JAN KEFER: KABALA MÁ K PRAVÝM EGYPTSKÝM MYSTÉRIÁM NAJBLIŽŠIE (+Poznámka Biblik: nadaní alebo usilovní ľudia môžu vyvinúť vnútorné zbrane a môžu im byť zjavené protektívne kúzla, resp. magické techniky.

05.03.2024 13:23

biblik.sk/clanky 

biblik.sk/kabala

"Pre toho, kto sa zaoberá štúdiom vlastnej mágie, je znalosť kabaly, tejto veľkolepej nábožensko-filozofickej sústavy metafyzickej praxe, vytvorenej stredovekým Židovstvom, prvou požiadavkou úspešnej práce. Žiadna z ezoterných kultúr nehovorí k duši európskeho, Starým a Novým Zákonom vychovaného človeka tak zrozumiteľne. Kabala nie je len súhrnom mystickej a magickej praxe židovskej, ale obsahuje v sebe všetko, čo sa nám zachovalo z mystérii egyptských a zo zasväcovacích náuk starých svetov." "Nebeskí anjeli priniesli kabalu na zem a oznámili ľuďom tajomstvo Boha, ktoré malo ostať navždy ukryté." "Šalamún bol kabalista a jeho talizmany a pantakly predčia všetko, čo kedy bolo magickým umením vytvorené. Kabala zjavila prorokom znenie Božieho Mena, ktorým vytvárali svoje zázraky. Kristus poznal tieto tajomstvá chrámu a neprehliadnuteľne ich zjavil davu. Dokonca i cirkevní otcovia naväzovali na Kabalu a apoštolom preukazovalo k vykonávaniu ich zázrakov službu Nevysloviteľného Mena meno Kristovo.." Jan Kefer, cit. z knihy SYNTETICKÁ MAGIE

Kabalistické knihy: biblik.sk/kabala

Poznámka Biblik: v Šalamúnovej armáde bojovali a Šalamúnovi slúžili aj džinovia, máridi a dokonca celé armády bytostí tejto kategórie, ktoré mohli vziať na seba podobu vojakov alebo karaván, donášajúcich vzácny tovar. Niektorí ľudia sú toho názoru, nakoľko je proti väčšine ľudstva používaná čierna mágia, že základy mágie sú nevyhnutnou vecou k sebeobrane pred zločinným, satansko - fašistickým systémom a nadaní alebo usilovní ľudia môžu vyvinúť vnútorné zbrane a môžu im byť zjavené protektívne kúzla, resp. magické techniky.

Magika si nepredstavujme ako potulného kaukliara predvádzajúceho triky na verejnosti, mágia je najhlbšia znalosť vedy, zákonov a transmutácie.

Kabalistické knihy: biblik.sk/kabala

Súvisiace články / related articles:
BIT TECHNIKY Dr. Arkadij Petrov:
Majster východných duchovných náuk Dr. Eduard Tomáš:
Liečivé kódy / Quantum healing codes
- zvlášť upozorňujeme na kód 123 111 50 25
MAHARIŠI Z ARUNÁČALY: NAJVÄČŠÍM OMYLOM ČLOVEKA JE VERIŤ, ŽE JE SVOJOU PRIRODZENOSŤOU ZLÝ, SVOJOU PRIRODZENOSŤOU SLABÝ. KAŽDÝ ČLOVEK JE VO SVOJEJ SKUTOČNEJ PRIRODZENOSTI BOŽSKÝ A SILNÝ.
https://www.biblik.sk/news/maharisi-z-arunacaly-najvacsim-omylom-cloveka-je-verit-ze-je-svojou-prirodzenostou-zly-svojou-prirodzenostou-slaby-kazdy-clovek-je-vo-svojej-skutocnej-prirodzenosti-bozsky-a-silny/
DOSAHOVANIE VYŠŠÍCH SVETOV / ATTAINING THE WOLRDS BEYOND (RABBI MICHAEL LAITMAN) (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dosahovanie-vyssich-svetov/
MEDITÁCIA AKO KĽÚČ K MOŽNOSTIAM POĽA / MEDITATION AS A KEY TO POSSIBILITIES OF THE FIELD (SK, ENG) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/meditacia-ako-kluc-k-moznostiam-pola-meditation-as-a-key-to-possibilities-of-the-field/
PYRAMÍDY:
SAMAEL AUN WEOR: PRÍRUČKA PRAKTICKEJ MÁGIE / SAMAEL AUN WEOR: MANUAL DE MAGIA PRACTICA (SK, ENG, SPA) (+Poznámka Biblik: JE ZNÁMY JEBE BOHOM ZÁPADU? / + Note Biblik: IS JEBE GOD OF THE WEST? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/samael-aun-weor-prirucka-praktickej-magie-samael-aun-weor-manual-de-magia-practica-ask-cz-spa/
DAVID WILCOCK: KEĎ PRÍDE ODHALENIE, ĽUDIA BUDÚ PREKVAPENÍ, ŽE NA VYSOKÝCH POSTOCH V POLITIKE A RIADENÍ SA POUŽÍVA ČIERNA MÁGIA / DAVID WILCOCK: THE BLACK MAGIC IS WIDELY USED IN POLITICS AND MANAGEMENT (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/david-wilcock-ked-pride-odhalenie-ludia-budu-prekvapeni-ze-na-vysokych-postoch-v-politike-a-riadeni-sa-pouziva-cierna-magia-david-wilcock-the-black-magic-is-widely-used-in-politics-and-management-sk-cz-eng/
prof. V.M. ZAZNOBIN: CELÁ ZÁPADNÁ VEDA JE POSTAVENÁ NA ŽIVOTU NEADEKVÁTNYCH MEDZNE ZOBECŇUJÚCICH POJMOCH. AK SI TO SPOLOČNOSŤ UVEDOMÍ, NA ZEMI BUDE INÁ VEDA A INÉ TECHNOLÓGIE / V.M. ZAZNOBIN: WHOLE WEST SCIENCE IS BASED ON WRONG CONCEPTION (SK, CZ, RUS)
https://www.biblik.sk/news/prof-v-m-zaznobin-cela-zapadna-veda-je-postavena-na-zivotu-neadekvatnych-medzne-zobecnujucich-pojmoch-ak-si-to-spolocnost-uvedomi-na-zemi-bude-ina-veda-a-ine-technologie/
VLADIMIR MICHAILOVIČ ZAZNOBIN: O ŽIDOCH / V.M. ZAZNOBIN: ABOUT JEWS (SK, CZ, RUS, pt. ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/vladimir-michailovic-zaznobin-o-zidoch-v-m-zaznobin-about-jews/
VLADIMIR MICHAILOVIČ ZAZNOBIN: O ŽIDOCH / V.M. ZAZNOBIN: ABOUT JEWS (SK, CZ, RUS, pt. ENG)
https://www.biblik.sk/news/vladimir-michailovic-zaznobin-o-zidoch-v-m-zaznobin-about-jews/
Dr.Arkadij Petrov: ŠESŤ MILIÁRD BOHOV (+Poznámka Biblik: Vyciťovať existenciu Ducha za myšlienkami je možné napríklad meditáciou:
https://www.biblik.sk/news/dr-arkadij-petrov1/
 
TRI LIEČEBNÉ METÓDY + BIT TECHNIKY Dr. Arkadij Petrov
1.) Ráno o 9:00 a večer o 9:00 (vždy v lete aj v zime zimný čas) sústredenie na Liečivý Prúd Bruna Gröninga a ďakovať Nebeskému Otcovi. Pri cvičení sústredenia sa na Liečivý Prúd neprekrižovať ruky a nohy.
2.) Metóda osobného magnetizmu
3.) METÓDA Dr. RAUNI KILDE, všetko v tomto linku:
https://www.biblik.sk/news/liecebna-metoda-ktora-funguje/

BIT techniky Dr. Arkadij Petrov tu:
Novotvorba bunky je v knihe STVORENIE SVETA 2 str. 318-319
Všetky knihy Dr. Arkadij Petrov:

Ešte by vás mohli zaujímať stránky VLADIMÍRA FEDERMANA - hovorí o práci s časovou štruktúrou, čo vlastne znamená, aj možnosť ako zmeniť minulosť:
https://www.biblik.sk/news/praca-s-casovou-strukturou-working-with-timeline/
Na Biblik.sk ak dáte do hľadania FEDERMAN, má vynikajúce veci.
 

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/