NÁŠ PREZIDENT ŠTEFAN HARABIN: BRATISLAVČANIA, DOKEDY SA NECHÁTE VYPAĽOVAŤ VALLOM? VARUJEM VŠETKÝCH MESTKÝCH POLICAJTOM ABY SI NEDOVOLILI NA POKYN VALLA OBMEDZOVAŤ VODIČOV (+Poznámka Biblik: PARKOVANIE V TN A PSYCHOPAT RYBNÍČEK

05.03.2024 09:33

NÁŠ PREZIDENT ŠTEFAN HARABIN: BRATISLAVČANIA, DOKEDY SA NECHÁTE VYPAĽOVAŤ VALLOM? VARUJEM VŠETKÝCH MESTKÝCH POLICAJTOM ABY SI NEDOVOLILI NA POKYN VALLA OBMEDZOVAŤ VODIČOV

https://www.youtube.com/watch?v=JDCqAH223oo

PARKOVANIE V TN A PSYCHOPAT RYBNÍČEK

Poznámka Biblik: Mesto Trenčín stále okupuje zločinec, covidista, diablov syn a propagátor jedovatých testov  - primátchor Richard Rybníček.

Parkovanie v Trenčíne začali riešiť pomerne nebezpečným spôsobom - pokreslili po chodníkoch čiary, porobili jednosmerky a ľudia vraj majú za to platiť! Ulice sú dosť neprehľadné, zvýšilo sa riziko prechádzania cez cestu - nie je vidieť pomedzi odstavené autá, kde okrem áut chodia bicykle a kolobežky. Je dobre, že niektorí disidenti nemajú vodičák, pretože ak by nejaký policajt chcel peniaze za takéto parkovanie, disidenti by znefunkčnili tie parkovacie automaty a mohli by vždy tvrdiť, že parkovací lístok sa nedá kúpiť. Je zaujímavé, že tu ako sa zdá, nebol znefunkčnený ani jediný automat, že ľudia v Trenčíne toto akceptovali?? Tie automaty sú symbolom tyranie. Ale Trenčania z niektorých lokalít si vydupali bezplatné parkovanie. 

Hlavná starosť návštevy, ktorá príde do Trenčína je dnes parkovanie, peniaze za parkovanie, SMS parkovanie... S automatmi, resp. s takto riešeným plateným parkovaním je to podobné ako s rúškami, je to nesystémové a násilne vnucované riešenie, ešte k tomu z hľadiska chodcov aj veľmi nebezpečné! Ale možno na radnici tiež skúšajú, čo si môžu dovoliť, akú sprostosť vymyslieť, či vôbec existuje niečo, aby ľudia hromadne odmietlli vydieranie. Platené parkovanie systémom nakreslenia čiar cez chodníky je obyčajné vydieranie! Mesto má slúžiť ľuďom, dnes ľudia slúžia mestu

Rybníček je psychopat, keď daroval obrovský kus zeme hokejistovi Hossovi, ľudia prišli povedať NIE, ale Rybníček tvrdil, že ľudia sú populisti, pretože vraj, ak si ho zvolili, on má právo robiť čo chce! Vlastne doslova poslal na zhromaždení ľudí do riti! Prišiel sa tam smiať, "Veď ste si ma zvolili, teraz som tu pán a môžem čo chcem, vy populisti!" Zaujímavé, že odišiel po týchto slovách zdravý, neukameňovali ho! Toto ale nie je primátor, ktorý by mal nejakú úroveň, to nie je primátor pre ľudí, je to primátor záujmových skupín, z ktorých obyčajní mešťania sú ako nerastný zdroj, z ktorých títo psychopati ťažia. Hokejista Marián Hossa ak by mal štipku sebareflexie, vráti pozemok mestu! Nový primátor by mal tento pozemok vyvlastniť!

Súvisiace články /related articles:

DIABLOV SYN RYBNÍČEK OHROZUJE ŽIVOTY ĽUDÍ - VYZÝVA NA PLOŠNÉ TESTOVANIE (+Poznámka Biblik)
https://www.biblik.sk/news/diablov-syn-rybnicek-ohrozuje-zivoty-ludi-vyzyva-na-plosne-testovanie/

ĎALŠÍ VÁŽNY PRÍPAD POŠKODENIA ZDRAVIA PO TESTOVANÍ (+Poznámka Biblik: AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ - ZAMORILI CELÝ SVET A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU)
https://www.biblik.sk/news/dalsi-vazny-pripad-poskodenia-zdravia-po-testovani/

V TRENČÍNE SA ZJAVUJE DIABLOV SYN
https://www.biblik.sk/news/v-trencine-sa-zjavil-diablov-syn/

FAŠISTI SA VYHRÁŽAJÚ ZATVORENÍM ŠKÔL A TVRDIA, ŽE MAJÚ PRÁVO NÁS TERORIZOVAŤ, AK ODMIETNEME ICH VAKCÍNU (DOPLNENÉ) TRENČANIA A SLOVÁCI, PROSÍM BUĎTE PRIPRAVENÍ SA BRÁNIŤ. ĎAKUJEME.
https://www.biblik.sk/news/fasisti-sa-vyhrazaju-zatvorenim-skol-a-tvrdia-ze-maju-pravo-nas-terorizovat-ak-odmietneme-ich-vakcinu/

RYBNÍČEK ZAKAZUJE KOTLEBU (AKTUALIZÁCIA 2x)
https://www.biblik.sk/news/rybnicek-zakazuje-kotlebu/

PSYCHOPATI MEDZI NAMI
https://www.biblik.sk/news/psychopati-medzi-nami/

MAIL TAKZVANÝM PREDSTAVITEĽOM MESTA TRENČÍN - PETÍCIA PROTI PLOŠNEJ INŠTALÁCII LED OSVETLENIA / LED lighting could have major impact on wildlife (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/mail-takzvanym-predstavitelom-mesta-trencin-peticia-proti-plosne/

 biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/