MUDr. SOŇA PEKOVÁ: COVIDOVÉ ŠÍLENSTVÍ MUSÍ SKONČIT! Z 10 ÚMRTÍ NA TZV. COVID BOLO 8 PLNE OČKOVANÝCH! (KRÁTKE SUPER VIDEO - HOVORÍ AJ O ŠARŽIACH VAKCÍN, KTORÉ MALI BYŤ STIAHNUTÉ + Poznámka Biblik: ZLOČINECKÉ SKUPINY MAJÚ VPLYV NA VLÁDU I ROZHODUJÚCE ÚRADY)

18.01.2022 18:43

Soňa Peková: 15.1.2022 Lékařský dům - krátke dôležité video:

https://dopice.sk/qrK

PRIAMY LINK: https://odysee.com/@ProbudSe:a/sona-pekova-02:2

alt. link+komentár: https://zvedavec.org/vezkratce/18457/

- o jedovatých šaržiach vakcín, niektoré šarže majú mnohonásobný výskyt úmrtí i nežiadúcich účinkov, už v tomto videu Dr. Jane Ruby varovala pred týmito prudko jedovatými šaržami vakcín:

https://www.biblik.sk/news/analytici-objavili-nebezpecne-toxicke-sarze-vakcin-niektore-su-este-stale-v-obehu-ktore-su-to-prehlad-sarzi-video-dangerous-toxic-batches-of-vaccines-are-still-on-the-market-batches-overview-video-sk-eng/

Poznámka Biblik: o ich "nových variantoch" si myslíme, že je to taký istý podvod ako celý scénár s Covidom. Nejakým spôsobom je človeku spôsobená otrava, či už vakcínami, chemtrails, 5G  (alebo inak, ale čo sa skutočne deje to štát ani väčšinu tzv. odborníkov nezaujíma), niektorí ľudia sa dusia (alebo i u niektorých navonok zdravých dochádza z určitých dôvodov niekedy ku vážnym komplikáciám pri banálnych ochoreniach) a potom sa tu hrá sa scénár na nejaký vírus, pričom skutočné príčiny čo sa deje a prečo je tomu tak sa ignorujú, aby svinstvo rozprašovania chemtrails a zamorovania životného prostredia Wi-Fi a novými mobilnými anténami mohlo pokračovať! Kľúčová otázka je: Prečo nám otrávili vzduch, prečo nemáme normálne počasie, iba to podivné jasno alebo namiesto dažďových oblakov i celé týždne permanentnú sivú deku, ktorá zakrýva Slnko a kam zmizli normálne oblaky, kam zmizla typická vôňa po daždi, akým zápachom je prekrytá, prečo v ovzduší niekedy cítiť síru, jód alebo zápach chemikálií a prečo sú v ovzduší  chuchvalce vláken (viac tu a tu)  a prečo väčšinu bežného prachu v domácnosti tvoria drobné biele, čierne a červené vlákna? (viac tu a tu) Aké sú dlhodobé dopady na zdravie? Prečo úrady dlhodobo napriek mnohým podnetom vôbec nič nevyšetrujú ale ako vrchol všetkého ignoranstva a ďalšieho prehlbovania ich zločinov začali tú trápnu hru na pandémiu? Aké obludné zločinecké skupiny sú pri moci, ktoré majú kľúčový vplyv na vládu i rozhodujúce úrady a ako ich odhalíme a dostaneme pred súd? Máme tu dočinenia s prvotriednymi vrahmi!

-    -    -

A aké sú dlhodobé dopady EM polí ako Wi-Fi 2.4GHz, nové Wi-Fi 5GHz alebo vyššie? Je zarážajúce, že niečo také ako Wi-Fi vôbec niekto schválil, ľudia si myslia, že mať doma bezdrôtové žiariče je akože normálne! (nemala by byť schválená ani väčšina smartphonov, ich vyžarovanie je extrémne, bežne 10.000 - 200.000 mikroWattt, niekedy i každých 10 sekúnd, človek, čo toto nosí po vreckách má nižšie šance udržať si fyzické a psychické zdravie (!)

Podľa našich meraní dokonca aj niektoré Wi-Fi routre idú z nejakého dôvodu v noci na plné pecky! Čo je  účel - spôsobiť čo najväčšie poškodenie? Ruskí politológovia, napr. V.V. Pjakin už otvorene hovoria o "zlatej miliarde", t.j. že skutočne existuje plán na masové vyvražďovanie ľudstva (napr. Georgia Guidestones - niekto si dal ako cieľ udržovať populáciu na úrovni iba 500. mil. ľudí)

Existuje určitá pravdepodobnosť, že EM žiarenie "vyrazí elektrón z obalu" t.j. môže dochádzať k fyzickému poškodeniu buniek, čím je vyššia frekvencia, tým je vyššia pravdepodobnosť poškodenia, viac  tu:

https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

A čo teda spôsobí skokové navýšenie frekvencí mobilných vysielačov? K akým stratám na životoch, na zdraví dôjde, aké nové choroby sa objavia alebo vyhlásia za štandard? Čo spôsobí prežiarenie Zeme tisíckami nových satelitov (Kuiper,  Starlink ) Prečo na nás robia experimenty? Načo sú nám úrady, ktoré akceptujú "normy" podľa požiadaviek priemyslu?

Kto bude konečne riešiť katastrofálnu situáciu zamorenia miest elektrosmogom? (bežne TN viac ako 500.000 mikroWatt/m2, pred rokmi niektorí lekári a vedci varovali (napr. aj Dr. Rauni Kilde), keď v niektorých mestách v Anglicku bolo 10.000 mikroWatt/m2. Dnes sú oblasti na Slovensku, v ktorých je nebezpečný aj krátkodobý pobyt v okolí niekoľko desiatok metrov od týchto vysielačov! Na druhý deň môže byť človek, ktorý sa pohyboval v blízkosti niektorých vysielačov vážne chorý (Napr. hrádza - ul. Nábrežná TN, okolie City University TN, okolie TESCO / Laugaricio TN a mnohé iné, viac ako 500.000 mikroWatt sme namerali aj vchod pri ceste OZC MAX TN, a okolie TN Soblahovská 19, 21, 23. Osobne považujem na niektorých miestach v tzv. "pruhoch" silného žiarenia za nebezpečné stáť na mieste, môže dôjsť k zdravotným problémom, od psychických až po fyzické ochorenia - zápaly, problémy so srdcom, problémy s dýchaním, dezorientácia alebo psychotická príhoda - EM žiarenie je schopné u niektorých ľudí vyvolať vážne psych. aj fyzické problémy). Je úplne zvláštne, že v takýchto oblastiach žijú ľudia, skôr to, že niekto to dovolí, tie vysielače by mali byť deaktivované, alebo tí ľudia by mali byť evakuovaní, príp. by sa sami mali postarať o okamžitú deaktiváciu týchto vysielačov... Bežne v mestách ale i na vidieku v okolí dnešných vysielačov - to sú bohužiaľ podmienky pre väčšinu ľudí úplne nezlučiteľné so zdravím... Zaujímavé informácie bývalý agent MI5 Dr. Barrie Trower:

https://www.biblik.sk/news/dr-barrie-trower-agent-mi5-o-rizikach-mobilov-a-pokusoch-na-ludoch-rizika-mobilov-u-deti-o-virusoch-a-bakteriach-vedci-a-lekari-boli-obeseni-za-to-co-mnoho-robia-dnes/

 

-    -    -
 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!

____________________________________________
Podporujte šírenie dôležitých informácií na biblik.sk/clanky
aby sme mohli v protifašistickom a protisatanistickom boji pokračovať,
ďakujeme!
č. nášho účtu:
SK8583300000002101425963
Ď A K U J E M E !
Biblik.sk