ZAUJÍMAVÝ ČLÁNOK JE DNES NA NEBI

12.09.2023 17:55

"HOJ, MOR HO! 

A VOĽ NEBYŤ, AKO BYŤ OTROKOM!" 

Samo Chalupka

-    -    -

Všíma si niekto z vás občas tú oblohu? A tie lietadlá - v jednu chvíľu je na oblohe množstvo lietadiel, ktoré lietajú krížom-krážom, napriek tomu, že letecká doprava má určené letové koridory... Bežne, lietadlá nelietajú po oblohe len tak, ani nerobia esíčka a okruhy nad mestami, kde neplánujú pristáť. 

Aktuálne, 99% oblačnosti nad Trenčínom sú oblaky zasiate lietadlami. Ak si myslíte, že sú  to kondenzačné stopy, možno máte pravdu, ale ak sa mýlite a ide o vysokotoxické chemikálie, väčšina ľudstva s najväčšou pravdepodobnosťou dopadne tak, ako keby dostali vakcínu! To znamená, že pravdivé posúdenie toho javu na nebi, ktorý je známy aj ako chemtrails, môže byť rozhodujúce. Vedci radia: DO YOUR OWN RESEARCH - UROBTE SI VLASTNÝ VÝSKUM! Aj na Biblik.sk, a napr. na geoengineeringwatch.org sú kvalitné informácie.

Rozprašovanie chemikálií z lietadiel - týka sa nás to všetkých, darmo budete strkať hlavu do piesku a tváriť sa, že nič nemôžete alebo sa vás to netýka! Je možné písať na (ne)zodpovedné úrady, je možné odmietnuť napríklad zaplatiť pokutu, nakoľko Polícia, SHMÚ, Úrad na ochranu ovzdušia ani Ministerstvo životného prostredia a ďalšie inštitúcie si neplnia svoje povinnosti a umnožňujú rozprašovanie poptenciálne smrtiaich vláken s obsahom biologických zbraní nad územín Slovenska a šíria dezinformácie. Ak na Vás pošlú exekútora, viete sa tiež dať dohromady a tak, ako exekútori píšu výhražné listy vám, takisto si môžete zistiť ich meno, adresu a stav majetku! A takisto môžete vymáhať vy od nich! Takisto majú deti, ktoré niekde chodia do školy, do škôlky, môžete politikom, exekútorom a ďalším agresorom poslať napríklad fotky ich detí. Úplnou samozrejmosťou by malo byť odmietnutie podávania daňových priznaní a totálny bojkot autority vlády, ktorá slúži satanistickým elitám. Nie ste bezmocní, skôr ľahostajní. 

V prípade chemtrails je však možné očakávať nielen smrť, ale dosť nepríjemné umieranie a ak nebudete robiť nič, potom, ak uvidíte v kŕčoch zomierať vlastné dieťa na "nový vírus" alebo respiračné a ďalšie choroby, takmer istotne k tomu prispievajú tie operácie, ktoré vykonávajú lietadlá na oblohe. Zatiaľ okrem pohľadu zhovadilého dobytka väčšina z vás ani nijak výraznejšie neprotestovala, no čo s takými kreténmi? Ako povedal narušený mafián v Pulp Fiction: "Takovýho kreténa můžeš jedine oddělat!" Tento citát ukážkovo vystihuje pohľad globalistu na zvyšných 99% ľudstva. Oni o vás hovoria, že ste primitívi, že žijete úbohý život ak zrovna nie ste milionár (a milionár je dnes vlastne stredná trieda). Globalisti to berú to tak, že nebude škoda vašich úbohých životov, v ktorých sa aj tak len trápite a žijete ako dobytok - veď ani zvieratá nehľadajú žiadny duchovný pokrok a dobre sa bez toho zaobídu!

Človek, ak prirodzene nehľadá svojho Stvoriteľa a príčinu javov si neplní svoj účel! (resp. v našej reči, nie príčinu, ale to, čo je nad bytím i nebytím - to, čo JE, aj keby všetko čo existuje úplne zmizlo) Je zaujímavé, že sa skúmajú oceány, Zem aj Slnko, ale nikde ani zmienka o ohromnej Inteligencii, ktorá svet vytvára a udržuje pohromade! 

Mafia globalistov a psychopatov vás má za kreténov a za hovädá, s ktorými si môžu robiť úplne čo chcú a vy sa im nestaviate do cesty ani keď sa vás pokúšajú likvidovať! Vy ďalej len platíte účty a staráte sa iba o to, aby ste mali čo do válova - včera bolo v tomto článku uvedené, že včelári a pestovatelia v okolí TN majú nedostatok medu a neúrodu. Samozrejme následkom toxínov z chemtrails je zamorená dažďová i spodná voda a samozrejme pôda! Včely a hmyz, ktoré lietajú zamoreným ovzduším a priamo sadajú na chemtrailsovými vláknami  zamorené rastliny  to majú dosť ťažké...  A vy riešite samé hlúposti bojíte sa zjesť kúsok mäsa, aby ste "neubližovali zvieratám" ale nosíte topánky z hovädzej kože! Určite vám nejde o zvieratá, veď by ste niečo museli robiť - ako ináč by ste mohli nechať kravy žrať tú zamorenú trávu a včely nechať zdochýnať v chuchvalcoch chemtrailsových pavučín? Po nich je narade človek! Teda, čo ak sa mýlite, a to, čo vidíme na nebi nie sú kondenzačné stopy ale toxické chemikálie určené na spôsobenie chorôb a hladomoru? Vyzeral by váš život rovnako ako doteraz, alebo by ste sa pokúsili urobiť aspoň niečo?

Faktom je, že momentálne pisateľ článku nemôže organizovať verejné stretnutia, v meste je veľký problém kôli elektrosmogu aj prechádzka vonku, preto niektorí vnímaví jedinci dnes radšej ani nevychádzjú von, ale väčšina z vás tvrdí, že elektrosmog necíti - vy sa môžete stretávať medzi sebou a organizovať protesty a bojkot! Pre autora článku je osoba, ktorá má pri sebe smartfón nebezpečná sebe i svojmu okoliu! Autor článku tvrdí, že je lepšie sa takýmto biorobotom prepojených so smartzariadeniami vyhýbať a držať od nich odstup minimálne 4 metre a ani s nimi nehovoriť, to už nie sú ľudia! Ale za normálnych okolností by autor článku organizoval prednášky a zorganizoval by pochod na Úrad na ochranu ovzdušia! Tí ľudia tam nemajú čo robiť, treba ich odtiaľ vyhodiť! Ako tento úrad chráni ovzdušie? A za čo poberajú plat? Úrady, ktoré nebránia vyvražďovaniu ľudí, ba práve naopak, vyvražďovanie podporujú, by ľudia nemali nechať normálne fungovať! V prvom rade, ak platíne dane, poikuty a rôzne poplatky, skladáte sa týmto fašistickým kolaborantom na platy. Odstrihnite ich od príjmov a vyžeňte ich z tých úradov s bičom! Alebo chcete, aby to za vás urobili migranti? Oni to urobia, ale najprv pôjdu do vašich domov a vašich obchodov! Potom stačí, aby fašistickí zločinci na čas odleteli (letenky si nakúpili) a nechali všetko tak! Tým by svoj účel ako prisluhovači satanských elít splnili a ak im dali niekde na svete miesto, je možné, že ho potopia aj s nimi alebo ich jednoducho "v najlepšom" predhodia davu a začnú sami proti nim procesy aby obnovili poriadok!

V každom prípade, zbrane budete pravdepodobne aj tak potrebovať - je najvyšší čas si zbrane zabezpečiť a začať brániť vlasť pred úradníkmi, politikmi a policajtami! To čo sa stalo Krajníkovej, sa môže stať čoskoro hocikomu - po gestapákoch sa tu bude možno aj strieľať! Korán - svätá kniha moslimov hovorí:

"Na nepriateľský čin odpovedzte nepriateľsky." Korán, Súra 2:194

Znamená, že ak by policajt chcel človeka neoprávnene odviezť, môžete ho zastreliť! Nedávny scénár s pandémiou bol pre satanistické elity v podstate nácvik, dá sa očakávať, že budú ďalej rozprašovať ťažké jedy z lietadiel, ktoré ľuďom spôsobia choroby a potom povedia - nový vírus! Vírus je proukrofašistická vláda, WHO, NATO a Európska únia! A proti tomuto vírusu treba začať bojovať, pretože je smrteľne nebezpečný! Ďalej zločinci Jaroslav N., Zuzana Č., Igor M., hyenik Ján M. a ďalší stále behajú po slobobode - ak ich nestíha Polícia a prokuratúra, potom je to na nás ľuďoch, ináč, ak ostanú na slobode, holokaust oproti tomu bude len slabý odvar! A samozrejme, niekto týmto zločincom dáva noty a pomáha falšovať voľby! Kto zorganizoval 9/11? Kto organizuje chemtrails a kto zorganizoval očkiovaciu genocídu? Viete si predstaviť, čo vám chystajú? Preto všetci DO ZBRANE! DO ZBRANE! DO ZBRANE! DO ZBRANE! Môžete takto, ak by išlo do tuhého, zasiahnuť aspoň jedného fašistu! Tu nejde nastavovať druhé líce, tak to nebolo Kristovým citátom v Kázni na Vrchu  myslené! Ak by ste po jednej facke nastavili druhé líce, aj na to vám strelia facku a ešte aj rozbijú nos! Nastaviť druhé líce znamená, že fašistická sviňa musí mať jasno v tom, že ich budete sekať aj keby vás mali už na lopatkách (ako zajatý ruský vojak, ktorý sa naoko vzdá len preto, aby na hŕstku fašistov odpálil vlastný granát), proste že im neuhnete, ani keby vás za živa rezali na kúsky, ide o vnútorný postoj odmietnutia zlého, navonok je prípustné po fašistoch strieľať! Covid bol čo? Iba dobytok ide kam ho ženú, a je smutné, že väčšina z vás nemala problém s rúškom! Hovädo sa len zavrtí a ide ďalej, nerobí nič, zvykne si, zvykne si aj robiť ako vôl len za poživeň a nocľah! Zhovadili ste! Chcete ďalšie kolo? Zachovali by ste sa znova tak isto? Preto, že predpokladali vaše správanie dobytka, iba preto to urobili! (a preto robia aj ďalšie svinstvá, mali by ste im dať jasne najavo, "Ak budete robiť toto, bude nasledovať toto...!") Ináč by sa báli, podobne ako sa v Izraeli v čase covidizmu obávali šikanovať moslimov, pre ktorých samozrejme platili iné pravidlá a radšej im nikto žiadny cowID pas nekontroloval! Znamená to len jedno, ak budete tolerovať rozprašovanie chemtrails, stavanie 5G a vládu fašistických vrahov bez boja, oni prejdú k ďalšej verzii covidizmu, či už vojna, hladomor alebo ekonomická či sociálna kríza (utečenci) alebo ďalší "nový vírus". 

Oni sa nezastavia, kým nebudú zastavení! 

Slováci majú v Hymne: "ZASTAVME ICH BRATIA!" Je možné, že boj za slobodu proti fašistickej diktatúre musíme začať my Slováci!

Súvisiace články / related articles:
DAVID LANE: NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ / DAVID LANE: AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/david-lane-neozbrojena-a-nemilitantna-spolocnost-bude-zotrocena-david-lane-an-unarmed-or-non-militant-people-will-be-enslaved/
Dr. VERNON COLEMAN (vernoncoleman.com (SK, CZ, ENG) KAŽDÝ LEKÁR I ZDRAVOTNÁ SESTRA KTORÍ PODÁVALI COVIDOVÉ VAKCÍNY BY MALI BYŤ ZATKNUTÍ. SMARTPHONY AKO ZBRANE / EVERY DOCTOR AND NURSE INJECTING COVID VACCINES SHOULD BE ARRESTED (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-vernon-coleman/
VIDEO ROZHOVOR O GEOINŽINIERINGU BOLO ZMAZANÉ Z YOUTUBE / INTERVIEW ABOUT GEOENGINEERING WAS DELETED FROM YOUTUBE (SK, ENG SPA)
https://www.biblik.sk/news/video-rozhovor-o-geoinzinieringu-bolo-zmazane-z-youtube/

RUSKÝ GEOINŽINIER LEV POCHMEĽNYCH: PRIEMYSLOVÉ RIADENIE POČASIA / RUSSIAN GEOENGINEER LEV A. POCHMELNYCH: INDUSTRIAL WEATHER MODIFICATIONS (RUS+CZsubs)
https://www.biblik.sk/news/rusky-geoinzinier-lev-pochmelnych-priemyslove-riadenie-pocasia-russian-geoengineer-lev-a-pochmelnych-industrial-weather-modifications/

MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/

BIELE DISKY LIKVIDUJÚ CHEMTRAILS - ORBS KILLING CHEMTRAILS (SK, EN)
https://www.biblik.sk/news/biele-disky-likviduju-chemtrails-orbs-killing-chemtrails-sk-en/

obrázky chemtrails + popis / chemtrails best pics:

https://www.biblik.sk/obrazky/
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!