MLADÁ SLOVENSKÁ HEREČKA SA ROZHODLA PRE EUTANÁZIU KÔLI VÁŽNEMU POŠKODENIU ZDRAVIA PO COVID VAKCÍNE / YOUNG SLOVAK ACTRESS DECIDED ON EUTHANASIA BECAUSE OF HEALTH PROBLEMS AND UNBEARABLE PAIN AFTER COVID JAB (SK, ENG)

28.06.2023 10:22

MLADÁ SLOVENSKÁ HEREČKA SA ROZHODLA PRE EUTANÁZIU KÔLI VÁŽNEMU POŠKODENIU ZDRAVIA PO COVID VAKCÍNE / YOUNG SLOVAK ACTRESS DECIDED ON EUTHANASIA BECAUSE OF HEALTH PROBLEMS AND UNBEARABLE PAIN AFTER COVID JAB

 
Katarína Paveleková (*17.11.1981-2023)
 
SOURCE: instagram; ČLÁNOK INFOVOJNA - SK + ENG LINKS
 
Poznámka Biblik: Každá vakcína môže vážne poškodiť zdravie! Toto zďaleka nie je len problém covidových vakcín, rôzne alergie, celiakie, či ALS mávajú bežne ľudia po očkovaní. AK človek ochorie, hlavná otázka je: "KEDY SI BOL NAPOSLEDY OČKOVANÝ?" Viď tento článok:
OČKOVANIE - PREHĽAD MEDZIGENERAČNÝCH NÁSLEDKOV:
Treba byť na pozore, keď lekár spomenie slovo vakcína. Očkovanie, injekcie, infúzie môžete odmietnuť. Scénár s pandémiou iba odhalil pravdu o očkovaní ako takom! Vakcíny boli odjakživa jedy určené na šírenie chorôb, depopuláciu a selekciu slabých od silných. Vakcíny nepomohli k vymieteniu chorôb, choroby sú v princípe otravy*
Veľmi zaujímavé grafy z oficiálnych zdrovoj nájdete tu alebo v tomto dokumente:
 
Note Biblik: This is not just about covid vaccines, they only showed the truth about vaccination. People have serious health problems, allergies, celiakia or ALS after shots, not just covid shots! So take care, when doctor will say something about vaccination - you may always refuse any injections or infusions.
 
súvisiace články / related articles:
*Dr. LOIBNER: CHOROBY NEMÔŽETE VYMIETIŤ, MÔŽETE VYMIETIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM / Dr. LOIBNER: "THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES (SK, ENG, GERMAN / DEUTSCH)
https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/
 

Oficiálne štatistiky slovenských úradov:

TETANUS DOSTAL ZA ROK IBA JEDEN ČLOVEK AJ TEN BOL 6x PROTI TETANU OČKOVANÝ
https://www.biblik.sk/news/tetanus-dostal-za-rok-iba-jeden-clovek-aj-ten-bol-6x-proti-tetanu-ockovany/
AJ TETANOVKY MÔŽU TRVALE POŠKODIŤ ZDRAVIE ČLOVEKA
https://www.biblik.sk/news/aj-tetanovky-mozu-trvale-poskodit-zdravie-cloveka/
 

PO ZRUŠENÍ OČKOVANIA CHOROBNOSŤ KLESÁ - vyjadrenie primárky detskej kliniky, ktorá napriek tomu možno dodnes nezmenila názor na očkovanie:

 
OČKOVANIE - PREHĽAD MEDZIGENERAČNÝCH NÁSLEDKOV
 
 

NEBEZPEČENSTVO INJEKCIÍ VITAMÍNU K / WHY SHOULD YOU ALWAYS AVOID VITAMIN K INJECTIONS (+Poznámka Biblik: RODIČIA, KTORÍ NECHÁVAJÚ DO ZDRAVÉHO DIEŤAŤA PICHAŤ INJEKCIE, TO BOHUŽIAĽ NEMAJÚ V HLAVE V PORIADKU (SK, CZ, ENG)

https://www.biblik.sk/news/nebezpecenstvo-injekcii-vitaminu-k-why-should-you-always-avoid-vitamin-k-injections-poznamka-biblik-rodicia-ktori-nechavaju-do-zdraveho-dietata-pichat-injekcie-to-bohuzial-nemaju-v-hlave-v-poriadku/
 
 
SEDEM DIVOV TECHNICKEJ CIVILIZÁCIE: KEĎ SA VEDCI POMÝLIA
https://www.biblik.sk/news/sedem-divov-technickej-civilizacie-ked-sa-vedci-pomylia/
 
JIDDU KRIŠNAMURTI: ČLOVEK SA SÁM UROBIL NESCHOPNÝM ČELIŤ TOMU, ČO JE, PRETO SI VNÚTORNE VYTVORIL PREDSTAVU SKUTOČNOTI A PODĽA TOHTO CHYBNÉHO VZORCA FUNGUJE. A PRETO JE STÁLE V KONFLIKTE SO SEBOU SAMÝM / JIDDU KRISHNAMURTI: REALITY vs. ILLUSION (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/jiddu-krisnamurti-clovek-sa-sam-urobil-neschopnym-celit-tomu-co-je-preto-si-vnutorne-vytvoril-predstavu-skutocnoti-a-podla-tohto-chybneho-vzorca-funguje-a-preto-je-stale-v-konflikte-so-sebou-samym-jiddu-krishnamurti-reality-vs-illusion/
 
 
 
Dr. ANDREW KAUFMAN: TESTING IS THE PRIMARY TOOL FOR CREATING ARTIFICIAL CASES (+Note Biblik: STOP MANUFACTURING THE PANDEMY! TESTS, VAX, MASK IS ENERGY FOR PUSHING THIS FRAUD! / AKÁKOĽVEK PODPORA TESTOV ALEBO OPATRENÍ JE PALIVO NA OHEŇ, V KTOROM HORÍ SVET
https://www.biblik.sk/news/dr-andrew-kaufman-testing-is-the-primary-tool-for-creating-artificial-cases-note-biblik-stop-manufacturing-the-pandemy-tests-vax-mask-is-energy-for-pushing-this-fraud/
 
Dr. ADREW KAUFMAN INTERVIEW WITH MARSHALL HODGE / VEĽMI ZAUJÍMAVÝ ROZHOVOR S Dr. ANDREWOM KAUFMANOM - O COVIDE, O VAKCÍNACH (SK, ENG) (DOPLNENÉ /UPDATED VITAMÍNY/ VITAMINS)
https://www.biblik.sk/news/dr-adrew-kaufmann-interview-with-marshall-hodge/
 
Veľmi zaujímavé grafy nájdete tu. Ak sa neočkuje proti moru, cholere a týfusu (ktoré tiež vymizli aj bez očkovania), prečo sa zrazu očkuje proti osýpkam, mumpsu a čiernemu kašlu? A sami lekári vravia:
"ČÍM VIAC SA OČKUJE, TÝM VIAC SÚ DETI CHORÉ!" (ZDROJ) Potom, čo si má o praktikách lekárov, o očkovaní a o ich liečbe človek myslieť? Lekári sú vychovávaní v duchu satanskej vedy, používajú lieky a injekcie satanských korporácií, ich prístoje ako rontgen, ultrazvuk, CT môžu človeka zabiť a poškodiť a čudujsa svete, väčšina "štandardných procedúr" je vždy spojená s nejakou injekciou (očkovanie, kontrastná látka, alebo posledná novinka: vitamínové injekcie pre novorodencov). K očkovaniu a akejkoľvek injekcii pre dieťa či dospelého by stačilo zaoberať sa Kristovým citátom:
 
"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." cit. Pán Ježiš Kristus, Matúš 9:12
-   -   -

 
Citát Bertrand Russell - predpovedá úpadok vedy a medicíny
Quote Bertrand Russell foretold decandecy of science and medicine:
 
 
 
 
STOP VAKCINACIZMU / STOP VACCINAZISM!
 
 
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!