MOHUTNÉ POSÝPANIE CHEMTRAILS, ĽUDIA SA ZASTAVOVALI A FOTILI SI HRÔZOSTRAŠNÉ NEBO. SOLÁRNE ELEKTRÁRNE ZAZNAMENALI POKLES VÝKONU AŽ O 30% (!) 2x DOPLNENÉ: Takto môže niekto úplne ovládnuť trh so semenami a potravinami!!!!!!!!

03.09.2021 21:09

"Blízko dňa Očistenia budú pavučiny smrti krížom-krážom po celej oblohe." Proroctvo indiánov kmeňa Hopi

Obrazovky týmto karikatúram ľudí na obrázku hovoria: "Covid!" a "Klimatické zmeny!" Ak by zdvihli hlavu k oblohe, videli by príčiny chorôb, problémov s dýchaním, ničenia prírody, extrémy a dôvody výkyvov počasia a zároveň aj príčiny úhynu stromov, príčiny nenormálnej prašnosti aj príčiny čiernej plesne na ovocí, zelenine... Oni nechcú vidieť, majú svoj svet, ktorý sa ale končí!

Ako som sa dostal k výskumu chemtrails? Väčšina rodiny bola za socializmu zamestnaná na blízkom letisku a lietadlá som odjakživa miloval. Využil som každú príležitosť na lietanie, skladal som modely lietadiel a aj ako veľký chlapec som si lietal s malým lietadlom po byte. Lietadlá ma fascinovali, všímal som si ich o dosť viac ako bežný človek, bavilo ma sledovať aj skutočné lietadlá aj chodiť pozerať ako lietajú modelári. Letisko a lietadlá akékoľvek, to je vždy niečo, ako to pristáva a ako sa to odliepa od zeme, je v tom niečo neopakovateľné, dá sa na to pozerať celé hodiny!
Vždy som upieral svoj zrak cez deň na lietadlá a v noci na hviezdy. Nikdy neexistovalo nič také, ako pretrvávajúca kondenzačná stopa! Ak je to v starých učebniciach, boli pozmenené, tak ako mnohé a možno všetky knihy boli pozmenené! Aj vedcov aj lekárov a dokonca aj na fyzike ľudí učia úplné nezmysly! V minulosti (II. sv. vojna sa jednalo o  systém ADI  , systém vstrekovania pary na chladenie motora, viac vo veľmi zaujímavom článku tu:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-castice-v-ovzdusi/

 

A prečo nevidíte žiadne lietadlá ak zrovna neposýpajú? Pretože kond. stopa je takmer neviditeľná, je dosť ťažké na jasnom nebi niekedy vôbec voľným okom uvidieť lietadlo v 10-12 km výške! Ak lietadlo zrovna neposýpa, býva veľký problém lietadlo vizuálne nájsť aj keď jeho predp. trasu a polohu vidíte na radare! Prečo? PRETOŽE NOVÉ MOTORY S OBTOKOVÝM KANÁLOM NETVORIA TAKMER ŽIADNU VIDITEĽNÚ KOND. STOPU! Preto ak máte šťastie a občas nadíde 1 deň, kedy sa neposýpa, ťažko voľným okom na hlavnom letovom koridore rozoznáte lietadlá! Proste ich takmer vôbec nie je vidieť, pretože bežné lietadlá netvoria žiadne pretrvávajúce ani dlhodobo zjavne viditeľné kond. stopy! Ako fungujú dnešné motory lietadiel tu:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-21-1-2020-16-41/

Raz na bežnej prechádzke v decembri 2011, kedy už program chemtrails bol v plnom prúde, ale nie v takejto intenzite, všimol som si, že tá obloha nie je v poriadku! Kúpil som si obrovský ďalekohľad a uvidel som dýzy na krídlach lietadiel a na strede trupu, odkiaľ vypúšťajú chemikálie. Neskôr som začal vlákna chemtrails skúmať, sú to tie pavučiny, ktorými je pokryté všetko rastlintvo a väčšina prachu v domácnosti je chemtrails. Sú to drobné čierne a červené vlákna potiahnuté bielym, veľmi jemným svetloreflexným materiálom. To na nás sypú hodne. Vonku nájdete aj celé chuchvalce, ináč vo všetkom doma nabielom povrchu aj v potravinách nájdete drobné čierne a červené vlákna! Ak sa to dostane do styku s kyslíkom, rastie to časom ako čierna pleseň v bublinách v mede, na ovocí a najmä na zelenine. Prvotriedne svinstvo! Je tým nakazená všetká zelenina, cesnak, cibuľa, zemiaky... Ak tie vlákna uvidíte v prírode, lepšie ani nechytať do rúk, dráždi to kožu, ale veď ten vzduch všetci dýchame a to nás dusí!!! Tlak a zvýšená vlhkosť pôsobí rozpad na čierny prach, niekedy je zelenina odvnútra nenormálne čierna, je ťažké niečo dopestovať, ťažké niečo uskladniť... Ale GMO plodiny niekomu zrejme prosperujú (dobrý motív sypať chemtrails - "Kto ovláda potraviny, ovláda ľudí!", známy cit. H. Kissinger) Takto môže niekto úplne ovládnuť trh so semenami a potravinami!!!!!!!! Zničiť/zbombardovať prírodu a zarobiť na obnove - kto iný môže obnovovať ako majitelia GMO semien?   Vieme, že GMO osivo  tiež treba kupovať zásadne od nich, lebo ho urobili tak, aby prirodzene semeno nevyrástlo, z GMO rastliny ktorá dozreje a vydá semená nič nevyrastie, takto to zariadili a majú preto dobrý dôvod zničiť celú prírodu!

Tieto chemické pavučiny po tonách sypané prakticky denne z lietadiel nájdete v prírode, alebo sa dobre pozrite proti slnku na listy, kvety, trávu, totálne zamorené všetko:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-v-prirode/

Vláda tvrdí "covid", robia sa "opatrenia" ale genocída a príprava globálnej katastrofy nerušene pokračuje. Ale je dobré, že si to ľudia už konečne začínajú všímať. Je krásne vidieť, ako na hranách čiar lietadlá vypínajú a zapínajú posýpanie, ale to už si urobte vlastný výskum.

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-computed-spraying-png

 

 

My sme dospeli k záveru, že tie svine nám otrávili vzduch chemtrails a silným EM žiarením, chcú zredukovať počet ľudí, vyvolať katastrofu a hrajú hru "covid" a "klimatické zmeny". Situácia je veľmi vážna, ľudia si už všímajú, že ich zdravotné problémy súvisia s rozprašovaním chemtrails a najmä s dažďom, kedy spád z posýpania padá na zem a vlákna chemtrails sa tak rýchlo rozpadávajú na drobný čierny prach. Dažďu je preto lepšie sa vyhýbať, ako dýchať čistý vzduch neviem, ľudia majú vlákna v ústach, v hrdle, doslova sme tak ako ten vzduch úplne zamorení týmito časticami. Je to horor, ak máte na to žalúdok, môžete skúmať takéto detaily sami, ale ako základ si stačí všímať oblohu a ak zistíte, o čo tu ide, môžeme sa spojiť a niečo robiť!

Ďalej mnohí netušia, že súčasná situácia s mobilnými vysielačmi, mobilmi, Wi-Fi routermi je deštruktívna, život a zdravie ohrozujúca. Sú miesta, ktorým sa musím vyhýbať, strašne to dokáže človeka poškodiť (Dr. Rauni Kilde sa zhrozila, že v Anglicku mali pred rokmi 10.000 mikroWatt/m2, v Trenčíne to dnes ide cez 500.000 mikroWatt/m2 - aj krátkodobý pohyb a najmä státie v niektorých lokalitách v okruhu niektorých mobilných antén na sídliskách, školách, vlak. a aut. staniciach je nebezpečný, može to mať vážne zdravotné následky - psych. poruchy, pocit chladu, zmätenosť, zrýchlený tok myšlienok, neschopnosť sústrediť sa, nespavosť, vyčerpanie a mnohé ďalšie, aj fyz. ochorenia, viac o elektrosmogu Eric Dollard tu. My si myslíme, že je takto možné vyvolávať ochorenia, moderné zariadenia to dokážu, nielen mobilné žiariče, ale možno aj niektoré obrazovky... Fyzicky to vysvetliť neviem, ale nové počítače so supervýkonnými multijadrovými procesormi a nové obrazovky úplne hypnotizujú (aké to bude mať časom dopady to neviem) a v novom tablete akoby bol program choroby... Skúsim vysvetliť aspoň niečo: ak máte aj fyzicky nepriepustne uzatvorený materiál (napr. vzorku chemtrails) dokážete vycítiť príznaky chrípky! (Je v tom nejaký program, možno aj fyzický kontaminant, viac tu) A tento program je podľa mňa vložený aj do niektorých nových tabletov (a zrejme aj do mobilov a ďalších zariadení obsahujúcich nové technológie obrazoviek, nové triedy čipov a bezdr. čipov) V podstate táto technika sú zbrane proti ľuďom! Frekvencie dokážu ovplyvňovať mnohé veci, mozgové vlny, náladu atď. A niekto tieto veci dobre pozná a my si myslíme, že aj vo veľkom už využíva. Samo o sebe mobilné žiarenie - mobilné antény, satelity, bluetooth, Wi-Fi, poškodzujú aj telo aj myseľ - viac tu a tu. Každá modernizácia je vlastne zvýšenie expozíce človeka EM žiareniu! Prečo by to nedotovali, keď je to vlastne investícia do poškodzovania zdravia a pri určitom stupni rozšírenia a vnútenia aj metóda na zabezpečenie totálnej kontroly?

Miliardári už nemajú doma Wi-Fi, je známe, že napriek tomu, že sa bezdrôtové zariadenia masovo používajú, nie sú bezpečné, viac Frank Clegg, bývalý riaditeľ Microsoftu CA - Wireless technology is not safe / Bezdrôtová technológia nie je bezpečná:

https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

Ak budete na stránke biblik.sk hľadať, nádete veľmi zaujímavé veci o chemtrails aj o Em žiarení a ďalšie zaujímavé a dôležité informácie. Mali by ste nás podporovať, ďakujeme! Hľadajte a urobte si vlastný výskum, vlastné pozorovanie, na nikoho sa nespoliehajte. A špičková technika ako ďalekohľady a mikroskopy sú snáď každému ľahko dostupné.

 

P.S.: Zaujímavý je aj článok aeronet.cz tu:

https://aeronet.cz/news/tohle-uz-prekracuje-vsechny-meze-nad-brnem-v-utery-probihalo-na-nebi-tak-mohutne-praskovani-pomoci-chemtrails-ze-se-lide-pri-ceste-do-prace-zastavovali-a-fotili-si-to-takto-sokujici-fotografie/

 

Verzia pre tlač:

CHEMTRAILS AERONET 3.9.2021.docx

článok Biblik.sk: čl. MOHUTNÉ POSÝPANIE CHEMTRAILS.docx