EXISTUJE APLIKÁCIA, KTORÁ VÁM SPOČÍTA, KOĽKOKRÁT ZA DEŇ POVIETE JEŽIŠ?

26.04.2024 17:28

"A Ježiš počujúc to povedal (im): Zdraví nepotrebujú lekára, ale nemocní. Lež iďte a naučte sa, čo je to: Milosrdenstvo chcem a nie obeť. Lebo neprišiel som volať spravedlivých, ale hriešnych ku pokániu." Matúš 9:12-13, Biblia Roháček (pozn. red. Pokánie=Metanoia=Zmena, ide o prekročenie ega, nie o ustavičné žobranie o odpustenie kôli "čistému štítu". Ak už človek prosí o odpustenie, malo by to byť úprimné, a ak je to naozaj úprimné, mal by sa teda snažiť pozdvihnúť na úroveň, kde sa už hriech nebude viac opakovať, kedy ho už zlé veci skutočne nebudú priťahovať ani pokúšať)

biblik.sk/clanky

EXISTUJE APLIKÁCIA, KTORÁ VÁM SPOČÍTA, KOĽKOKRÁT ZA DEŇ POVIETE JEŽIŠ?

Malá tlupa dievčat vo veku niekde na začiatku puberty sa išla fotiť k múru pri západe Slnka. Mená mali ako princezné, ale štekali po sebe ako psi. Jedna dievčina banovala, že nie je milionárka a zrovna nemá na nový smradfón, lebo asi má rozbité sklo. Ohromný nekľud, nepokoj s nimi lomcoval! Možno preto, že EM radiácia mení EEG, správajú sa ináč, vlastne ono je to dnes norma, kedysi by to boli také poloretardované deti... A polia týchto detí je dosť cítiť, ešte potom, čo tlupa dievčat odišla, 10 minút sa k miestu, kde sa zdržiavali, nedalo ani priblížiť! V akom svinstve žíjú! Pobehujú sem a tam, lebo nevedia vydržať sami so sebou ani jednu minútu! A možno, sami nad sebou akoby plačú, za 5 miinút aj 10x povedia slovo "Ježiš"! Nemajú ani potuchy o Jeho svätom Mene! Ježiš (Ja som) je jediná cesta, iná niet! Ak napriek všetkému dáte životu zelenú, aj tak budete nasledovať Pána Ježiša Krista, budete hľadať takú istú Jednotu s Nebeským Otcom ako On! Možno, preto už od detstva elity programujú ľudí tak, aby meno "Ježiš" bolo brané len tak, akoby nič... Ježišujú rodičia, ježišujú deti, ani ich nenapadne, že v Mene Pán Ježiš Kristus je ich spása!

Mnohí takzvaní kresťania keď ochorejú alebo sa dostanú do problémov, dajú si dole krížik, a zatvrdzujú sa, že v Boha už viac neveria! Nechápu, že problémy a súženia niekedy môžu byť i známkou pokroku, kedy sa musí očistiť a "prepáliť ohňom" všetko v duši nahromadené svinstvo: osobná, rodinná karma a u pokročilých i karma ľudstva. Či snáď pokročilí jogíni a mystici nemali choroby a netrpeli? A nereptali ani nikoho neobviňovali! Veď človek je zodpovedný za všetko, čo sa mu v živote deje! Nevidíme celý obraz, ale hneď sa vynášajú súdy, akoby človek naozaj chcel veriť v to, že má pravdu, lebo ak by mal odvahu sa pozrieť na celkový obraz, musel by zmĺknuť! Ale oni len tak melú, trepú dve na tri bárs čo, už zo zvyku! Veď to videli u svojich rodičov, častokrát potácajúcich sa od vína! Ak rodič nestojí pevne, čo chce vychovať? Veď deti sú obrazom rodičov, býva to v mnohých prípadoch biedny obraz! Rodičia sa tvária múdri, nevedia nič, sami sú ešte deti! Svojim potomkom väčšinou nedávajú do života žiadny skutočný, t.j. žiadny pravý, duchovný základ! (viď Kázeň na Vrchu, Matúš 5., 6., 7.) Nejde o nejaký kostolíček, ale o vzťah s Nebeským Otcom a Pánom Ježišom Kristom! A Jeho to niečo stálo, čo sme ochotní pre lásku podstúpiť my? Za čo sme ochotní položiť život? Veď už pri čo i len najmenšom náznaku a v podstate malých záchvevoch to už takzvaní moderní duchovní adepti vzdávajú! 

Dalo by sa pokračovať, snáď za všetko citát Lao 'C:

"PRAVDIVÉ SLOVÁ NEBÝVAJÚ PRÍJEMNÉ. PRÍJEMNÉ SLOVÁ NEBÝVAJÚ PRAVDIVÉ. VŠETCI MAJÚ KRÁSNE ZA KRÁSNE, A V TOM JE JEHO OŠKLIVOSŤ, VŠETCI MAJÚ DOBRÉ ZA DOBRÉ, A V TOM JE JEHO ZLO."
 Lao 'C  6.st. p.n.l.

(Lao 'C citát má mnoho verzií, je možné dohľadať ďalšie)



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/citat-lao-c-lao-tzu-quote/

"PRAVDIVÉ SLOVÁ NEBÝVAJÚ PRÍJEMNÉ. PRÍJEMNÉ SLOVÁ NEBÝVAJÚ PRAVDIVÉ. VŠETCI MAJÚ KRÁSNE ZA KRÁSNE, A V TOM JE JEHO OŠKLIVOSŤ, VŠETCI MAJÚ DOBRÉ ZA DOBRÉ, A V TOM JE JEHO ZLO."
 Lao 'C  6.st. p.n.l.
(Lao 'C citát má mnoho verzií, je možné dohľadať ďalšie)


https://www.biblik.sk/news/citat-lao-c-lao-tzu-quote/

Súvisiace články / related articles:

ZMYSEL ŽIVOTA:

biblik.sk/svata-biblia

biblik.sk/jezis-nas-osud

biblik.sk/zohar

biblik.sk/koran

biblik.sk/kabala

biblik.sk/zmysel-zivota

MAHARIŠI Z ARUNÁČALY: NAJVÄČŠÍM OMYLOM ČLOVEKA JE VERIŤ, ŽE JE SVOJOU PRIRODZENOSŤOU ZLÝ, SVOJOU PRIRODZENOSŤOU SLABÝ. KAŽDÝ ČLOVEK JE VO SVOJEJ SKUTOČNEJ PRIRODZENOSTI BOŽSKÝ A SILNÝ.
https://www.biblik.sk/news/maharisi-z-arunacaly-najvacsim-omylom-cloveka-je-verit-ze-je-svojou-prirodzenostou-zly-svojou-prirodzenostou-slaby-kazdy-clovek-je-vo-svojej-skutocnej-prirodzenosti-bozsky-a-silny/

KVALITNÁ KRESŤANSKǍ LITERATÚRA:
https://www.biblik.sk/krestanska-literatura/

MOBIL JE NEBEZPEČNÝ
https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

JAN KEFER: KABALA MÁ K PRAVÝM EGYPTSKÝM MYSTÉRIÁM NAJBLIŽŠIE (+Poznámka Biblik: nadaní alebo usilovní ľudia môžu vyvinúť vnútorné zbrane a môžu im byť zjavené protektívne kúzla, resp. magické techniky.
https://www.biblik.sk/news/jan-kefer-kabala-ma-k-pravym-egyptskym-mysteriam-najblizsie-poznamka-biblik-nadani-alebo-usilovni-ludia-mozu-vyvinut-vnutorne-zbrane-a-mozu-im-byt-zjavene-protektivne-kuzla-resp-magicke-techniky/

MEDITÁCIA AKO KĽÚČ K MOŽNOSTIAM POĽA / MEDITATION AS A KEY TO POSSIBILITIES OF THE FIELD (SK, ENG) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/meditacia-ako-kluc-k-moznostiam-pola-meditation-as-a-key-to-possibilities-of-the-field/
PAUL BRUNTON: ROZHOVOR S DUCHOVNOU HLAVOU MOSLIMOV (Jeho Eminencia Šejk Mustafa el Maraghi)
https://www.biblik.sk/news/paul-brunton-rozhovor-s-duchovnou-hlavou-moslimov-jeho-eminencia-sejk-mustafa-el-maraghi/
Dr. EDUARD TOMÁŠ: ZAVRŠENÍ
https://www.biblik.sk/news/dr-eduard-tomas-zavrseni/

Všetky prednášky Dr. Eduard Tomáš tu:
https://www.biblik.sk/products/dr-eduard-tomas-vsetky-prednasky/

STUPNICA VEDOMIA, KTORÚ SPOMÍNA MIREK VOJÁČEK JE TU:
Dr. DAVID HAWKINS: POZNÁMKA KU KRESŤANSKEJ BIBLII (AKTUALIZOVANÉ + MAPA ÚROVNE VEDOMIA)
https://www.biblik.sk/news/dr-david-hawkins-poznamka-ku-krestanskej-biblii/
DUCH V TĚLE MÉHO DÍTĚTE / CHILDREN'S PAST LIVES (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/duch-v-tele-meho-ditete-childrens-past-lives/

TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE: DAVID R. HAWKINS: LÉČENÍ A UZDRAVENÍ / DAVID R. HAWKINS: HEALING AND RECOVERY (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-books-we-like-david-r-hawkins-leceni-a-uzdraveni-david-r-hawkins-healing-and-recovery/

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/