POKÚŠAJÚ SA UVRHNÚŤ SVET DO KRVAVÉHO KONFLIKTU ABY MOHLI INTERVENOVAŤ? (DOPLNENÉ - KONEČNÝM CIEĽOM BY MALO BYŤ VYPÁTRANIE, UVÄZNENIE A SÚDENIE GLOBÁLNEJ SATANISTICKEJ MAFIE

06.10.2021 20:16

Ako to bolo v Juhoslávii, v Iraku a v ostatných štátoch, kde sa chceli šíritelia démonkracie nasačkovať? Buď si rýchlo našli falošnú zámienku (Vietnam-Tonkin, 9/11-teroristi) alebo hrali hru na etnické čistky, zlých diktátorov a oni boli vždy aspoň v médiách zástancovia akejsi demokracie, čo asi chápali ako vládu svojho elitárskeho ľudu. Zasahovali vlastne ako nevyhnutnosť, bránili svoju slobodu a tú svoju demokraciu, len kôli bezpečnosti sveta, aby bol svet podľa ich psychopatického chápania lepší. Bezohľadne z pozície moci si vlastne robili čo chceli a hovorili tomu "demokracia", "národná bezpečnosť", "vojna proti terorizmu", "boj proti pandémii", atď., pritom si vždy uzurpovali čoraz viac moci a ohrozovali mier vo svete. V pohode dali do stávky aj celú planétu, ak išlo o zbraň, ktorá im mohla zaručiť svetovládu:

1.)  testy nukleárnych zbraní a zamorenie planéty nukleárnym spádom

2.) testy GMO plodín a zamorenie planéty GMO rastlinstvom (Maďari polia s GMO kukuricou vypálili, Monsanto si vybralo Slovensko ako experimentálnu krajinu na pestovanie GMO kukurice, pretože keď vyrobia niečo, čo v prírode nemôže vzniknúť, musí sa otestovať, čo sa stane, ak sa to nasadí do životného prostredia)

3.) chemtrails a zamorenie planéty syntetickými vláknami, spórmi plesní a najskôr aj spórmi patogénov a vírusov. Rozprašované vlákna chemtrails, ktoré v domácnostiach podľa našich pozorovaní tvoria už väčšinu prachu, sa kôli svojim vlastnostiam hodia ako nosič biologických zbraní. Za zmienku stojí, že opakované skúmanie pod mikroskopom potvrdilo nejaké čierne gulôčky vo vnútri vláken, viac  tu: https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/      

Neviem dokedy tieto objektívne fakty budú brané ako konšpirácia, je však nutné, aby ste si spravili vlastný výskum, pretože jedine vlastné pozorovanie, vlastná skúsenosť a vlastné presvedčenie je smerodatné. Potom sa nemáte s ľuďmi, ktorí sa skrývajú za vedu alebo za tvrdenia nejakých vedcov o čom baviť. Existuje aj technika, existujú aj ďalekohľady a mikroskopy za lacný peniaz. Pozrite sa dobre na bežný prach v domácnosti, očkujú nás týmto svinstvom už dlho, dôvod na Slovenské národné povstanie je, ak určitá časť ľudí zdvihne riť a zistí, čo sa tu deje, lebo ináč, ak vám nejde o život, aký dôvod máte riskovať život v boji proti týmto vrahom? Opatrenia by sme tu mali zaviesť my, na odstránenie, zaistenie a spravodlivý súd pre každého politika a každého úradníka, ktorý umožňuje túto genocídu a so zažmúrenými očami a prekrytými ústami pod počmáranou oblohou, keď ľudia kašlú a niektorí sa dusia, stromy a príroda hynie, oni dookola hovoria:

 "Veď je tu vírus, pandémia, jedine očkovanie..!","Veď to sú klimatické zmeny!"

 - vlastne, na dolapenie vrahov z 9/11 sme neurobili nič, proti genocíde chemtrails sme neurobili tiež nič, tak vyvražďovanie pokračuje cez vakcíny a zločinci naháňajú nás. Možno si niekto myslel, že sa ho to netýkalo, ale tieto "opatrenia" sa už týkajú všetkých.

Čo budeme teraz robiť a ako budeme bojovať? Bože, pomôž nám! Oni krok za krokom denno-denne vydávajú energiu na dosiahnutie svojich cieľov!

Čo je našim cieľom? Myslím si, že by sme sa mali z celej sily snažiť, bojovať a túto fašistickú vládu odstrániť a dostať pred súd! Konečným cieľom by malo byť vypátranie, uväznenie a súdenie globálnej satanistickej mafie - tejto chobotnice, ktorá svojimi chápadlami ovláda väčšinu štátov sveta! Tu nevládne žiadna slovenská vláda, ani žiadna EU, tu vládne Pfizer a korporácie spoločne s globálnymi korporáciami a bankami, ktorí bohatnú ako nikdy predtým!

4.) testy vakcín - aj predtým prebiehali testy vakcín na deťoch, napr. vakcína Hexacima, viac tu:

 
5.) zamorenie elektrosmogom a 5G - bez ohľadu na ľudské zdravie si niekto myslí, že ľudia sú povinní trpieť mobilné základňové stanice na strechách domov, uprostred sídlisk, v tesnej blízkosti škôlok, škôl a vlakových a autobusových zastávok. Angličania ich rovno zapaľujú a ak postavia stanicu v blízkosti ľudských obydlí, je pre Angličana lepšie riešenie to zapáliť ako spisovať petície! Mobilné základňové stanice sú priamym ohrozením zdravia, pred pár rokmi vedci bili na poplach pri 10.000 mikroWatt/m2 na niektorých miestach v Anglicku, hodnoty napr. TN Soblahovská č. 19, 21, 23 a TN OZC MAX presahovali 500.000 mikroWatt/m2 čo je podľa mňa pre ľudí bývajúcich v smere takto silného žiarenia rovno pokus o vraždu, možný spôsob vyvolávania chorôb, možný spôsob manažovania tzv. "pandémie", možný spôsob kontroly myšlienok. Jedno z prvých miest pokrytých 5G bol podľa niektorých informácii práve Wu-Chan, viac Dr. Thomas Cowan tu:
___________________________________________________________________________________________________________________________
 
 
Toto je III. svetová vojna. Ako to bolo v štátoch, kde chceli diabli pod vlajkou USA viesť vojnu?
 

V prvomrade išlo o to vyvolať čo najväčší konflikt (napr. podpora šiitov a sunitov zároveň, pamätám si, že britského agenta, ktorý bol prezlečený za šiitu zatkli po tom, čo strieľal do sunitov - išlo mocnostiam o mier a demokraciu, alebo o to, aby tam bol čo najväčší a čo najdlhší konflikt?) A keď bol konflikt dostatočne krvavý, prišli samozvaní spasitelia s tým, že ich riešenie - vojenská intervencia - je vlastne jediné riešenie. (dnes to znamená akýmikoľvek prostriedkami rúškami, testami, injekciami, vakcínami, odopieraním liečby, falšovaním štatistík atď. vyrobiť čo najviac chorých, a miesto vojska nasadiť ľuďom do tela vakcínu ako biologickú zbraň, ak prijmú rúško, donútia ich k testu, ak prijmú test, donútia ich k vakcíne, ak prijmú vakcínu, donútia ich očkovať sa stále, budú na nich "páliť" biologickými zbraňami až do úplného rozbombardovania štátu v podobe rozbombardovania imunity národov) 

 

Dnes to isté v podobe vakcinácie, otvorená podpora konfliktov, aby delili národ na očkovaných a neočkovaných. Globálny konflikt bude vyžadovať globálne riešenia. Vtedy nejaká armáda (americká) zasahovala ako "záchranca" v štátoch, kde USA a ich spojenci podporovali a dokonca aj schválne umelo vyvolávali a živili krviprelievanie a násilie. Teraz robia vlastne presne to isté. Myslím si, že ľudia sa začínajú cítiť, ako keby niekto okolo nich uťahoval slučku. Určite z toho budú problémy s dýchaním, jedni spôsobené objektívne, chemtrails a ďalšími metódami (napr. masové nasadenie nových, doteraz nepoužívaných vysokofrekvenčných vysielačov, Wi-Fi modulov a satelitov), druhé z toho, že diabli robia "ťažký vzduch" a škrtia nás opatreniami. Ak chcú týmito vakcínami očkovať aj vojakov a policajtov, je dosť možné, že existuje nejaká armáda androidov nachystaná na nejaké globálne riešenie. Myslím si, že očkovaní budú mať problém ak občas príde nejaká choroba. Myslím si, že vakcíny (všetky) sú pokus o vyhladenie ľudstva. Vakcína podávaná zdravému človeku je podľa mňa pokus o vyvolávanie chorôb. Je to prevencia elitárov aby sa im spodina nestavala do cesty. Pretože máloktorý mnohonásobne očkovaný človek je vôbec schopný nejakého odporu, je to určitý typ charakteru...

V prípade konfliktu potrebujú armádu, doteraz zasahovala americká armáda v štátoch, kde vyvolali konflikt. Budú teraz zasahovať androidi? Alebo sa stanú androidi tí zaočkovaní? Budú bez rozmyslu plniť rozkazy ako Borgovia v Star-Treku? 

Hmm, aj kapitán Picard hovorí, že proti týmto hajzlom bude bojovať do posledného dychu! A vy?