PODĽA NIEKTORÝCH SENZIBILOV CITLIVOSŤ NA ELEKTROSMOG MÔŽE BYŤ SPÔSOBENÁ SPANÍM NA GEOPATOGÉNNEJ ZÓNE (4xDOPLNENÉ)

13.02.2022 16:08

Všímam si, že ak spím mimo byt, za pár dní prestáva aj citlivosť na elektrosmog... Ak niekoľko dní spím inde, potom môžem ísť aj normálne do mesta. Ináč by mi návšteva mesta, v ktorom sú po strechách mobilné zákl. stanice, (a kde psychopat Rybníček ešte nechal nainštalovať Wi-Fi stĺpy) mohla spôsobiť bolesti, ktoré by mohli zabrať aj niekoľko dní na regeneráciu - nespavosť a bolesti aj 4 dni, taká je cena pre mňa za krátky pobyt v meste... Preto už dlho nechodím nikde, ani na dovolenky, ani do reštaurácií, ani do mesta, ani sa takmer nestretávam s priateľmi.

Od nainštalovania Wi-Fi stĺpov má viac ľudí s pobytom v meste problémy, do mesta odvtedy chodia už mnohí veľmi neradi a čas strávený v meste obmedzia na nevyhnutné minimum. Toto je asi to Rybníčkovo moderné mesto - mesto, kde už ľudia nemôžu existovať, pretože diabol pod zámienkou modernizácie naše mesto (resp. centrum) tými Wi-Fi stĺpmi úplne zničil. (ani stromy tam už nechcú existovať, aj vtáci odtiahli)

Kôli Wi-Fi žiaričom MHD ani vlaky nevyužívam, do reštaurácii nechodím a v celom TN mám iba pár miest, kde sa môžem pohybovať (musím ísť mimo kužele, resp. mimo pásy žiarenia BTS) Vlastne mám tu iba zopár území, nechodím ani na turistiku, v meste a v lese som si našiel iba zopár cestičiek, kde priamo nepražia vysielače. Odklon, alebo ísť inou cestou mi môže spôsobiť obrovské problémy. Ak napríklad zmením trasu, nastáva obrovský problém a riskovať to len tak ľahko nebudem, pretože bolesti hlavy a problémy po pobyte v páse žiarenia Wi-Fi alebo žiarenia BTS bývajú ukrutné. (Subj. mi to spôsobí vnútorné popáleniny, bolesti od popálenej epifýzy vystreľujú do očí) Celkom sa to okrem tých bolestí, kedy ma hlava bolí tak, že sa nemôžem ani pohnúť nedá ani popísať, stav po ožiarení je príšerný, je to peklo! Mnohí nevedia, že ich zdravotné problémy súvisia s týmto žiarením, pretože iba málokto si to uvedomí a málokto tieto veci vedome vníma. Následky si možno viete predstaviť, lekári konštatujú mnohé diagnózy od psychických až po fyzické choroby, pričom sa takmer vždy jedná o otravy, alebo kontamináciu (jedlo, voda, prostredie, EM žiarenie), príp. iné poškodenie alebo iný nedostatok. (pozri cit. Dr. Loibner tu)

Tiež nechápem, ako to u mňa nastalo, pred pár rokmi som ešte spával pri zapnutom routri, mal som mobily a notebooky s Wi-Fi. Ako IT technik som tieto veci ešte aj takmer každý deň niekoľko hodín servisoval, opravoval, inštaloval... som to ja, kto inštaloval ľuďom internet a konfiguroval ľuďom Wi-Fi router, notebooky, telefóny. Možno, nakoľko som robil niekoľko rokov aj 16 hodín denne z s týmito technológiami veľmi intenzívne, domnievam sa, že telo má nejakú max. hranicu absorbcie. (aj zrejme rozsah tolerovaných frekvencií, napr. niektorí bez problémov znesú klasický mobil, ale už neznesú nové bluetooth zariadenia. Preto je 5G a navyšovanie frekvencií ohromné riziko) Po dosiahnutí určitej kritickej hranice nasýtenia elektrosmogom (príp. pri určitej frekvencii) telo reaguje rôznymi spôsobmi, u niektorých bolesti hlavy, u iných fyz. a psych. choroby, zápalové ochorenia kĺbov atď. pozri tento odkaz

U mňa je citlivosť na EM jednoznačne výsledok cvičenia sungazing. Dalo by sa povedať, že predtým som vedome EM žiarenie až na bolesti kĺbov nevnímal (od iPhonu v zadnom vrecku začal silno bolieť bedrový kĺb a kĺby na rukách, daň za používanie internetu alebo Wi-Fi bola bolesť v mieste dotyku tela s mobilom. Potom som telefón nosil už len v ruksaku, blízko tela pôsobil bolesti, teraz už mobil nemám) Povedal by som, že sungazing pomohol vedome vnímať to, čo som predtým nevnímal, ináč odjakživa som bol citlivý na elektrosmog a mobil som nemal mať nikdy vôbec! Pre niektorých ľudí predstavujú bezdrôtové zariadenia obrovské riziká! Normy by mali brať ohľad na ženy, deti, tehotné ženy a citlivých ľudí! Tu však normy robí priemysel, neexistuje, aby tu stanice pražili 500.000 mikroWatt/m2, je to doslova pokus o vraždu a tie stanice sa musia deaktivovať. Mali by tieto stanice čo najskôr začať deaktivovať uvedomelí občania.

Ťažko môžem veriť na nejaké geopatogénne zóny v našom byte, keď presne nado mnou i podo mnou bývajú starí, vitálni a úplne zdraví ľudia... Ale vylúčiť sa to nedá, ak niečo povie viacero senzibilov, je to určitá indícia. V žiadnom prípade vôbec neodporúčam ani orgonity ani šungity! V miestach so zvýšeným elektrosmogom šúngit i orgonit (zvlášť v tvare pyramídy) predstavujú obrovské riziko! (stáčanie žiarenia v okolí, alebo po naakumulovaní vyžarovanie späť, t.j. z dlhodobého hľadiska podľa môjho názoru situáciu zhoršujú a v miestach so zvýšeným elektrosmogom môžu byť zdraviu nebezpečné, do hľadania na biblik.sk si môžete dať "šungit" alebo "orgonit") Záver je ten, že musíte harmonizovať seba, nie prostredie okolo vás, ak je raz disharmonické, treba to prostredie opustiť! Myslím to tak, že ak sa napr. objavia choroby, problémy, či citlivosť na elektrosmog, riešením podľa mňa nie sú harmonizátory ani orgonity, pretože z celkového hľadiska situáciu neriešia a majú tiež svoje riziká. Treba si nájsť normálne miesto na bývanie, myslím si, že dávky žiarenia v meste sú na takej úrovni, kedy pôsobia choroby a smrť. Tie vysielače a Wi-Fi to je genocída, pokus o zníženie populácie a myšlienkovú kontrolu - ľudia sú doslova hypnotizovaní obrovskými dávkami elektrosmogu z nových mobilných antén, Wi-Fi a nových smartphonov. Príde doba, keď od takejto komunikácie budeme musieť celkom upustiť. Na vyspelej planéte by kôli bezpečnosti bolo rádio úplne zakázané, tieto vlny nesmú prechádzať cez človeka! Je tam určitá pravdepodobnosť poškodenia bunky, zdravotné riziká, negatívny vplyv na telo i na myseľ, viac tu. Človek nemá právo zasahovať svojimi umelými signálmi do okolia, Zem nie je naša, sme tu na návšteve.

P.S.:

Dnes nám prišiel do redakcie tento mail, o geopatogénnych zónach:

Nespavosť a Poruchy Spánku

rozhovor s Ing. Milanom Vargom nájdete tu: