ŽALOBCA POŽADUJÚCI VÄZBU PROKURÁTOR BUVALA ZAMIETOL SŤAŽNOSŤ ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK NA OD ZAČIATKU ZLOČINNÝ POSTUP POLÍCIE, ŽALOBCA VŠAK NEMÔŽE ROZHODOVAŤ O ODVOLANÍ! BORIS BUVALA SA NA ZÁKLADE ČLÁNKU HS DOMNIEVAL, ŽE ZAKLADATEĽ BIBLIK.SK VLASTNÍ 9mm ZBRAŇ

08.02.2024 23:06

ŽALOBCA POŽADUJÚCI VÄZBU PROKURÁTOR BORIS BUVALA ZAMIETOL SŤAŽNOSŤ ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK NA OD ZAČIATKU ZLOČINNÝ POSTUP POLÍCIE, ŽALOBCA VŠAK NEMÔŽE ROZHODOVAŤ O ODVOLANÍ ČLOVEKA, KTORÉHO SÁM ŽALOVAL A CHCEL ZA KAŽDÚ CENU USVEDČIŤ A DOSTAŤ DO VÄZENIA! BORIS BUVALA SA NA ZÁKLADE ČLÁNKU HS DOMNIEVAL, ŽE ZAKLADATEĽ BIBLIK.SK VLASTNÍ 9mm ZBRAŇ

V skratke, dňa 11.1.2024 Polícia bez toho, že by vôbec nejaké obvinenie zakladateľovi Biblik.sk oznámila - žiadne nemali, kukláči zdemolovali prenajatý byt a umiestnili zakladateľa Biblik.sk na 4 dni do väzby. Obvinenia boli na základe donášania falošného svedka menom Adriana Ozogányová Žuffová, ktorá si vraj niečo myslí a v prílohe Borisa Buvalu (nižšie*) uvádza, že sa zaujíma o dcéru, ktorú jej v minulosti úrady odobrali. Na Polícii tvrdila, že zakladateľ Biblik.sk vraj prenasledoval jej dcéru, predtým ho obviňovala z pedofílie, predtým zase, že je zodpovedný za odobratie jej dcéry a dnes po asi 7. rokoch  je to zase ona, ktorá našla článok a zase obviňuje. Keď jej úrady odobrali dieťa a umiestnili toto dieťa na 10 dní na uzatvorené oddelenie do nemocnice v Bratislave na Kramároch, kam zakladateľ Biblik.sk denne s dieťaťom telefonoval, dieťa plakalo do telefónu, že mu nikto z rodičov za celý čas ani raz nezavolal, doslova jej dcéra uviedla do telefónu na otázku, či sa o ňu rodičia zaujímajú a či jej niekedy volajú: "VŠETCI MA MAJÚ NA SALÁME!" 

Toto maloleté dieťa mi verilo, chodilo občas samé i s priateľmi a najmä so svojim priateľom ku mne a ak tu niekedy spalo, nikdy som s ňou nespal ani v spoločnej izbe!!! Dieťa sa cítilo chudobné, malo rôzne problémy, ale nikdy som nesklamal jej dôveru a NIKDY som na žiadne deti nesiahal, akiste chápete, čo sú to za obvinenia. Kôli zlej sociálnej situácii v rodine pani Adriany Ozogányovej Žuffovej a údajnému užívaniu drog maloletou, bolo dieťa bolo po 10 dňoch násilnej a zdravie ohrozujúcej izolácie na psychiatrii v Bratislave umiestnené do pochybného detského domova SEMETEŠ. Tento detský domov SEMETEŠ mal v vo svojich pravidlách, že dieťa budú izolovať bez možnosti akéhokoľvek kontaktu, a to dokonca i bez rodičovského čo i len telefonického kontaktu!!! Totálna izolácia dieťaťa, čo je hrubé porušovanie základných práv dieťaťa, bola Detským domovom SEMETEŠ vyžadovaná až po dobu minimálne prvých 6 týždňov, čo je zločin na dieťati i na rodičoch, tieto špinavé praktiky sú dobre zdokumentované v článkoch Biblik.sk, ak napíšete do vyhľadávania na Biblik.sk heslo SEMETEŠ. Voči izolácii dieťaťa a odmietaniu telefonického kontaktu s rodičmi v detskom domove SEMETEŠ t.č. nikto z rodičov tohoto dieťaťa nenamietal, čo tiež o niečom svedčí! 

Zakladateľ Biblik.sk sa t.č. podobne ako nemocničnému personálu i ľuďom z Detského domova SEMETEŠ predstavil ako otec dieťaťa a napriek zločinným nariadeniam pochybného detského domova SEMETEŠ si s dieťaťom doslova vydupal telefonický kontakt. Po tom, čo sa po niekoľkých dňoch prišlo na to, že nie som biologickým otcom dieťaťa, a izolácia dieťaťa a odmietanie telefonátov i s rodičmi pokračovalo (ale týmto rodičom to podľa všetkého vôbec nechýbalo), zakladateľ Biblik.sk v obave o život a zdravie dieťaťa, prišiel preoblečený za kuriéra na SEMETEŠ dieťa navštíviť. Dieťa naštastie vyzeralo v poriadku, nedošlo k žiadnemu konfliktu s personálom, ale JUDr. Vladimír Mojš podal trestné oznámenie, bolo mi oznámené Políciou, že som sa tam mal údajne vlámať. Dieťa som od narodenia poznal, vždy mi na nej záležalo. Nápad prezliecť sa za kuriéra pochádza od Nebeského Otca, nikdy by ma niečo také nenapadlo a celá návšteva "kuriéra", ktorý doručoval knihy vo veľkom balíku deťom na SEMETEŠ prebehla celkom pokojne, naviac, spomínané dieťa bolo živé a zdravé, ihneď ma pekne pozdravilo a milo oslovilo menom, čím ma pred personálom prezradila, ale vďaka Nebeskému Otcovi zdala sa byť v poriadku. Cieľ tejto návštevy bol teda splnený, zaobišiel sa úplne bez konfliktov, so záverečným odkazom personálu gestom vztýčeného prostredníka.

RODIČIA SA O DIEŤA  ANI O TO, ČO SA S NÍM DEJE PODĽA INFORMÁCIÍ OD SAMOTNÉHO DIEŤAŤA NAJMENEJ PRVĆYH 10 A VIAC DNÍ NEZAUJÍMALI VÔBEC! (po dobu úvodných 10 dní mohli do nemocnice normálne telefonovať, nemocnica rodičom nebráni v kontakte) ALE RODIČIA DIEŤAŤA SA ANI NIJAK NEOHRADZOVALI, ŽE DETSKÝ DOMOV SEMETEŠ IM ODOPIERA RODIČOM AKÝKOĽVEK KONTAKT S DIEŤAŤOM! POTOM TAKÍTO RODIČIA NEMAJÚ PRÁVO MAŤ DIEŤA A BOLO AJ ÚRADNE ODOBRANÉ, PRETOŽE TO ANI NIE SÚ RODIČIA A NIET SA ČO DIVIŤ, ŽE IM DIEŤA BOLO ÚRADNE ODOBRANÉ - INÍ RODIČIA BY TOTO DOPUSTILI LEN CEZ SVOJU MŔTVOLU! Pani Adriana Ozogányová Žuffová nemá žiadny nárok v oznámeniach písať, ako sa ona zaujíma o dcéru, je to iba ďalšie pokrytectvo! 

Skutočnosti o pochybnom detskom domove SEMETEŠ sú uvedené v mnohých článkoch na Biblik.sk ako výstraha pre verejnosť a takisto, aby tomuto pochybnému zariadeniu úrady a úradníci venovali zvýšený dohľad, ďakujem. Deti, ktoré sa mali liečiť z drog, brali drogy, skákali z okien a jedno dievča bolo dokonca nájdené v nejakom byte mŕtve*, pričom malo byť v Detskom domove SEMETEŠ. V dokumentoch Detského domova SEMETEŠ sa nachádzala satanská symbolika, ktorá bola po uverejnení článkov na Biblik.sk bleskovo odstránená.

*DETSKÝ DOMOV SEMETEŠ JE SPOLUZODPOVEDNÝ ZA SMRŤ 16-ROČNÉHO DIEVČAŤA
https://www.biblik.sk/news/detsky-domov-semetes-je-spoluzodpovedny-za-smrt-16-rocneho-dievcata/

S nasadením života som sa preto zo všetkých síl zaujímal o dieťa a diali sa veľmi podivné veci, zrazu sa v dave medzi ľuďmi napríklad na vlakovej stanici v TN zvrtol veľký chlap začal nadávať všetkým ľudom okolo, zvrtol sa a kráčal úplne iným smerom asi 15 metrov pomedzi dav rovno ku mne a prisal sa mi ústami na krk. Na tričku mal tri šestky a na krku obrátený strieborný kríž. Držal ma vo svojom objatí a pýtal sa ma: "KAM IDEŠ?" Mal úplne červené podivné lesklé oči. Bolo to presne v deň, keď som išiel dieťa navštíviť na SEMETEŠ! Zaujímavé, že na SEMETEŠi mi otvárala a vpustila ma dnu prezlečeného za kuriéra žena s podobnými výrazne červenými lesklými nepríčetnými očami - na tieto oči toho chlapa v TN a na tie oči tej ženy na SEMETEŠi, ktorá ma v domnení, že som kuriér pustila dnu, určite nikdy nezabudnem!

Temné mocnosti pôsobia cez ľudí a násilná trestná činnosť ako streľby do davu, vraždy a ďalšie svinstvá - toto je ich prácou! Na Biblik.sk nájdete vo vyhľadávaní stovky článkov pod heslom SATANIZMUS. Duchovne pokročilým tieto veci budú zrozumiteľné. Nazdávam sa, že temné mocnosti sú schopné hypnotizovať určitých jedincov a dokonca i použiť ich k rôznym útokom i vraždám, čo je tiež možný a podľa všetkého i veľmi pravdepodobný prípad aj spomínanej pani Adriany Ozogányovej Žuffovej.

-        -

K bezdrôtovým meračom - ktoré prišli dvaja montéri nainštalovať - susedia ich neschválili, ľudia ani nevedeli, čo sa im vlastne do bytov montuje! Podobne, ako nevedeli, že sa vybíjajú azbestové rúry (netušili, že je to azbest) a všetko bolo pokryté potenciálne smrtiacim prachom - toľko k tým montérom, čo sem chodia! Či som autorom tvrdení v článku TOWERCOM originálna verzia čl. TOWERCOM (1).odt (76,1 kB) - nevedel som s istotou, či som autorom, je to akoby ste sa opýtali človeka, ktorí robí každý deň 4 nákupy, či pred mesiacom kupoval i maslo! Akože je Nebeský Otec a Pán Ježiš Kristus živý, nevedel som celkom isto, či som písal ten článok, to vie istotne ako sa zdá ten pochybný prokurátor Boris Buvala! Článok TOWERCOM je reakcia na strašné neprávosti zo strany firmy SLUŽBY PRE BÝVANIE s.r.o., pred ktorými nás nedokáže ochrániť ani Polícia. V článku TOWERCOM bolo uvedené, že ak by som mal po ruke zbraň, nedovolil by som nikdy niečo také tu prevádzať! Rozbitím azbestových rúr možno zabili desiatky ľudí, inštaláciou neschválených bezdrôtových meračov - takisto v dôsledku tohto ľudia budú zomierať, nepochybne v dôsledku nového EM poľa z blízkeho zdroja (smartmetre-bezdrôtové merače) sa poškodí zdravie mnohých ľudí! Tieto neschválené bezdrôtové merače vyžarovali podľa meraní obrovské dávky EM radiácie v intervaloch až 2x za minútu do okolia. Je dokonca i Ústavným právom postaviť sa na odpor, ak je znemožnená akákoľvek legálna obrana, článok TOWERCOM je v každom prípade v poriadku, akurát nepotrebujeme nikomu nahrávať na smeč. Je možné, že tvrdenia v článku sú koncept - záznam z osobného denníka, za jedinú vetu v článku "zabudol som si v aute zbraň a neváhal by som ju použiť" na zastavenie závažnej trestnej činnosti, ak by sem znova prišli páchať takúto trestnú činnosť (už tu rozprášili azbest a inštalovali VYSLOVENE NESCHVÁLENÉ a životu nebezpečné smartmetre. Teda, tvrdenia v článku TOWERCOM sú na jednej strane úplne pochopiteľné, vzhľadom na to, čo s nami tieto zločinecké firmy robia, ale ináč za spomínanú vetu by sa mohol každý protifašistický bojovník hanbiť, pretože nepriateľ - zlý duch dostal jasnú nahrávku na smeč! Verejná verzia toto byť nemala čl. TOWERCOM (1).odt (76,1 kB), ale snáď zo 4.000 článkov iba jediná chyba a verte, že nás kontrolujú dobre. Podávajú na nás v priebehu roka niekoľko trestných oznámení za články a ďalšie vymyslené obvinenia. Pričom všetky stránky, podstránky a články Biblik.sk môžu aj administrátori webnostingových služieb editovať, celý systém navrhol, prevádzkuje a vlastní niekto iný, logy IP adries s najväčšou pravdepodobnosťou môžu vymazávať, nemal by to byť problém, stále tam bude iba jedna IP adresa - tá naša, ktorú chce brať niekto za dôkaz?

Len v sekcii biblik.sk/clanky je okolo 4.000 článkov, publikovaná verzia má úplne iné radenie, preto sa musí publikovať čo najskôr, aby bolo najskôr vidieť zarovnania obrázkov a čo je najdôležitejšíe dĺžky linkov, či ich je možné kopírovať a či sú funkčné, lebo linky a dokumentačné obrázky sú častokrát kľúčovým argumentačným podkladom, o ktorých sa v článkoch píše.

Ďalej sa na stránke Biblik.sk robí obrovské množstvo aktualizácií - nové zistenia o vitamínoch, liečbe, nové vedecké poznatky, niekedy opravy zdrojov a aktualizácie už nefunkčných linkov a odkazov, na cloudové úložiská a stránky s článkami prevzatými z internetu, ktoré už v vo funkčnej linkovanej podobe neexistujú, ako napríklad ulozto. Po zverejení sa väčšina článkov ešte častokrát dlho upravuje.

V článku Towercom bola pôvodne chyba dokonca i v nadpise, je to dlhý článok, kde išlo najmä o poukázanie na obrovské riziká neregulovanej inštalácie bezdrôtovej technológie, k čomu tiež nielen zo strany firmy TOWERCOM dochádza, ale zo strany spomínaných montérov k tomu došlo, a to i s predchádzajúcim vyjadrením VÝSLOVNÉHO NESÚHLASU ĽUDÍ v tomto dome! Neviem, čo si myslí bežný človek o súčasných bezdrôtových zariadeniach, faktom je, že sú smrteľne nebezpečné, na čo pukazuje vedecká komunita, lekári i autority z IT priemyslu viac tu:

prof. HENRY LAI: DNA DAMAGE CAUSED BY "NON-IONIZING" EM RADIATION / prof. HENRY LAI: POŠKODENIE DNA ELEKTROMAGNETICKÝM ŽIARENÍM
https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-dna-damage-caused-by-non-ionizing-em-radiation-prof-henry-lai-poskodenie-dna-elektromagnetickym-ziarenim/

Dr. MARTIN BLANK: KNIHA DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG, angl. OVERPOWERED:
"Veda nedokáže zodpovedať všetky otázky, ale na jednu vie odpovedať úplne jednoznačne: VŠETKY TYPY ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MAJÚ NA ŽIVÉ ORGANIZMY PREUKÁZATEĽNÝ VPLYV. V tejto knihe podávam prehľad vedeckých poznatkov o širokom spektre biologických účinkov spojených s expozíciou EM poliam. Početné štúdie dokazujú, že v dôsledku expozície EM poľu dochádza k poškodzovaniu a mutáciám v DNA - teda v genetickom materiáli,  ktorým sme vymedzení ako jednotlivci i ako druh. Usudzuje sa, že mutácie v DNA predstavujú počiatočné štádium rozvoja rôznych typov rakoviny.

WHO (IARC) oficiálne vyhlasuje EM pole - vrátane bežného poľa sieťového kmitočtu a poľa vysokofrekvečného kmitočtu (rádiového) - za možnú príčinu rozvoja vývoja rakoviny." Dr. Martin Blank, cit. z knihy DOBA JEDOVÁ 7 - ELEKTROSMOG.  Dr. Martin Blank podobne ako mnohí iní vedci a podnikatelia nepoužíva mobil ani Wi-Fi."

Dr. BRIAN CLEMENT: AK NIEKTO POCHYBUJE O ŠKODLIVÝCH ÚČINKOCH EM ŽIARENIA NA ĽUDSKÉ ZDRAVIE, PRINAJLEPŠOM JE HLUPÁK ALEBO MUSÍ BYŤ PODPLATENÝ. / Dr. BRIAN CLEMENT: ELECTROSENSITIVITY SYMPTOMS CAN BE ELIMINATED IN 60% OF PEOPLE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-brian-clement-ak-niekto-pochybuje-o-skodlivych-ucinkoch-em-ziarenia-na-ludske-zdravie-prinajlepsom-je-hlupak-alebo-musi-byt-podplateny-dr-brian-clement-electrosensitivity-symptoms-can-be-eliminated-in-60-of-people/

FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG, LATVIAN)
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

Prečo sa závery vedcov a autorít z IT priemyslu stále neberú do úvahy? Ako je možné, že stále platia zločinecké normy? Ako je možné, že je na Slovensku legálne zbytočne ohrozovať životy ľudí novými EM poliami?
Inštalácia bezdrôtových meračov je v každom prípade trestný čin!

K nižšie uvedeným tvrdeniam prokurátora Borisa Buvalu - jeden zo spomínaných montérov podľa dostupných informácií uviedol, že nemá obavy, druhá osoba je našim nepriateľom! Bez nášho vedomia nám dali neschválné a nebezpečné smartmetre do domu a jeden z nich povedal, že on ich nevymontuje, že sa máme obrátiť na firmu SLUŽBY PRE BÝVANIE s.r,o. Bola na neho zavolaná Polícia a podané trestné oznámenie, teraz vraj má strach - asi z toho, čo narobil! Ohrozil životy desiatok rodín a niektorí kôli novej záťaži novým blízkym EM poľom ochorejú a možno i zomrú!

Uričte by sa mala najprv skúmať odborná spôsobilosť aj psychický stav Borisa Buvalu, lebo je to on, kto navrhoval väzenie pre zakladateľa Biblik.sk a to bez akýchkoľvek dôkazov, pred skončením vyšetrovania. 

Súd jnávrh prokurátora Borisa Buvalu na väzbu založenú na domienkach p. Adriany Ozogányovej Žuffovej zamietol i Buvalove odvolanie proti rozhodnutiu prvostupňového súdu Krajský súd zamietol! Prokurátor Buvala nemá čo rozhodovať o sťažnosti zakladateľa Biblik.sk na zločinný postup Polície! Žiadam preveriť postup Polície, prokurátor Boris Buvala o tom nemá čo rozhodovať. Trvám na tom, že toto bol ďalší od počiatku zločinný prístup Polície a žiadam vyvodenie trestnoprávnych dôsledkov voči JUDr. Mariánovi Manduchovi, ktorý vydal zločinný rozkaz na zásah kukláčov, čím hlúpo ohrozoval život kukláčov i život zakladateľa Biblik.sk a jeho matky, spôsobili jej vážny šok. Tento zlý duch - Manduch by mal naveky zmiznúť z radov justície! Žiadam slovenského generálneho prokurátora Maroša Žilinku a prosím teraz o zásah Vyššie mocnosti, aby s Mariánom Manduchom i s Borisom Buvalom urobili poriadok! Takisto žiadam o preskúmanie všetkých doteraz podaných obvinení ktoré podal oznamovateľ pani Adriana Ozogányová Žuffová a vyvodenie dôsledkov za jej opakované falošné svedectvá za cca najmenej posledných 7 rokov, odkedy žalovala tie najsvinskejšie obvinenia, aké je len možno vymyslieť. Týmto žiadam vyvodenie trestno-právnych následkov za poškodzovanie dobrého mena, nebezpečné vyhrážanie (vyhrážala sa smrťou a svoje vyhrážky chcela t.č. prostredníctvom svojho manžela naplniť (a možno i dodnes chce, článok tu)  páchateľom bol Roman Ozogány.

Ďalej je nutné Generálnu prokuratúru a Políciu upozorniť, že v rodine pani Adriany Ozogányovej Žuffovej sa vyskytuje schizofrénia, konkrétne by malo ísť o blízkeho príbuzného - o jej brata. Pani Adriane Ozogányovej Žuffovej odobrali dieťa, o ktoré sa nezaujímala a odvtedy útočila na zaklateľa Biblik.sk i na otca dieťaťa, a činila druhých zodpovednými za to, že sa nikdy nedokázala postarať ani o seba ani o dcéru! Práve pani Adriana Ozogányová Žuffová a jej manžel Roman Ozogány sú nebezpeční ľudia. Istá vec, že narušený človek nemôže mať normálneho partnera ani nie je schopný sa normálne starať o dieťa! Určitá sociálna kategóra spadá do vrstvy najhrubších primitívov, navonok ako bieli cigáni z geta, schopní tých najzákernejších trestných činov i vraždy! Ich zaujíma najskôr tabak a ďalšie veci, sú až po uši v rôznych závislostiach a nerestiach. Cigarety sú im prednejšie než deti! Od nich nečakajte žiadne uvažovanie! Ak sa na dcéru hnevala, ešte sa aj chválila, že zavolala na vlastnú dcéru sanitku - vyhrala, ukojila svoj hnev, vykonala pomstu! Mal som pocit, ako by sa odobratej dcére chcela pomstiť, že sa s nou nebude baviť, chcela sa pomsťovať aj svojej dcére, hocikedy za to, že ju nezvládala! Ale ani pred jej dcérou, ktorá ma chodila občas navštevovať, som o nej nič zlé nehovoril, iba som chcel, aby sa dcéra od nej čo najskôr niekam odsťahovala, pretože pani Adrianu Ozogányovú Žuffovú som považoval za nebezpečnú aj pre jej dcéru, s ktorou nemala dobrý vzťah a videl som, kam až zájde jej hnev - ona vtedy nehľadí na nikoho!

Celkovo, žiadam generálneho prokurátora MAROŠA ŽILINKU a Vyššie mocnosti, aby boli preskúmané všetky doteraz podané obvinenia za posledných 10 rokov na osobu zakladateľa Biblik.sk oznamovateľom Adriana Ozogányová Žuffová a vyvodené dôsledky a trestno-právna zodpovednosť za opakované krivé výpovede. Až do čias odobratia maloletej dcéry sme boli priatelia, chodievali sme sa navštevovať, od času manželstva s Romanom Ozogánym a úradného odobratia dcéry sa razom zmenilo všetko! Neviem, prečo na mňa zrovna ona žaluje, možno naozaj verí, že ja a otec dieťaťa sme zodpovední za to, že ju úrady označili za neschopnú matku, a dotkli sa jej ega, dôvody neviem, možno je pohoršená článkami o Putinovi a o rúškach, alebo niečím iným v článku, čo vzťahuje na seba, čo sa jej nafúknutého ega dotklo. Mala ak sa dobre pamätám na Facebooku heslo "SOM DOMA". V článkoch Biblik.sk sa propagovalo ignorovanie násilníckych covidistických opatrení + možnosť voľby nosenia/nenosenia rúšok a sloboda vychádzania a normálny život i v čase covidizmu. Neviem, prečo na mňa táto žena útočí, možno i viac ako 5 rokov som ju nevidel a už dávno nie som v žiadnom kontakte ani s ňou jej dcérou.

"Neviem, prečo na mňa útočí, Aďa mi stále volá a stále mi nadáva a ja neviem prečo!" Toto povedal v čase odobratia úradmi o Adriane Žuffovej Ozogányovej aj otec maloletej. Zrejme takýchto jej náhlych od veci výpadov je oveľa viac a zrejme nie som to len ja a spomínaný otec!

Jej manželovi Romanovi Ozogánymu, ktorý si dovolil na zakladateľa Biblik.sk dňa 21.7.2018 bezdôvodne zaútočiť, prosím Generálnu prokuratúru a Vyššie mocnosti aby im obom bol konečne vystavený účet! Nech sú braní na zodpovednosť podľa svojich skutkov, voči nim sa zakladateľ Biblik.sk ani voči dcére pani Adriany Ozogányovej Žuffovej nedopustil ničoho zlého!

 

Nižšie uvedené naskenované dokumenty - Príloha uznesenie Boris Buvala - čo je mimoriadne dôležité uviesť, tento prokurátor zakladateľovi Biblik.sk pripisoval na Okresnom súde v Trenčíne autorstvo tohoto článku, z celej policajnej akcie vyplýva, že Polícia sa nazdávala, že vlastním "devinu":

Streľba na českej univerzite verzus moja devina na Univerzite Mateja Bela "NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ." David Lane / "AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED." David Lane" (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/strelba-na-ceskej-univerzite-verzus-moja-devina-na-univerzite-mateja-bela/

* Príloha uznesenie Boris Buvala:


Vážená Generálna prokuratúra, aký je ten dostatočne odôvodnený záver, že som podľa Buvalovej hlavy mal spáchať nejaký skutok? Okrem obvinení z jeho hlavy a z chorej lživej a opakovane lživo svedčiacej hlavy pani Adriany Ozogányovej je nejaký objektívny základ pre zásah kukláčov?

Ani JUDr. Marián Manduch, ani Boris Buvala ani Adriana Ozogányová Žuffová nemajú absolútne nič! Dňa 11.1.2024 neexistoval žiadny dôkaz, nebolo z čoho ma obviňovať, možno preto sa policajti chceli len porozprávať? Preto neboli žiadne obvinenia vznesené, lebo v skutočnosti neexistujú, sú to výplody, dohady, domnienky zo strany nepriateľov, ale nič reálne! Vážená Generálna prokuratúra, vážený pán Maroš Žilinka a Vyššie mocnosti, prosím preskúmajte podrobne celú vec, ďakujem. Neboli splnené zákonné podmienky a nebol dôvod pre takýto zásah! Je to obyčajná bezzákonná pomsta a hrubá špinavosť, ktorá mohla skončiť oveľa horšie, hrubá špinavosť a ohavnosť zo strany Polície i pani Adriany Ozogányovej Žuffovej - falošného svedka, na ktorom je celé obvinenie postavené!

Pán Maroš Žilinka, ďakujem, ste človek, ktorého si vážime, pretože cítime, že predsalen zopár statočných zákonníkov (ale veríme, že i niekoľko statočných policajtov a sudcov) bojujú a robia čo môžu na ochranu ľudí, ochranu ľudských práv a života v boji za slobodu a spravodlivosť proti široko rozmohnutej ohavnej satanskej lži! Ďakujeme vám všetkým a veríme vám i Vám, že svoju prácu myslíte a konáte na rozdiel od rôznych pokrytcov úprimne.

Nemal som a ani nemám v úmysle nikoho napádať, ani na nikoho útočiť! Je zjavné, že útoky na spisovateľov a majiteľov úspešných alternatívnych médií na Slovensku dosahujú ohavných rozmerov a musíme sa brániť, ďakujem, že robíte čo môžete, aby ste bránili ľudské práva a zákonnosť a najmä náš život a zdravie! 

Všetky moje zbrane, čo som kedy vlastnil boli iba dva obušky a mačeta a slzný sprej, obušky a slzák som nosieval od istej doby stále pri sebe, tú devinu, čo spomína Buvala a pripisuje nám autorstvo prevzatého článku z Hlavných Správ (HS) by som možno potreboval, mohla by mi pomôcť zachrániť život! Preto v článkoch vyzývame, aby ľudia svoju obranu neponechávali na náhodu, podobne ako autor článku prevzatého článku  HS . Zbrane zaručujú bezpečnosť a pomáhajú predcházať násilným trestným činom, formy násilia i ohrozenia zdravia ľudí inštaláciou neschválených smartmetrov sa na nás a na našich susedoch dopustili aj spomínaní montéri Milan F. a Ján M., ale predovšetkým ich šéfovia a hlavnú zodpovednosť za túto trestnú činnosť nesie firma SLUŽBY PRE BÝVANIE (SPBTN s.r.o)

Žiadam Generálnu prokuratúru o preskúmanie zákonnosti Policajného zásahu, žiadny policajt mi okrem "Potrebujeme sa s Vami porozprávať" nepovedal nič! Strážili tu dokonca i v noci na chodbe, pýtal som sa niekoľkých policajtov, o čo sa jedná, žiadal som, aby mi niekto z ich nadriadených zavolal na pevnú linku, tel. č. 032 240 00 65 som policajtom uviedol, mal som pocit, že si ho zapisujú a zdôrazňoval som, že chcem, aby mi niekto povedal o čo sa jedná. Alebo čo teda chceli? Nahnať strach? Demonštrovať svoju nadvládu? Ale nikto mi nevolal, ani nikto mi nič nepovedal! Prečo? Kto tomu celému vlastne velil? Je tam nejaká organizácia? Lebo ani policajti možno nechápali, prečo tu majú nocovať na striedačku pred našimi dverami!  

Bez akéhokoľvek obvinenia sem nabehli kukláči, rozbili rodičovský byt, rozbili dvoje dvere, niekoľko žiaroviek - všade sklo a rozbitý nábytok, rozbili okno, ďalej Polícia ukradla z bytu počítačovú techniku, a spôsobili škody s nevyhnutnými nákladmi za cca 3.000 eur, peniaze na nevyhnutné opravy nám nikto nedal, odcudzením podpisového USB kľúča vlastne mojej mame ešte aj zablokovali účet! Potom ma dali na 4 dni do žalárnej kobky! Čo si vlastne tento JUDr. Marián Manduch a prokurátor Boris Buvala dovoľujú? Čo mali v rukách? Aké obvinenia?

Prosím o preskúmanie zákonnosti Manduchovho príkazu na domovú prehliadku, prosím o preskúmanie celej policajnej akcie od počiatku - vrátanie správania dvoch policajtov, z ktorých niekto blokoval dvere, prosím o preskúmanie zákonnosti zásahu kukláčov a týchto policajských zlodejov, všetkých, ktorí sem prišli kradnúť počítače, techniku, USB kľúče, hardisky a dokonca i routre, čím odstavili aj internet aj pevnú linku! A dôvod? "Pani Ozogányová si myslí..." Ale to predsa NESTAČÍ!

Táto od počiatku veľmi smradľavá policajná akcia je závažným trestným činom zo strany JUDr. Mariána Manducha - vydavateľa rozkazu na zásah kukláčov. Polícia bola zneužitá na páchanie trestnej činnosti. Kto a prečo hrubo zneužil Políciu, kto porušil všetky moje i mamkine práva? Kto a prečo nám bezdôvodne ako akt pomsty zdemoloval byt? Kto a prečo ohrozil môj život, život mojej matky (stres) a životy policajtov, ktorí sa dobíjali do bytu? Podpísaný je JUDr. Marián Manduch.

Obvinenie malo byť riadne oznámené, čo nebolo splnené od začiatku ani na moje otázky policajti, ktorí sa striedali na chodbe nikdy nič iné nepovedali len: "POTREBUJEME SA S VAMI POROZPRÁVAŤ!" Takže toto je dôvod na zásah kukláčov? Chceli sa porozprávať? Bez akéhokoľvek obvinenia? Viete, že pri takýchto akciách zomierajú a bývajú vážne zranení ľudia (stres, tvrdosť zásahu)

Ďalej žiadam o preskúmanie všetkých oznámení pani Adriany Ozogányovej Žuffovej za posledných 10 rokov a vyvodenie trestnoprávnych následkov za opakovane krivú výpoveď, zrejme s cieľom spôsobiť ujmu, ktorej sa už v minulosti dopustila vyhrážkami, obťažovaním i v noci cez telefón a zrejme posielaním svojho manžela, ktorý prišiel pred naše dvere ma zbiť -  článok tu. Toto prosím aby sa znova otvorilo, pretože pani Adriana Ozogányová Žuffová so svojim manželom sa môžu z dôvodov, ktoré sú v tomto článku uvedené, pokúšať i o vraždu. 

Žiadam aby bola vyšetrovaná v dôsledku všetkých trestných oznámení za posledných 10 rokov pani Adriana Ozogányová Žuffová, aby boli zistené dôvody, prečo si na mňa vymýšľala tie najhnusnejšie obvinenia. Ale potom na pojednávanie, kde ju predvolávali ani neprišla! Adriana Ozogányová Žuffová sa mi už v minulosti vyhrážala zabitím, obťažovala ma cez telefón i v noci a je veľmi zaujímavé, že to čo sama robí, chodí žalovať na druhých. Žiadam aby bol preskúmaný jej zdravotný stav, aby bola voči nej vyvodená trestno-právna zodpovednosť za trestný čin opakovaných krivých výpovedí, žiadam aby bol predvolaný aj Roman Ozogány, nech vysvetlí dôvody, prečo tu prišiel dňa 21.7.2018 do nášho domu pred naše dvere ma biť. Žiadam aby bol aj Roman Ozogány vypočutý, či ho poslala jeho žena a z akých dôvodov? Pretože môže sa to opakovať... Je veľmi pravdepodobné, že p. Adriana Ozogányová Žuffová si znova nájde niekoho na svoje útoky, ide s najväčšou pravdepodobnosťou o vážne chorú osobu v akútnom štádiu ochorenia, pod vplyvom zlého ducha, ktorá už celkom nezodpovedá za svoje chovanie, o čom svedčí séria opakovaných falošných obvinení aj schizofrénia v ich rodinnej anamnéze. Žiadam Generálnu prokuratúru a pána Maroša Žilinku o vznesenie obvinenia na pani Adrianu Ozogányovú Žufovú za opakovanú krivú výpoveď. 

Ďakujem.

Súvisace články / related articles:

ZLOČINNÝ PRÍKAZ JUDr. MARIÁN MANDUCH - SUDCA PRE PRÍPRAVNÉ KONANIE (synovia vrahov prorokov, zlodeji a vrahovia v úrade, pokrytci v uniformách a talároch, ponesiete ťažší súd!
https://www.biblik.sk/news/zlociiny-priaz-judr-marian-manduch/

AK GENERÁLNY PROKURÁTOR MUSÍ OBHAJOVAŤ LEGITÍMNOSŤ SVOJHO ZÁKONNÉHO KONANIA, JE TO POTVRDENIE KRIMINÁLNEJ ČINNOSTI VLÁDNEJ JUNTY
https://www.biblik.sk/news/ak-generalny-prokurator-musi-obhajovat-legitimnost-svojho-zakonneho-konania-je-to-potvrdenie-kriminalnej-cinnosti-vladnej-junty/

O SŤAŽNOSTI ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK VOČI KRIVÉMU OBVINENIU POLÍCIE NA ZÁKLADE VÝPOVEDE FALOŠNÉHO SVEDKA PANI ADRIANY OZOGÁNYOVEJ ROZHODOVAL OPÄŤ PROKURÁTOR BORIS BUVALA, TEN ISTÝ, KTORÝ POŽADOVAL VÄZBU
https://www.biblik.sk/news/o-staznosti-zakladatela-biblik-sk-voci-krivemu-obvineniu-policie-na-zaklade-vypovede-falosneho-svedka-pani-adriany-ozoganyovej-rozhodoval-opat-prokurator-boris-buvala-ten-isty-ktory-pozadoval-vazbu/

ŽIADOSŤ NA MINISTERSTVO VNÚTRA NA ZÁKLADNÉ OPRAVY BYTU PO ZÁSAHU KUKLÁČOV NA ZÁKLADE OBVINENIA FALOŠNÉHO SVEDKA PANI ADRIANY OZOGÁNYOVEJ ŽUFFOVEJ
https://www.biblik.sk/news/ziadost-na-ministerstvo-vnutra-na-zakladne-opravy-bytu-po-zasahu-kuklacov-na-zaklade-obvinenia-falosneho-svedka-pani-adriany-ozoganyovej-zuffovej/

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!