DÁVAJ NA SEBA POZOR, ABY SI NESTRATIL, ČO SI NADOBUDOL

18.04.2024 09:36

biblik.sk/clanky

biblik.sk/svata-biblia

DÁVAJ NA SEBA POZOR, ABY SI NESTRATIL, ČO SI NADOBUDOL

"Majte na seba pozor, aby sme neztratili toho, čoho sme sa doteraz dopracovali, ale aby sme dostali plnú mzdu." 2.Jánov v.8 Biblia Roháček:

biblik.sk/svata-biblia

Poznámka Biblik: Vlastne celá Biblia (Nový Zákon) počnúc Kristovými slovami v Kázni na Vrchu (Matúš, kapitoly 5., 6., 7.) vyzýva na čistotu vnútorného života. Doslova "odvrátiť zrak" od vecí, ktoré sú balastom a svinstvom, a hľadieť na vybudovanie pevného základu (záver Kázne na Vrchu) Pretože ináč človek v ťažkých životných situáciách neobstojí! Bez pevného základu sa veci pri pohrome alebo "silnejšom vetre" začnú rúcať! A v živote niekedy tiež bývajú búrky, povodne a uragány... Veľkí majstri učia najprv o položení pevného základu. Prosím nemýľme si Bibliu a Učenie Pána Ježiša Krista s mainstreamovým náboženstvom!

Možno pre väčšinu ľudí sú vhodné kresťanské zbory, kde sa ľudia vzájomne povzbudzujú a snáď, človek nejde len tak ľahko do hriechu, pretože by to bolo zradou priateľov. Určité napojenie na spoločenstvo a sýtenie sa Božím Slovom môže pomôcť predísť "defektu", resp. odklonu od kurzu. Hriech znamená doslova "mieriť vedľa", resp. "triafať mimo cieľ", a koľko ľudí sa pri čo i len maličkom "odklonení od správneho kurzu" po čase ocitne v temných vodách, opustení, nešťastní alebo nenaplnení... 

"Choď a viac nehreš, aby sa Ti horšie nestalo!" je Kristov príkaz pre tých, ktorí vyviazli z nebezpečí a životných pohrôm, alebo sa uzdravili z ťažkých chorôb. Je povedané "Choď a viac nehreš", nie choď a nerob už veľké hriechy. Myslí sa a očakáva sa od človeka, ktorý už raz pre svoju hlúposť a neznalosť zlyhal, aby robil maximum, všetko čo je v jeho silách, pre vnútornú čistotu, ktorá je pevným základom pre vybudovanie nového života!

Ak by v celom vesmíre neexistoval nikto, žiadny sudca, ide o pochopenie veci a žitie pre vec samotnú, nie pre odmenu! Toto je veľmi dôležité, poznanie Nebeského Otca ako "Ja", dokonalého, svätého, samožiariaceho a úplne naplneného. Kto všetko má a je bohatý, žije život v službe, podobne ako skutočné kniežatá a králi by mali byť najprv služobníci Boží, veď sa hovorí "Z Boží vůle král", teda vládnutie skutočného kniežaťa/politika, sudcu/kráľa je služba!

Slová Pána Ježiša Krista sú svätá pravda, ako hovorí Dr. Eduard Tomáš, kresťanstvo je vysoká náuka. Možno, takisto vyžaduje skúseného učiteľa, alebo majstra, ktorý si preskákal temné noci duše vrátane tých trápnych situácií, kedy si už myslel, aký je pokročilý, ale zrazu charakterové sklony (vásany) začali vystrkovať rožky ako draci, a čím viac hláv uťal, tým väčšie zase narastali! Na prvý pohľad beznádejná situácia, ale existuje meč, ktorým hrdina odťal od seba zlé charakterové sklony a porazil draka! Aj v rozprávkach chudobný Janko alebo bohatier dostal pomoc zhora, sám by neobstál! To je treba si uvedomiť, že človek potrebuje Božiu milosť, kameň sám od seba nebude sochou, môže sa kotúľať a váľať koľko chce! A o túto milosť treba prosiť, hoci i na kolenách, ak človek stojí o zásadnú premenu a úplné oslobodenie od živočíšneho ega.

Možno, predsalen nájdenie kresťanského spoločenstva, kde existuje kazateľ, ktorý zvládol sám seba, môže mnohým pomôcť vybudovať pevný základ, urýchliť rozvoj a byť šťastný. Ak majster vie, ako sa stavia kvalitný základ a "pre súčasné podmienky/klimatické pásmo/lokalitu vyhovujúci dom", potom žiak nemusí budovať metódou pokus-omyl. Ináč to vyzerá, že mnohým sa to zrúti, keď postavia 4. podlažie, pretože základ je plytký! Teda Biblia nie je o šírení strachu z pekla, ale o pozdvihnutí duše človeka z tiaže a temna, kde narážajú vždy na problémy a blúdia, ba môžu prísť ešte i do horšieho, pretože chodia životom metódou pokus-omyl. A ani rodičia nevedia častokrát odovzdať deťom potrebné skúsenosti. Duchovný rozvoj by mal byť prioritiou človeka a vyspelej civilizácie, ostatné vyplýva akoby samé, biblicky: "Hľadajte najprv Kráľovstvo nebeské, a všetko ostatné vám bude pridané." (Kázen na Vrchu, Matúš, kapitoly 5., 6., 7.) Biblia Roháček, biblik.sk/svata-biblia

Súvisiace články / related articles:

pozn. red.: doluuvdené informácie sa netýkajú statočných kňazov, ide o infiltrovacie cirkvi ako organizácie, ktorá vyzývala na očkovanie smrtiacimi vakcínami a vlastne, od nástupu Pavla VI. sa zvrhla a začala slúžiť duchu dohoto sveta. Posledným skutočným pápežom bol Pius XII. Katolícka cirkev s výnimkou jednotlivcov - statočných biskupov a kňazov, dodnes nezaujala jasný postoj voči homosexualizmu a ďalšej nebezpečnej propagande, ktorá je v rozpore s Písmom. A ak cirkev opomína autoritu Písma, slúži iným záujmom! Dokonca i toľkoospevovaný pápež Ján Pavol II. pod zámienkou ekumenizmu* vlastne ničil katolícku cirkev, mohli by sme ho nazvať havloidným pápežom, skutočne sa nechceme nikoho dotknúť, ale ekumenizmus bol odjakživa hrozbou a rozvratom pre katolícku cirkev! Stala sa zaujímavá vec, ktorú stojí za to spomenúť, je to z prednášky kňaza Olivera Oravca: 

Ján Pavol II. (Karol Wojtyla) zvolal do Assisi predstaviteľov rôznych náboženstiev a v kostoloch nechal pozakrývať kríže, aby si mohli uctievať budhu a svojich bohov. Potom, keď odišli a všetko nastavili tak, ako bolo, v tom chráme bola bežná omša. Počas omše nastalo zemetrasenie a strecha spadla na oltár, kde predtým nechal Wojtyla intronizovať budhu, pri udalosti zahynuli aj ľudia...

Poznámka Biblik: Biblik.sk nie je členom žiadnej organizácie ani kresťanského zboru. Nehlási sa k žiadnemu náboženstvu, ale uznáva Pána Ježiša Krista ako Božieho Syna, Ktorý nikdy nepotreboval inkarnáciu a prišiel ako Milosť na Zem z Otcovho Svetla. Veľkí majstri sa vyjadrujú o Pánovi Ježišovi Kristovi slovami Dr. Eduarda Tomáša: "On byl to nejsvatejší, co po tyhle Zemi chodilo!"

INFILTRÁCIA KATOLÍCKEJ CIRKVI / INFLITRATION OF THE CATHOLIC CHURCH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/infiltracia-katolickej-cirkvi/

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/

WORSHIPPING SERPENT AND LUCIFER IN VATICAN / UCTIEVANIE LUCIFERA A HADA VO VATIKÁNE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/worshipping-serpent-and-lucifer-in-vatican-uctievanie-lucifera-a-hada-vo-vatikane/

*NEBEZPEČENSTVO EKUMENIZMU
https://www.biblik.sk/news/nebezpecenstvo-ekumenickej-biblie/

KATOLICIZMUS - KRÍZA VIERY / CATHOLICISM - CRISIS OF FAITH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/katolicizmus-kriza-viery-catholicism-crisis-of-faith/

DOGMATIZMUS CIRKVÍ SA NIEKEDY VEĽMI PODOBÁ NA TVRDÝ ATEIZMUS
https://www.biblik.sk/news/dogmatizmus-cirkvi-sa-niekedy-velmi-podobna-na-tvrdy-ateizmus/

HAVLOVANIE
https://www.biblik.sk/news/havlovanie/

HĽADANIE BIBLIK:SK klúčové slovo: satanizmus
https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=satanizmus

Ak lekári cez vakcíny šíria choroby a ľudí poškodzujú, môžu kňazi a biskupi svojimi rituálmi ľudí otvárať démonom a ničiť ich dušu? A to nielen katolícka cirkev je infiltrovaná, pozor na rôznych guruov a náboženské organizácie / Doctors make harm to people by vaccines and injecting diseases and poison into human's body. Can bishops and priests by rituals do the same damage and poison to the soul? (not just catholic church is infiltrated, take care if you are member of any organization or if you have a guru)

ďalšie súvisiace články / another related articles:

KSB gen. KONSTANTIN PAVLOVIČ PETROV: OČKOVANIE JE ZBYTOČNOSŤ A NEPRIRODZENÝ ZÁSAH DO VÝVOJA ČLOVEKA
https://www.biblik.sk/news/ksb-gen-konstantin-pavlovic-petrov-ockovanie-je-zbytocnost-a-neprirodzeny-zasah-do-vyvoja-cloveka/

GENERÁL KONSTANTIN PAVLOVIČ PETROV: AKO MÔŽE KAŽDÝ ČLOVEK KOMUNIKOVAŤ PRIAMO SO STVORITEĽOM
https://www.biblik.sk/news/general-konstantin-pavlovic-petrov-ako-moze-kazdy-clovek-komunikovat-priamo-so-stvoritelom/

SVEDECTVO BÝVALÉHO SATANISTU: TOTO JE VOJNA. A VEĽA SLUHOV DIABLA JE AJ V KATOLÍCKEJ CIRKVI / EX SATANIST TESTIMONY: THIS IS A WAR. AND IN CATHOLIC CHURCH THERE'S TOO A LOT OF DEVIL's SERVANTS
https://www.biblik.sk/news/svedectvo-byvaleho-satanistu-toto-je-vojna-a-vela-sluhov-diabla-je-aj-v-katolickej-cirkvi-ex-satanist-testimony-this-is-a-war-and-in-catholic-church-theres-too-a-lot-of-devils-servants/

Ex-Psychic's Alarming Warning About Crystals, Evil, Witchcraft, and the Demonic / Pozor, aj kryštály, orgonity a ďalšie môžu byť prekliate, varuje bývalá špiritistka (pozn. red.: niektoré predmety môže čarodejník kontrolovať aj na diaľku)

EL TEMPLO DE LUCIFER_MISCELÁNEA

https://www.youtube.com/watch?v=XVeZTaUQvlc

Born Into Witchcraft & Satanism: Dedicated to Satan By Her Dad, Here’s How Sandy Boyd Escaped: / zaujímavé svedectvo ženy, ktorú od detstva na rôzne rituály zneužíval vlastný otec:

https://www.youtube.com/watch?v=KLHHCD7OZ40

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG) / SATANISM IN VATICAN + REPTILIAN AUDIENCE HALL - video:
https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/

THE ARRIVALS pt. 27-28 about satanism / Seriál Príchody, časti 27-28 o satanizme - ENG+CZ tit:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-the-arrivals-prichody/

SVEDECTVO PRVOTRIEDNEHO ČARODEJNÍKA_STORY OF A TOP CLASS WITCHER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/svedectvo-prvotriedneho-carodejnika-story-of-a-top-class-witcher-sk-eng/

JOHN RAMIREZ: EVERY DEMONIC FORCE LIES! / JOHN RAMIREZ: KAŹDÁ DÉMONSKÁ MOCNOSŤ KLAME! (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/john-ramirez-every-demonic-force-lies-john-ramirez-kazda-demonska-mocnost-klame/

Viac nájdete, ak na biblik.sk dáte do hľadania heslo satanizmus / Search more more at biblik.sk - into search field type satanism or satanizmus

MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/

 

DAVID ICKE: TENTO SVET BOL INFILTROVANÝ SILOU, KTORÁ NIE JE ĽUDSKÁ / DAVID ICKE: THIS WORLD HAS BEEN INFILTRATED BY A NON HUMAN FORCE

VIDEO ENGLISH + CZ tit:

https://dopice.sk/s50

https://odysee.com/@otevrisvoudusi:e/david-icke-nelidska-sila-ktera-manipuluje-lidmi-a-spolecnosti-cz-titulky:f

český dabing / cz dab

https://dopice.sk/s4X

https://odysee.com/@otevrisvoudusi:e/david-icke-nelidska-sila-ktera-manipuluje-lidmi-a-spolecnosti-cz-dabing:b

related videos / súvisace videá: 

DAVID ICKE ABOUT SECRET SOCIETIES / DAVID ICKE O TAJNÝCH SPOLOČNOSTIACH_short video ENG+CZtit.:

https://dopice.sk/s4Z

https://odysee.com/@MarcelT.:7/Tajn%C3%A9-spole%C4%8Dnosti---cz-titulky:9

Poznámka Biblik: Biblia hovorí o boji proti mocnostiam temna (Ef 6:12) Preto človek, aby v boji za slobodu proti zlu obstál, potrebuje Pána Ježiša Krista, ináč je napr. podľa bývalých čarodejníkov "ľahkým cieľom" - pozri video nižšie 

Note Biblik: according to Ef 6:12 this is the fight agaist the evil spirits. A man need always effective guns fighting evil spirits, the most effective power against evil is The Spirit of The Lord Jesus Christ (John 3rd chp.) Without Christ's Spirit, everybody is an easy target:

SVEDECTVO PRVOTRIEDNEHO ČARODEJNÍKA_STORY OF A TOP CLASS WITCHER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/svedectvo-prvotriedneho-carodejnika-story-of-a-top-class-witcher-sk-eng/

https://www.biblik.sk/obrazky/#facebook-community-standards-team-jpg

súvisiace články / related articles:

FILM SOUND OF FREEDOM KONEČNE ONLINE V NORMÁLNEJ KVALITE / JIM CAVIEZEL's SOUND OF FREEDOM IN GOOD QUALITY FINALLY ONLINE - VIDEO SPA+SK, ENG tit. inside this article:

https://www.infovojna.bz/article/video-zvuk-slobody-sounds-of-freedom-americko-mexicko-kolumbijsky-koprodukcny-film-2023

PRODUCENT JOHN PAUL RICE: SATANISTICKÉ PRAKTIKY HOLLYWOODU: PEDOFÍLIA A OBCHOD S DEŤMI / PRODUCENT J.P. RICE: SATANIC MANNERS OF HOLLYWOOD AND CHILD SEX TRAFFICKING (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/producent-john-paul-rice-satanisticke-praktiky-hollywoodu-pedofilia-a-obchod-s-detmi-producent-j-p-rice-satanic-manners-of-hollywood-and-child-sex-trafficking/

HEREC JIM CAVIEZEL TVRDÍ, ŽE FILM ODHAĽUJÚCI OBCHODOVANIE S DEŤMI JE OBROVSKOU ZBRAŇOU PROTI ZLU / ACTOR JIM CAVIEZEL SAYS MOVIE EXPOSING CHILD SEX TRAFFICKING IS HUGE WEAPON AGAINST EVIL (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/news/herec-jim-caviezel-tvrdi-ze-film-odhalujuci-obchodovanie-s-detmi-je-obrovskou-zbranou-proti-zlu-actor-jim-caviezel-says-movie-exposing-child-sex-trafficking-is-huge-weapon-against-evil/

GLOBÁLNA ELITA TÝRA DETI A ZNEUŽÍVA ICH NA SATANSKÉ RITUÁLY / GLOBAL ELITIES KILLING CHILDREN AND ABUSING THEM IN SATANIC RITUALS - Vo svete ročne zmizne okolo 8 miliónov detí, len v USA je to okolo 600-800 tisíc detí / In the world will disappear around 8 millions of children per year, in USA it's around 600-800.000 children per year:
https://www.youtube.com/watch?v=nHkBuMxP6T0

ROLAND BERNARD: BANKÁR O LUCIFERIÁNOCH / BANKSTER ABOUT LUCIFERIANS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/roland-bernard-bankar-o-luciferianoch/

"VYSOKOPOSTAVENÍ POLITICI SÚ ČLENMI GLOBÁLNEJ PEDOFILNEJ SIETE / HIGH POLITICIANS ARE MEMBERS OF GLOBAL CHILD ABUSE NETWORK (SK, ENG) Viac tu / read more here: https://www.biblik.sk/news/vysokopostaveni-politici-su-clenmi-globalnej-pedofilnej-siete/

PREŽILA ZAJATIE SATANISTOV_GIRL SURVIVED CUSTODY IN A HOUSE OF SATANIC ELITES (SK, ENG) Šokujúca výpoveď 15-ročného dievčaťa, ktoré prežilo zajatie satanistov: Viac tu / read more here: https://www.biblik.sk/news/prezila-zajatie-satanistov-girl-survived-custody-in-a-house-of-satanic-elites-sk-eng/

SATANISM - THE BASICS: NWO, GLOBAL DEPOPULATION, FREQUENCIES, MUSIC AS A WEAPON, NAZI IDEOLOGY AND NAZI SYMBOLISM / SATANIZMUS - ZÁKLADY: NWO, DEPOPULÁCIA, FREKVENCIE, HUDBA AKO ZBRAŇ, NACISTICKÁ IDEOLÓGIA A SYMBOLIKA.... +ČLÁNKY O HUDBE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/satanism-the-basics/

Search Biblik.sk / hľadanie Biblik.sk

satanizmus, satanism, arrivals, caviezel

SVEDECTVO PRVOTRIEDNEHO ČARODEJNÍKA_STORY OF A TOP CLASS WITCHER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/svedectvo-prvotriedneho-carodejnika-story-of-a-top-class-witcher-sk-eng/

MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/

SVEDECTVO BÝVALÉHO SATANISTU: TOTO JE VOJNA. A VEĽA SLUHOV DIABLA JE AJ V KATOLÍCKEJ CIRKVI / EX SATANIST TESTIMONY: THIS IS A WAR. AND IN CATHOLIC CHURCH THERE'S TOO A LOT OF DEVIL's SERVANTS
https://www.biblik.sk/news/svedectvo-byvaleho-satanistu-toto-je-vojna-a-vela-sluhov-diabla-je-aj-v-katolickej-cirkvi-ex-satanist-testimony-this-is-a-war-and-in-catholic-church-theres-too-a-lot-of-devils-servants/

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG) / SATANISM IN VATICAN + REPTILIAN AUDIENCE HALL - video:
https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/

INFILTRÁCIA KATOLÍCKEJ CIRKVI / INFLITRATION OF THE CATHOLIC CHURCH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/infiltracia-katolickej-cirkvi/

KATOLICIZMUS - KRÍZA VIERY / CATHOLICISM - CRISIS OF FAITH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/katolicizmus-kriza-viery-catholicism-crisis-of-faith/

L.N. TOLSTOJ O FALOŠNOM UČENÍ STARÉHO ZÁKONA. STARÝ ZÁKON JE UČENÍM ŽIDOVSKEJ SEKTY POMIEŠANÝ S PRAVÝM KRISTOVÝM UČENÍM (+Poznámka Biblik, 5x doplnené)
https://www.biblik.sk/news/l-n-tolstoj-o-falosnou-uceni-stareho-zakona/

Ex-Psychic's Alarming Warning About Crystals, Evil, Witchcraft, and the Demonic / Pozor, aj kryštály, orgonity a ďalšie môžu byť prekliate, varuje bývalá špiritistka (pozn. red.: niektoré predmety môže čarodejník kontrolovať aj na diaľku)

 

EL TEMPLO DE LUCIFER_MISCELÁNEA

https://www.youtube.com/watch?v=XVeZTaUQvlc

 

Born Into Witchcraft & Satanism: Dedicated to Satan By Her Dad, Here’s How Sandy Boyd Escaped: / zaujímavé svedectvo ženy, ktorú od detstva na rôzne rituály zneužíval vlastný otec:

https://www.youtube.com/watch?v=KLHHCD7OZ40

 

THE ARRIVALS pt. 27-28 about satanism / Seriál Príchody, časti 27-28 o satanizme - ENG+CZ tit:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-the-arrivals-prichody/

 

JOHN RAMIREZ: EVERY DEMONIC FORCE LIES! / JOHN RAMIREZ: KAŹDÁ DÉMONSKÁ MOCNOSŤ KLAME! (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/john-ramirez-every-demonic-force-lies-john-ramirez-kazda-demonska-mocnost-klame/

 

PÁPEŽ VYHLÁSIL OSOBNÝ VZŤAH S PÁNOM JEŽIŠOM ZA NEBEZPEČNÝ - POPE FRANCIS: PERSONAL RELATIONSHIP WITH LORD JESUS CHRIST IS DANGEROUS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/papez-vyhlasil-osobny-vztah-s-panom-jezisom-za-nebezpecny/

 

PÁPEŽ VYZÝVA ŠTÁTY, ABY PRIJÍMALI MIGRANTOV
https://www.biblik.sk/news/papez-vyzyva-staty-aby-prijimali-migrantov/

 

TROJŠESTKOVÝ ČIAROVÝ KÓD - THREE-SIX BAR CODE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/trojsestkovy-ciarovy-kod-three-six-bar-code-sk-eng/

 

KŇAZI. VZCHOPTE SA, NEBOJTE SA! (+Poznámka Biblik: tak ako degenerovaná príroda kliešte, škorpióny a podobné kreatúry nie sú výtvory Nebeského Otca, ani niektorí ľudia nie sú Jeho deťmi! Pravdepodobne démonské bytosti sa snažili tiež niečo stvoriť...
https://www.biblik.sk/news/knazi-vzchopte-sa-nebojte-sa/

 

Viac nájdete, ak na biblik.sk dáte do hľadania heslo satanizmus / Search more more at biblik.sk - into search field type satanism or satanizmus

 

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/