EHS: ELEKTROHYPERSENZITIVITA (Po prečítaní nasledujúcich riadkov pochopíte, prečo z pohľadu vnímavého človeka je každý, kto má resp. propaguje Wi-Fi proste vrah

04.04.2024 20:38

biblik.sk/clanky

EHS - ELEKTROHYPERSENZITIVITA:

krátke video - SK

https://www.elektrosmogazdravie.sk/wp-content/uploads/ehs.mp4

Zdrojový článok:  elektrosmogazdravie.sk/ehs

Poznámka Biblik: Po prečítaní nasledujúcich riadkov pochopíte, prečo z pohľadu vnímavého človeka je každý, kto má resp. propaguje Wi-Fi proste vrah. Tí, ktorí vnímajú EM žiarenie sú vraj EHS, tí, ktorí nevnímajú a neminimalizujú expozíciu sú väčšinou po čase rakovinári, alebo "civilizačne chorí". Poškodenie orgánov sa prejaví fyzickou alebo psychickou chorobou, sú to spojené nádoby, ktoré nemôžeme od seba oddeliť. Vlastne, porušený je človek, ktorý dostane vážnejšiu fyz. alebo psych. chorobu a varovné príznaky necíti alebo ignoruje. Ochorieť s takým dokonalým kontrolným systémom, aký človek dostal od Stvoriteľa do výbavy je vlastne umenie! Dnes je narušená väčšina tzv. modernej civilizácie, varovné kontrolky ako epifýza, bdelé vnímanie a cit sú prebité mobilmi, alkoholom a niekedy i drogami. Ak by boli všetci niečím omámení, bola by to norma... Ak by prišiel niekto vyspelý z iného zemepásu sem do oblasti nám známej Zeme, ľudí a vlastne dnešné ľudstvo by považoval za psychicky chorých, akoby narážali v akomsi polospánku a zbytočne sa kaličili a ničili všetko okolo seba!

Príznaky EHS sú približne takéto (viď nižšie), vôbec to nie je sranda, ale keď sa už niekto vďaka bezhlavému nasadeniu Wi-Fi a mobilných antén dusil už toľkokrát, keď už bolesti po expozícii (napríklad bežné stretnutie v meste medzi ľuďmi s mobilmi) boli také, že nebolo možné sa hýbať, keď už toľkokrát si človek myslel že exne, toto je vlastne pre EHS už len taký "normálny" deň, ktorých si do roka užije aj celé tucty. Na to stačí, aby EHS jedinec chvíľku sedel v blízkosti človeka, čo má smartfón (smartphony ak majú zapnuté dáta, obvykle vysielajú prakticky permanentne). Alebo stačí, ak má suseda s dnešným Wi-Fi routerom. Jeden sused si dá novú Wi-Fi a druhý zrazu po pár bezsenných nociach strávených v bolestiach zaspáva vyčerpaním, ono sa to opakuje pár rokov - a po čase EHS ľudia ak nemajú vyhovujúce bývanie, zomierajú. Väčšinu ľudí ani nenapadne, že nasledujúce príznaky súvisia s blízkosťou zdrojov elektrosmogu, niekedy k tomu stačí, že človek dostane nový mobil, susedovi dá operátor nový router, alebo telo už nemá väčšiu schopnosť absorbcie, a zrazu chodí od jedného lekára k druhému alebo, alebo po desiatkách negat. vyšetrení ho pošlú k psychiatrovi. 

Prosím pozorne študujte nasledovné príznaky, v mnohých prípadoch môže pomôcť proste iba minimalizovať expozíciu, čo môže znamenať aj úplne vzdanie sa mobilu a na internet používať iba káblové pripojenie:

PRÍZNAKY EHS: "hlava bolí, telo a svaly v kŕči, nedá sa normálne ani dýchať ani vyšťať,
tlak v strede hlavy, v strede hrdla, stred hrude a stred brucha - to sú tie nové routre! Staré len hlava bolela.  Ale dýchať ešte ide, vďaka nebeskému Otcovi :-)
Ešte aj vonku prší, už by ma tu nebolo, neviem, možno ďalšia noc kdesi v hore v daždi pod preliezkami
Tu za počítačom konec, je mi zle, neviem kam mám ísť, lebo po takejto dávke je ťažko aj v hore nájsť miesto, jedine medzi dvoma kopcami, kde nepraží ten niekoľkokilowattový vysielač čo je tam na kopci tu v lese,
v lese tu je to už iné v poslednej dobe, je to horšie (pozn. red.: zrejme 5G, bolo to zlé aj pred 5G, s 5G ešte horšie)
Už sa tu možno 10 raz snažím pozerať nejaké duchovné video od začiatku, stále nie som schopný normálne rozmýšľať, klasika, ako minule v hoteli, keď ma po dávke Wi-Fi čo som tam tri dni nespal museli odprevadiť na izbu, lebo sám by som netrafil, sa na mňa pozerajú ako na idiota, 3 dni ich mierne pripitých vodíš na izbu, na tretí deň ťa triezveho odprevádzajú oni :D to je komédia" (pozn. red.: bolesti a vyčerpanie po niekoľkých nociach bez spánku - veľmi ťažko je aj súvisle hovoriť, niekedy po dlhšej expozícii podobne ťažké je súvislé myslenie). Mnohí majú podobné príznaky, väčšina netuší, že to súvisí s mobilmi. Vžy, keď máte mobil v MHD alebo na verejnosti, či Wi-Fi v paneláku, zvážte či sa to dá riešiť ináč (na mobile ide zapnúť letový režim) Mobily v školách, MHD a na verejnosti by mali byť zakázané rovnako ako fajčenie - EM žiarenie je kontaminant, žiarenie z mobilov je nebezpečná radiácia, v kovových klietkach ako MHD, vlaky, autobusy ale i autá sú riziká konštrutívne interferencie a rôzne odrazy. Preto by mali byť mobily zvlášť v MHD a lietadlách vrátane Wi-Fi a bluetooth VYPNUTÉ.

-        -

ĎALŠIE PRÍZNAKY EHS: Z fyzických príznakov okrem bolesti hlavy, očí, hrdla-resp. stredu krku, srdca a brucha (obvykle u EHS častokrát všetky časti od hlavy akoby v jednej stredovej osi) ešte zvýšený smäd, pocit zvýšenej teploty a príznaky chrípky.

Súvisiace články / related articles:

LIST PRACOVNÍKOVI MOBILNÉHO OPERÁTORA
https://www.biblik.sk/news/list-pracovnikovi-mobilneho-operatora/

Štát zakáže používanie mobilov na základných školách
https://www.biblik.sk/news/stat-zakaze-pouzivanie-mobilov-na-zakladnych-skolach/

"Veda nedokáže zodpovedať všetky otázky, ale na jednu vie odpovedať úplne jednoznačne: VŠETKY TYPY ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MAJÚ NA ŽIVÉ ORGANIZMY PREUKÁZATEĽNÝ VPLYV. V tejto knihe podávam prehľad vedeckých poznatkov o širokom spektre biologických účinkov spojených s expozíciou EM poliam. Početné štúdie dokazujú, že v dôsledku expozície EM poľu dochádza k poškodzovaniu a mutáciám v DNA - teda v genetickom materiáli,  ktorým sme vymedzení ako jednotlivci i ako druh. Usudzuje sa, že mutácie v DNA predstavujú počiatočné štádium rozvoja rôznych typov rakoviny.

WHO (IARC) oficiálne vyhlasuje EM pole - vrátane bežného poľa sieťového kmitočtu a poľa vysokofrekvečného kmitočtu (rádiového) - za možnú príčinu rozvoja vývoja rakoviny." Dr. Martin Blank, cit. z knihy DOBA JEDOVÁ 7 - ELEKTROSMOG.  Dr. Martin Blank podobne ako mnohí iní vedci a podnikatelia nepoužíva mobil ani Wi-Fi.

Kniha Dr. Martin Blank:

https://www.biblik.sk/doba-jedova-7-elektrosmog/

FRANCÚZSKO: PO ZÁKAZE MOBILOV NA ŠKOLÁCH PRVÝ ZÁKAZ MOBILOV AJ NA VEREJNÝCH PRIESTRANSTVÁCH / FRANCE: AFTER SCHOOL BAN FIRST CELL PHONE PUBLIC BAN


"Vo Francúzsku, v ktorom je už dlhšiu dobu zakázané používanie mobilných zariadení v školách, obyvatelia obce Seine-Port hlasovali v miestnom referende za zákaz používania smartfónov a iných mobilných zariadení na verejných priestranstvách.
Informovali o tom noviny The Guardian"
ZDROJ: dsl.sk

Poznámka Biblik / Note Biblik: mobily by mali byť zakázané na verejných priestranstvách, zvlášť nebezpečné je používanie mobilov a bezdr. zariadení v MHD, čo je prevažne kovová klietka (možné odrazy a konštr. interferencie) Uvedomelí ľudia prosíme vypínať mobily na verejnosti, v autobusoch, vlakoch, lietadlách, obchodoch, reštauráciách, prednáškové sály, telocvične atď. Ďakujeme. / Public transport is usually a metallic cage. Mobile devices should be banned in public, especially in public transport - constructive interferences and reflections. Please always turn all wireless off in planes, trains, buses, metro, cars, fitness, schools, shops restaurants, public rooms, etc. Thank you

ENGLISH:  

FRANCE: AFTER SCHOOL BAN FIRST CELL PHONE PUBLIC BAN 

"Fighting the smartphone ‘invasion’: the French village that voted to ban scrolling in public" Source: The Guardian

Ďalšie súvisiace články / another related articles:

VAROVANIE VÝROBCU MOBILNÉHO TELEFÓNU - MOBIL SI NEDÁVAJTE K HLAVE / THE BLACKBERRY WARNING - KEEP THE CELL PHONE AWAY FROM HEAD AND BODY (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/varovanie-vyrobcu-mobilneho-telefonu-sk-en-the-blackberry-warning/

Veda nedokáže zodpovedať všetky otázky, ale na jednu vie odpovedať úplne jednoznačne: VŠETKY TYPY ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MAJÚ NA ŽIVÉ ORGANIZMY PREUKÁZATEĽNÝ VPLYV:
https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/

ELITNÝ BRITSKÝ VEDEC A JEHO VAROVANIE: AK DÁ NIEKTO Wi-Fi DO ŠKOLY, MAL BY BYŤ ZAVRETÝ NA DOŽIVOTIE (krátke video) / ROYAL NAVY EXPERT WARNING: ANYONE WHO PUTS Wi-Fi INTO A SCHOOL SHOULD BE LOCKED UP FOR THE REST OF HIS LIFE (short video) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/elitny-britsky-vedec-a-jeho-varovanie-ak-da-niekto-wi-fi-do-skoly-mal-by-byt-zavrety-na-dozivotie-royal-navy-expert-warning-anyone-who-puts-wi-fi-into-a-school-should-be-locked-for-rest-of-his-life/

MOBIL JE NEBEZPEČNÝ
https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

prof. HENRY LAI: DNA DAMAGE CAUSED BY "NON-IONIZING" EM RADIATION
prof. HENRY LAI: POŠKODENIE DNA ELEKTROMAGNETICKÝM ŽIARENÍM
VIDEO ENGLISH+CCsubs:
https://www.youtube.com/watch?v=JrBjQJhHfzk

https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-dna-damage-caused-by-non-ionizing-em-radiation-prof-henry-lai-poskodenie-dna-elektromagnetickym-ziarenim/

FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG, LATVIAN)
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

Dr. BRIAN CLEMENT: AK NIEKTO POCHYBUJE O ŠKODLIVÝCH ÚČINKOCH EM ŽIARENIA NA ĽUDSKÉ ZDRAVIE, PRINAJLEPŠOM JE HLUPÁK ALEBO MUSÍ BYŤ PODPLATENÝ. / Dr. BRIAN CLEMENT: ELECTROSENSITIVITY SYMPTOMS CAN BE ELIMINATED IN 60% OF PEOPLE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-brian-clement-ak-niekto-pochybuje-o-skodlivych-ucinkoch-em-ziarenia-na-ludske-zdravie-prinajlepsom-je-hlupak-alebo-musi-byt-podplateny-dr-brian-clement-electrosensitivity-symptoms-can-be-eliminated-in-60-of-people/

VÝKON VYSIELAČA TOWERCOM PRI ŽILINE ZVÝŠENÝ Z 2,5kW NA 7kW. VYSIELAČE TREBA ZLIKVIDOVAŤ A PO TÝCH, KTORÍ ICH INŠTALUJÚ BY SA MALO STRIEĽAŤ. MANAŽÉRI TOWERCOM VRÁTANE MOBILNÝCH OPERÁTOROV SÚ VRAHOVIA
https://www.biblik.sk/news/vykon-vysielaca-towercom-pri-zilne-zvyseny-z-2-5kw-na-7kw-vysielace-treba-zlikvidovat-a-po-tych-ktori-ich-istaluju-by-sa-malo-strielat-manazeri-towercom-vratane-mobilnych-operatorov-su-vrahovia/

DSL.SK Vydané povolenie pre výkonný vysielač digitálneho rádia (+VEDECKÉ DOKUMENTY VPLYVU EM ŽIARENIA NA ŽVÉ ORGANIZMY A ČLOVEKA
https://www.biblik.sk/news/dsl-sk-vydane-povolenie-pre-vykonny-vysielac-digitalneho-radia/

SYNERGIC EFFECT OF VACCINES AND EM FIELDS 

SYNERGICKÉ PÔSOBENIE VAKCÍN A EM POLÍ

DIED SUDDENLY 2022 (FULL DOCUMENTARY) (eng)

https://rumble.com/v1wcs7o-died-suddenly-2022-full-documentary.html

TOP KOMENT: "I PRAISE GOD FOR COMMON SENSE!! We should Never allow Fear to control our decision making!! This is when we mess up! They say trust the science, I say TRUST GOD!!!"

Dr. RASHID BUTTAR: SYNERGICKÉ PÔSOBENIE 5G A VAKCÍN / Dr. RASHID BUTTAR: SYNERGIC EFFECTS OF 5G AND VACCINES (SK, CZ, ENG) (+Poznámka Biblik: ŤAŽKÉ JEDY SÚ VO VŠETKÝCH VAKCÍNACH, NIELEN V COVIDOVÝCH. VAKCÍNA=CHOROBA. OČKOVANIE=ZLOČIN) (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-rashid-buttar-synergicke-posobenie-5g-a-vakcin-dr-rashid-buttar-synergic-effects-of-5g-and-vaccines/

česky - cz - komentár pán VK 23.2.2024
https://www.svobodny-vysilac.cz/2024-02-23-sefredaktor-zpravodajskeho-portalu-aeronet-news-pan-vk-komentuje-aktualni-udalosti/

Dr. CARRIE MADEJ: Masterpeace test removing foreign substance from blood  / Dr. CARRIE MADEJ: ODSTRAŇOVANIE CUDOZRODÝCH ČASTÍC Z KRVI A VÝZNAM PITIA ČISTEJ VODY

Dr. CARRIE MADEJ: Masterpeace test removing foreign substance from blood

https://www.youtube.com/watch?v=yFK6SQjQ1-M


MERANIE ELEKTROSMOGU:

https://www.biblik.sk/sluzby-pre-vas/

Dr. CARRIE MADEJ: Masterpeace test removing foreign substance from blood  / Dr. CARRIE MADEJ: ODSTRAŇOVANIE CUDOZRODÝCH ČASTÍC Z KRVI A VÝZNAM PITIA ČISTEJ VODY

Dr. CARRIE MADEJ: Masterpeace test removing foreign substance from blood

https://www.youtube.com/watch?v=yFK6SQjQ1-M

Dr. CARRIE MADEJ: HOW HEALTH IS AFFECTED THROUGH WATER (short video /krátke video)

https://www.youtube.com/watch?v=cfi0S9IL-jU

- error playing video? Please dowload here:
https://www.youtubepp.com/watch?v=cfi0S9IL-jU

Ďalšie súvisiace články / another related articles:

VAJEČNÝ ŽĹTOK AKO LAHODNÝ DEZERT I NA ODBÚRANIE SPIKE PROTEÍNU / EGG YOLK MAY BE PREPARED AS DELICIOUS DESERT AND SPIKE PROTEIN BODY CLEANER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/vajecny-zltok-ako-lahodny-dezert-i-na-odburanie-spike-proteinu-egg-yolk-may-be-prepared-as-delicious-desert-and-spike-protein-body-cleaner/

RADOVAN DLUHÝ SMITH & Dr. ANA MIHALCEA: AKO DOSTAŤ Z TELA OTRAVU Z VAKCÍN A CHEMTRAILS, DETOXIKÁCIA PRE ZDRAVÝCH I CHORÝCH / RADOVAN DLUHY SMITH & Dr. ANA MIHALCEA: HOW TO REMOVE VACCINE POISON AND CHEMTRAILS FROM BODY, DETOX FOR EVERYONE (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/radovan-dluhy-smith-dr-ana-mihalcea-ako-dostat-z-tela-otravu-z-vakcin-a-chemtrails-detoxikacia-pre-zdravych-i-chorych-radovan-dluhy-smith-dr-ana-mihalcea-how-to-remove-vaccine-poison-and-chemtrails-from-body-detox-for-everyone/

Dr. SEMIR OSMANAGIC: BOSNIANSKE PYRAMÍDY AJ O VODE A DÔLEŽITOSŤ pH VODY / Dr. SEMIR OSMANAGIC: BOSNIAN PYRAMIDS + ABOUT WATER, WHY IS IMPORTANT TO KEEP PH ABOVE 7 (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-semir-osmanagic-bosnianske-pyramidy-aj-o-vode-a-dolezitost-ph-vody-dr-semir-osmanagic-bosian-pyramids-about-water-why-is-important-to-keep-ph-above-7/

Dr. CARRIE MADEJ: VACCINES CONTAINS GMO, CAUSING CANCER AND ARE USED AS A BIOWEAPON / Dr. CARRIE MADEJ ODHAĽUJE PRAVDU O SATANSKOM PODVODE S NÁZVOM OČKOVANIE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-carrie-madej-vaccines-contains-gmo-causing-cancer-and-are-used-as-a-bioweapon/

Dr. CARRIE MADEJ: ARTIFICIAL ORGANISMS AND WEIRD PARTICLES IN VACCINES / Dr. CARRIE MADEJ: UMELÉ ORGANIZMY A ĎALŠIE ZVLÁŠTNE ŠTRUKTÚRY VO VAKCÍNACH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-carrie-madej-artificial-organisms-and-weird-particles-in-vaccines/

CHEMICI BRATIA FURKOVCI O VODE: Zbavte sa zvyškov liekov, hormónov, chemoterapie. Radia chemici Furkovci (+Poznámka Biblik: Voda má viac ako 400.000 informačných panelov, do každého pohára vody môžete slovne vložiť požadovaný program, napr. ĎAKUJEM TI... (about water SK, worth to translate and chcek related articles here:
https://www.biblik.sk/news/chemici-bratia-furkovci-o-vode-zbavte-sa-zvyskov-liekov-hormonov-chemoterapie-radia-chemici-furkovci/

please translate as well - important info:
Voda má viac ako 400.000 informačných panelov*, do každého pohára vody môžete slovne vložiť požadovaný program, napr. ĎAKUJEM TI, MILUJEM ŤA - vyslovené s láskou a vďačnosťou za vodu Stvoriteľovi (takto vložený program by sa mal sa prejaviť rýchlo)

Mimoriadne vhodná vec je pridávanie ultračistého peroxidu* do vody, viac tu:

*LIEČBA SÓDOU A ULTRAČISTÝM PEROXIDOM:

https://www.biblik.sk/news/dolezite-informacie-o-liecbe-chorob-sodou-a-peroxidom/

SÓDA MÁ URČITE VÝZNAM, ALE DNES JE MOŽNÉ ZABEZPEČIŤ SI AJ IONIZÁTOR A PRIAMO PIŤ ZÁSADITÚ VODU BEZ POTREBY UŽÍVANIA SÓDY:

https://www.youtube.com/watch?v=xeGEM5uhgUQ

JEDNODUCHÁ PRÍPRAVA LIEČIVEJ (štrukturovanej) VODY tu v Poznámke:

https://www.biblik.sk/news/dokumenty-o-vode-documents-about-water/

DIANA SISWARTONOVÁ - ŽIVÁ VODA (NECHEMICKÁ ÚPRAVA VODY - KRÁTKE VIDEO)
https://www.biblik.sk/news/diana-siswartonova-ziva-voda-nechemicka-uprava-vody/

*Voda - úžasný ruský dokument - RUS+CZsubs:
https://www.youtube.com/watch?v=cEt6v3tqYCI

DOKUMENTY O VODE / DOCUMENTS ABOUT WATER (SK, CZ, ENG, RUS) (+Poznámka Biblik: štrukturovaná voda - návod)
https://www.biblik.sk/news/dokumenty-o-vode-documents-about-water/

MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/