Z NAŠICH MAILOV: ZLEPŚENIE ZRAKU (2xDOPLNENÉ)

10.12.2022 14:37

biblik.sk/clanky

 

"AK SI NEVYČISTǏTE PEČEŇ NEVYLIEČITE SA ZO ŽIADNEHO OCHORENIA." Dr. Boris Subotić (zaujímavé články na biblik.sk zadať do hľadania Boris Subotic)

-     -    -

Okrem  vitamínu A v rybom oleji od Dr. Jozefa Zimu určite všeobecne veľmi pomáha ten Pestrec Mariánsky (látka silymarín, čistenie a ochrana pečene)
Napríklad ráno čaj z mletých pestrecových semienok, poobede zjesť celé semiačka. Dávkovanie je individuálne.
Začína sa 1 malá zarovnaná čajová lyžička 2x denne (napr. ráno z 1 lyžičky mletých semienok čaj, poobede 1 malá zarovnaná čajová lyžička mletých alebo celých semien zjesť - napr. s jedlom, alebo po jedle) Možno niektorým ľuďom bude vyhovovať tesne pred jedlom - to nemáme vyskúšané...

Pred jedlom je vhodné užívať kokosový olej, samotný má veľmi silné liečivé účinky kôli obs. kys. laurovej, ktorá sa v tele mení na liečivú látku monolaurín. Kokosový olej v prípade chorôb je možné užívať s 1-3 kvapkami tea tree oleja - tea tree olej - zvlášť zn. AUSTRALIAN BODYCARE je silné antibiotikum ale i silný jed, pozor, začínať od 1 kvapky a neužívať na večer! Dobre mať po ruke napríklad čistú kys. askorbovú, ktorej dávka 1 kopcová čajová lyžička rýchle pôsobí ako protijed.

 

Bolesti v pravom boku môže upraviť ten pestrec. Bolesti, choroby a problémy miznú správnym dávkovaním pestrecu.

Predávkovanie pestrecom môže vyvolať únavu a spánok, správne dávkovanie zvýši vitalitu a zlepšuje zrak. Pečeň sa nesmie čistiť rýchlo, ale pomaly a trpezlivo!

Pri užívaní po jedle sa pre cca 70kg váhu sa javí byť po pár mesiacoch postupného navyšovania ideálne dávkovanie dve hrste pestrecových semienok denne (cca 2 zarovnané PL), hrsť ráno a hrsť poobede, t.j. napríklad ráno z 1 Polievkovej Lyžice čaj, poobede 1 PL po jedle. Ale začína sa postupne, od malej lyžičky 2x denne, dávkovanie zvyšovať postupne! Prosím, ak by ste si pestrecové semienka pomleli, vždy ich skladujte v chlade alebo v chladničke!

Ak by ste si pestrecové semienka pomleli, vždy skladovať v chladničke!
Nekupovať hotové čaje s mletými semenami - je to dosť riskanté (plesne, toxíny)

Na oči robia dobre aj karotenoidy - 2 zo štyroch karotenoidov sú podľa inf. google napr. aj v pomaranči - luteín a zeaxantín. Zrak môže dosť zlepšiť aj toto:
https://www.awashop.sk/pomarancovy-prasok-bio-100g-p17201/
Je to prášok z celých špianelskych bio pomarančov aj so šupou. Napríklad, môže sa rozmixovať s vitamínom C a troškou kvalitného domáceho medu (podľa informácií včelára med by mal byť zo vzdialenosti max. 20 km kôli alergénom, na ktoré je človek zvyknutý)

Cvičenia na oči:

Tieto staré osvedčené cvičenia  zlepšujú zrak - pdf zdarma na stiahnutie dolu v tomto článku

Aj cvičenia Dr. Arkadija Petrova (pozri knihy a ONLINE SEMINÁR na hlavnej stránke Biblik.sk) zlepšujú zrak aj vnímanie farieb.

Zrak podľa niektorých informácií súvisí so stavom pečene.

Zrak však súvisí aj s náhľadom na Boha a svet.

Ak sa modlíte, cit lásky k Bohu postupne upravuje zrak, pred každou modlitbou, jedlom, alebo vo voľnej chvíli vyvinúť čo najväčší cit lásky k Bohu, na očiach a zraku i v živote sa to prejaví rýchlo.

P.S.:
pH vody, ktorú pijete, by ste mali určite poznať. Podstatné je, že by malo byť aspoň mierne nad 7. Ak je nižšie, na úpravu i doplnenie minerálov môže poslúžiť aj štipka Tepperweinovej zmesi (kúpite na stránke chloritansodny.sk) Vhodné je dopĺňať magnézium, ideálne s vit. B6 (napr. chlorid horečnatý hexahydrát + doplnok  A. Strunecká TRIO B ). 2 hodiny pred a po užití magnézia/horčík/chlorid-horečnatý-hexahydrát  by sa všeobecne nemali jesť mlieko a mliečne výrobky.

Mäso a mlieko pokiaľ lekár neurčí ináč, by určite nemali byť súčasťou každodenného jedálnička - viď kniha ČÍNSKA ŠTÚDIA! Riziko je aj nadbytok aj nedostatok. Vegetariánstvo aj podľa Dr. Hawkinsa má na Mape úrovní vedomia nízku úroveň. Článok Biblik.sk o vegetariánstve:

https://www.biblik.sk/news/po-ovoci-poznate-ich-duchovnu-uroven-roznych-ucitelov-a-organizacii-poznate-lahko/

Voda sa pije pred jedlom, po napití minimálne 15 minút počkať, až potom jesť! Po jedle počkať 1,5-2 hodiny až potom piť! Toto je veľmi dôležité pre správne trávenie, aby sa neriedila žalúdočná kyselina Zásady zdravia v knihe Dr. I.P. NEUMYVAKIN, prosím preštudujte linky v popise knihy, skôr než informácie aplikujete do praxe.

Dodržiavať nočný spánok (z hľadiska energie sa javí ako veľmi dôležité ísť spať pred polnocou a ráno vstávať)

Všeobecne platí vyhýbať sa injekciám a najmä VYHÝBAŤ SA AKÉMUKOĽVEK OČKOVANIU!

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ" cit. Pán Ježiš Kristus, Matúš 9:12, Biblia Roháček

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner
https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU