IVAN ŠTUBŇA: VYHLÁSILI VÁM OBCHODNÉ REŤAZCE VOJNU? VYHLÁSTE IM JU TIEŽ... (+Poznámka Biblik: ak poznáte zloženie potravín zo supermarketov, vyvstane otázka, čo je tam vlastne možné kúpiť na jedenie?

14.07.2023 11:52

"Ako teda ďalej? Jednoducho. Bráňte sa. Ak nie ste spokojní s výrobkami, podávajte podnety na príslušné orgány za nekvalitu, škodlivosť alebo iné príčiny vadných výrobkov. A žiadajte postihy OR. Inak vás budú klamať ďalej. Zdravé potraviny sú základom zdravia a kondície celej populácie. Znížením dopytu budú OR nútené znížiť ceny. A vyradiť nekvalitu z predaja. Ak máte možnosť kupujte potraviny od pestovateľov z dediny. Začnite si viac pestovať na záhradkách. Hľadajte ďalšie možnosti ako nahradiť nákup v OR niekde inde, kde je ponuka zdravšia. Žite zdravo, buďte zdraví." Viac tu:

https://belobog.sk/vyhlasili-vam-obchodne-retazce-vojnu-vyhlaste-im-ju-tiez/

Poznámka Biblik: nakoľko nechceme podporovať plytvanie, v obchodných reťazcoch prakticky nenakupujeme vôbec! Väčšinou potravín v našej lokalite bohato ľudí zásobujú miestni farmári z okolia a Maďarska (skleníková zelenina), zbytok základných potravín pochádza z bio obchodov (väčšina potravín krajina pôvodu Slovensko a Čechy) Občas mäso alebo ryby si zoženieme domáce, pretože je obrovský rozdiel v chuti ak je mäso čerstvé alebo ak stojí 2-3 dni! Vlastne, takto odstáte mäso už nie je čerstvé mäso, dalo by sa povedať, že oproti čerstvému sú to dve rozdielne potraviny. Možno sa hodí odstáte mäso v olivovom oleji na steaky. V každom prípade, k mäsu z reťazcov nemáme žiadnu dôveru.

Takisto nie je prirodzené aby v obrovskom obchode bolo všetko a plné pulty - potom sa nevyhneme diktátu marketov a samozrejme konzervantom a ďalším "trikom", ktorými sa umelo predlžuje trvanlivosť. Potraviny v marketoch sú mnohé akoby na objednávku reťazcov - nízka kvalita a dlhá trvanlivosť. Častokrát odtučnené na maximum = takmer úplne bez výživovej hodnoty! Samotný princíp supermarketov nie je v poriadku, v skutočnosti to nie sú potraviny ale sklad chemikálií a podradných výrobkov, o ktorých niekto prehlásil, že sú jedlé! Jedlá nie je drvivá väčšina pšenice, jedlá nie je ani spracovaná sója a vlastne ani odtučnené mlieko! Takisto nie je jedlý glukózový, pšeničný, kukuričný, škrobový, invertný, agávový, ryžový sirup a ďalšie náhražky cukru! Potom, ak poznáte zloženie potravín zo supermarketov, vyvstane otázka, čo je tam vlastne možné kúpiť na jedenie?

Súvisiace články / related articles:

ZOZNAM NAJROZŠÍRENEJŠÍCH JEDOV V LIEKOCH, POTRAVINÁCH A KOZMETIKE / LIST OF POISONS IN FOOD, PILLS AND COSMETICS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zoznam-najrozsirenejsich-jedov-v-liekoch-potravinach-a-kozmetike/

GLOBÁLNE ZLOČINY
https://www.biblik.sk/news/globalne-zlociny/

PREČO JE PŠENICA TOXICKÁ
https://www.biblik.sk/news/preco-je-psenica-toxicka/

PREČO JE LEPŠIE NEJESŤ PŠENICU
WHY IS BETTER TO STAY WITHOUT WHEAT
https://www.biblik.sk/news/preco-je-lepsie-nejest-psenicu/
ZA MNOŽSTVO PROBLÉMOV SÚ ZODPOVEDNÉ PREŠĽACHTENÉ PLODINY / MANY HEALTH PROBLEMS ARE CAUSED BY UNNATURAL SEEDS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/za-mnozstvo-problemov-su-zodpovedne-preslachtene-plodiny-many-health-problems-are-caused-by-unnatural-seeds/
KAMUTOVÝ CHLIEB
https://www.biblik.sk/news/kamutovy-chlieb/

RYŽOVÝ SIRUP: ĎALŠIE SVINSTVO V BIO POTRAVINÁCH
https://www.biblik.sk/news/ryzovy-sirup-dalsie-svinstvo-v-bio-potravinach/

KUKURIČNÝ SIRUP - ĎALŠIE SVINSTVO V POTRAVINÁCH (DOPLNENÉ+ AKTUALIZÁCIA 1x - výroba trst. cukru-zaujímavé)
https://www.biblik.sk/news/kukuricny-sirup-dalsie-svinstvo-v-potravinach/

AKO ZEFEKTÍVNIŤ VYUŽITEĽNOSŤ JEDLA A MINIMALIZOVAŤ POTRAVINOVÉ ALERGIE?
https://www.biblik.sk/news/ako-zefektivnit-vyuzitelnost-jedla-a-minimalizovat-potravinove-alergie/

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 



 



 




 



 

 

ĎALŠÍ VÁŽNY PRÍPAD POŠKODENIA ZDRAVIA PO TESTOVANÍ (+Poznámka Biblik: AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ - ZAMORILI CELÝ SVET A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dalsi-vazny-pripad-poskodenia-zdravia-po-testovani/