bolo-s-titanikom-aj-s-dvojickami/

MUDr. JAN HNÍZDIL: COVID JE CIELENÁ, KOORDINOVANÁ A PLÁNOVANÁ AKCIA. V PODSTATE ORGANIZOVANÝ CIVILIZAČNÝ KOLAPS. NESCHOPNOSŤ POLITIKOV RIEŠIŤ PROBLÉMY SKRÝVAJÚ ZA COVID
https://www.biblik.sk/news/mudr-jan-hnizdil-covid-je-cielena-koordinovana-a-planovana-akcia-v-podstate-organizovany-civilizacny-kolaps-neschopnost-politikov-riesit-problemy-skryvaju-za-covid/

9/11 documentaries / dokumenty 11. September, ktorý má mnoho spoločné s Titanikom:

REALLY INTERESTING MATERIAL, PROBABLY THE WHOLE STORY ABOUT PLANES WAS JUST A TV SHOW! / Nárazy lietadiel sú s najväčšou pravdepodobnosťou iba televízna show, maskovací manéver na odpútanie pozornosti od výbušnín, ktorými zavraždili 3.000 ľudí! Ak toto urobili Američanom, čoho sú schopní?

@6:10 "THAT BUILDING JUST RADOMLY FUCKING EXPLODED, THERE WAS NO PLANE!"
https://www.youtube.com/watch?v=ahC-dOZGCnI
@21:56-22:30 thermite activating sequence
 
11. SEPTEMBER: DEŇ, KEDY TO VŠETKO ZAČALO_9/11: DAY OF THE RISE OF FASCISM AND WORLD WARS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/11-september-den-kedy-to-vsetko-zacalo-9-11-day-of-the-rise-of-fascism-and-world-wars/
9/11 FIREFIGHTERS VIDEO /  9/11 VIDEO HASIČOV (odv. v dokumente MYSTERIES DEMOLITIONS @ 12m39s) (SK, CZ, ENG)

ĎALŠÍ VÁŽNY PRÍPAD POŠKODENIA ZDRAVIA PO TESTOVANÍ (+Poznámka Biblik: AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ - ZAMORILI CELÝ SVET A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU)
https://www.biblik.sk/news/dalsi-vazny-pripad-poskodenia-zdravia-po-testovani/

RADOVAN DLUHÝ SMITH & Dr. ANA MIHALCEA: AKO DOSTAŤ Z TELA OTRAVU Z VAKCÍN A CHEMTRAILS, DETOXIKÁCIA PRE ZDRAVÝCH I CHORÝCH / RADOVAN DLUHY SMITH & Dr. ANA MIHALCEA: HOW TO REMOVE VACCINE POISON AND CHEMTRAILS FROM BODY, DETOX FOR EVERYONE (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/radovan-dluhy-smith-dr-ana-mihalcea-ako-dostat-z-tela-otravu-z-vakcin-a-chemtrails-detoxikacia-pre-zdravych-i-chorych-radovan-dluhy-smith-dr-ana-mihalcea-how-to-remove-vaccine-poison-and-chemtrails-from-body-detox-for-everyone/

Dr. ANDREW KAUFMAN INTERVIEW WITH MARSHALL HODGE / VEĽMI ZAUJÍMAVÝ ROZHOVOR S Dr. ANDREWOM KAUFMANOM - O COVIDE, O VAKCÍNACH (SK, ENG) (DOPLNENÉ /UPDATED VITAMÍNY/ VITAMINS)
https://www.biblik.sk/news/dr-adrew-kaufmann-interview-with-marshall-hodge/

Dr. LOIBNER: CHOROBY NEMÔŽETE VYMIETIŤ, MÔŽETE VYMIETIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM / Dr. LOIBNER: "THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES (SK, ENG, GERMAN / DEUTSCH)
https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/