KŇAZI. VZCHOPTE SA, NEBOJTE SA! (+Poznámka Biblik: tak ako degenerovaná príroda kliešte, škorpióny a podobné kreatúry nie sú výtvory Nebeského Otca, ani niektorí ľudia nie sú Jeho deťmi! Pravdepodobne démonské bytosti sa snažili tiež niečo stvoriť...

02.08.2023 13:33

 

"Musia to mať ťažké tí, ktorí považujú autoritu za pravdu a nie pravdu za autoritu." Gerald Massey

-   -   -
 

Kňazi. Vzchopte sa, nebojte sa!

Treba chrániť Božie dielo pred przniteľmi.


Chráňte dôstojnosť človeka, ktorý bol stvorený na Boží obraz. Nemal by klesnúť pod úroveň zvieraťa. Rozširujú sa deviácie, ktoré spôsobujú rozpad a zánik spoločnosti. V Biblii je jednoznačne uvedené prečo a ako dopadla Sodoma a Gomora. Je v nej zreteľne a jasne opísané všetko, čo sa Bohu páči a čo prieči, a aj to, aké to má dopady na životy ľudí.

Schvaľujú sa veci, ktoré sú Bohu odporné a treba ich odsúdiť. Hranice nechutností sa posúvajú hlbšie a hlbšie. Žijeme v období, keď sa bezbreho uvoľnili mravy a už sú zákerne napádané dokonca aj deti v predškolskom veku. Spoločnosť je totálne dezorientovaná a v takomto prostredí môže veľa ľudí zísť z tej lepšej cesty a vyberú si oveľa tŕnistejšiu.

Odsúď hriech, nie hriešnika. To platí. Nemôžeme však hriešnikovi schvaľovať páchanie hriechu, ale musíme jeho, aj ostatných varovať pred dôsledkami. Tým človeka neodsudzujeme, ale pomáhame mu.

Pápež obhajuje deviantov ako Božie deti. My vieme, že sú. (Poznámka Biblik: Pán Ježiš Kristus hovorí farizejom - ste z otca diabla a chcete konať jeho žiadosti - Ján 8:44, tak ako degenerovaná príroda - kliešte, škorpióny a podobné kreatúry nie sú výtvory Nebeského Otca, ani niektorí ľudia nie sú Jeho deťmi! Pravdepodobne démonské bytosti sa snažili tiež niečo stvoriť (pozr. D. Andrejev - Ruža Sveta) a čo stvorili, je vidieť, koho obraz to nesie! V 1., 2. a 3. kapitole Jánovho evanjelia sú podmienky na to, ako sa stať dieťaťom Nebeského Otca, sú nejaké podmienky a vyplývajú z toho aj určité záväzky. Tak ako za čias farizejov pred dvetisíc rokmi i dnes sú mnohí ľudia "deti diablove", v moci zlého ducha, pod zlým vplyvom častokrát od narodenia a plodia mnohí nevedomky zlo, rozklad a chaos) Aj tí v Sodome Gomore boli a urobil s nimi krátky proces. (pozn. red.: príklad, ako dopadne civilizácia, ktorá stavia na egu - prírodná alebo iná katastrofa (Genesis 19. kpt). Následkom odpadnutia od Pravdy, 
zneužitia rozumu, a nekontrolovaných chúťok, absencia citov a nezáujem o hľadanie vyššieho zmyslu života, voľnomyšlienkárstvo a neviazaný sex*, dochádza k rozorvaniu, pocitu trvalého neuspokojenia, k zbytočnému trápeniu, ku de_generácii, a úpadku jednotlivca a po čase i k úpadku celých národov! Je jasne vidieť, že to nerobí tá osoba (ktorej ľudia obvykle hovoria Boh), ktorá by akýsi "hriech" trestala podľa svojvôle alebo by prejavovala akýsi hnev na ľudstvo či zosielala "na oplátku" katastrofy a choroby! (tzv. "antropomorfizovanie Boha", pripisovanie ľudských vlastností Bohu. Je na škodu, že v škole sa pravé poznanie Nebeského Otca nevyučuje a väčšina pravých učiteľov žije v odlúčení alebo v jaskyni, odkiaľ im vysoká úroveň vedomia umožňuje do vývoja ľudstva nerušene zasahovať. Život mnohých ľudí by mohol zmeniť čo i len jediný kontakt s osvieteným človekom, ktorého za svoj život niektorí ani nikdy nestretnú. Školy by mohli organizovať exkurzie a zájazdy k živému mudrcovi alebo ku svätcovi (aspoň k jeho kostiam) namiesto pripomínania tragédie holokaustu a vláčenia detí po židovských pamiatkach a cintorínoch. Hlavnými osnovami sú dnes tragédia židovského národa, ale už nie to, ako si ten národ tú tragédiu vyrobil, napr. video:

 ČO UROBILI ŽIDIA NEMCOM?

https://www.mojevideo.sk/video/2e0b6/co_urobili_zidia_nemcom.html

"TOP KOMENT: "Židů je více skupin. Nebýt nadnárodních, velmi bohatých Židů, Hitler by se nikdy nedostal k moci. Bez legrace, existují pravé, ověřené dokumenty, podle kterých ty chudé chladnokrevně obětovali. Plán byl nechat vzájemně vykrvácet Německo a Rusko. Poté obsadit jejich území i s nerostným bohatstvím. Mezi Židy se to dobře ví."

Ako sa dostal k moci Hitler (Matovič, Čaputová, Naď a ďalší?) Prečo sa riešia tzv. civilizačné problémy a choroby? Technológie, vzdelávanie, výchova, lieky a vakcíny niekedy vrátane i celých organizácií a zákonov i štátneho zriadenia mnohých štátov sú démonské a nastavené úplne bezohľadu na trvalý vývoj - sú "na jedno použitie". Možno, väčšine ateistov a kapitalistov je jedno, ako bude Zem vyzerať po ich smrti a aké problémy následkom ich konania môžu mať nasledujúce generácie. (ďalej propagujú sex na jednu noc, márnenie času ako selfíčka, bezduchú hudbu, trápne filmy, idiotskú zábavu, tzv. "rozbíjanie sa", "zajebanie si" (pozr. význ. slova JEBE), žranie, húlenie a pranky, či chvíľkové tupé zábavky, ako opíjanie sa či užívanie drog - toto nerobia deti Nebeského Otca! Robia to odpadlíci a zatratenci = deti diablove:

pozr. v. Ján 8:44 predch. i nasl.), ktoré ani nemajú záujem vidieť svoj skutočný stav, pretože svetlo Pravdy Nového Zákona a Slovo Pána Ježiša Krista týmto navyknutým na temnotu už príliš "oslepuje oči" a oni zúria, keď sa k nim čo i len priblíži ktokoľvek s "vyšším jasom".

*nie je prirodzené, aby človek v sebe niesol DNA cudzích partnerov, pri styku dochádza k výmene telesných tekutín a pri nechránenom styku i k výmene mikroflóry, ktorá sa odovzdáva deťom (napr. aj pri prirodzenom pôrode dieťa dostáva mikroflóru matky cez ústa a tvárové otvory) Potom ťažko môžeme očakávať celistvého človeka, keď má v sebe žena zbytky DNA 10 partnerov, predpokladá to "znečistenie" budúcich pokolení a panenstvo pred manželstvom má význam, nebola žene pečať panenstva daná len tak! 

Ako staroveké národy dobre vedeli, že Zem je plochá, takisto vedeli, že žena pred splodením dieťaťa má byť panna. Dnes je to už väčšine akoby na smiech, alebo ako prežitok, pričom následky takejto svojvôle sú veľmi vážne a celkovo vlastne, nikomu šťastie neprinášajú, skôr opak. Ak sa nenašla prírodná selekcia, ktorá by zastavila nesprávnu cestu, objavili sa smrtiace vakcíny a jedna noc s očkovaným partnerom alebo s očkovanou partnerkou môže vyjsť draho... Akoby príroda začala v poslednej dobe otvárať oči aj takým, ktorí vidieť nechceli. Ako prví bývajú vyťatí tí, ktorí idú proti prírode a prirodzenosti - propagátori vakcín zomierali v priamom prenose, podobný je proces i s propagátormi  homosexualizmu  a ďalšími, ktorí mali čierne za biele a biele za čierne, lebo povýšili vlastný názor nad Pravdu ako modlu a začali sa klaňať povestnému "zlatému teľatu" Genesis 32.kpt. Nakoľko uctievateľ, proces uctievania a uctievané je jedno, ak sa niekde urobí chyba, akoby životná energia následkom malého odklonenia od kurzu išla čoraz viac mimo človeka a dopláca na to uctievateľ a nie je to "Boží trest" ale prirodzená zákonitosť) 

Prečo? Lebo im ich spôsob života nebol ku prospechu, ale viedol ich do zatratenia. Takže pán pápež, kam ich chcete priviesť a kam im chcete pomôcť? Keď ich nechcete priviesť do pekla, tak ich konanie jednoznačne odsúdite. Ak chce pápež tvrdiť alebo nepriamo naznačiť, že za to nemôžu, lebo sa takí narodili, tak sa mýli alebo zavádza. Každý človek prišiel na svet s určitými vlastnosťami a schopnosťami. To je pravda. Ale nikomu by nemalo byť tvrdené, že nemôže niesť svoj kríž a že nemôže žiť podľa Božích zákonov a prikázaní. To je rúhanie. Pápež je smrteľník ako každý z nás a súdiť ho bude Boh. Jedno je však isté. Ja som zodpovedný sám za seba a musím konať podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia. Nemôžem sa potom vyhovárať na niekoho, kto to mal v hlave prehádzané alebo bol zloduch. To by sa ma mohli tam hore aj opýtať, či som bol normálny, a ja by som musel smutne skonštatovať, že nie.

Kňazi. Horlivo odsudzujte hriech a hriešne konanie. Tým neodsudzujete ľudí, to môže urobiť iba Boh.

Nie je degradovaný len človek, ale prznená je celá príroda. Klonujú sa zvieratá a rastliny sú geneticky modifikované. Človek robí zásahy do toho, čo mu nepatrí. Treba na to upozorňovať.

Ochraňujte Kristovu cirkev ako apoštol Peter. K tomu ste sa Bohu zaviazali.

To, čo momentálne zažíva kresťanský svet, nemá obdobu. Je to dôsledok toho, že sa zo života a myslí ľudí vytratil Boh. Už pre ľudí neexistuje, alebo len akože, len aby sa nepovedalo. Nebránime si Bohom zverené územie, pričom vieme, ako ťažko si ho museli niektoré národy zaslúžiť. Rodisko, zázemie, pôda, ktorá pre ľudí znamenala obživu pre celé generácie, už pre ľudí nič neznamená.

Propagovaná je migrácia, ktorá je dokonca hlásaná ako dobročinnosť. Opýtam sa vás inak. Bol snáď Boh podľa vás nespravodlivý, ak umožnil človeku sa narodiť v tej či onej krajine? Určite nebol. Ak dopustil vojny, nezapríčinili ich samotní ľudia? Chcete súdiť Boha? To, že sa niekto niekde narodil, má predsa vyšší zmysel a človek si má toto miesto zastať a chrániť. Je to miesto, ktoré najviac zodpovedá jeho naturelu a potrebám. Ak niekde vznikli konflikty, tak musí dôjsť k zmiereniu a poriadku. To isté platí aj o nás. Láska k blížnemu predsa nie je tolerancia jeho lajdáctva, vypočítavosti a svojvôle.

Ten, kto si nebráni vlastnú krajinu, kultúru a nič pre neho neznamená, si bude vážiť cudziu? Dôsledky takéhoto konania vidíme v niektorých štátoch zreteľne. Vyrabované, spálené kostoly, alebo prerobené na knižnice, turistické atrakcie, koncertné sály alebo obchody. Je to čisto materialistický pohľad migrantov a aj ich prijímateľov. Takto vzniká chaos, ktorý brzdí vo vývoji všetkých. Nehomogénna masa, ktorá nevie kde je sever. To je hlavný zámer skrytý za tými falošnými rečičkami o humanite.

Tridsaťročný zdravý chlap emigruje, utečie od rodiny a nechá doma ženu s tromi, možno piatimi deťmi, ktorá sa o ne postará a vychová ich, pričom ťažko pracuje. Ona je hrdina a nie ten parazit. Ju treba dať za príklad.

Jej Boh požehná. TOTO TREBA VYZDVIHNÚŤ!

Povedzte ľuďom, že dostali od Boha to najlepšie, a že keď chcú niečo zmeniť, tak majú poprosiť a Boh im pomôže. Hľadajte a nájdete, klopte a otvoria Vám.

Vidím to, vnímam, cítim a počujem. Chodíte ako okolo horúcej kaše. Rozprávate nejasne, až by sa dalo povedať, že bľabocete. Treba sa vyjadrovať jasne. Nebuďte vlažní, ani horúci, ani chladní. Definujte veci presne, to je vaše poslanie, pretavte evanjeliá do života. Ukážte ľuďom jasnú hranicu medzi dobrým a zlým. Medzi životom a smrťou. Viera je živá cez skutky.

Z každého stavu existuje východisko. Treba ho hľadať tým, že presne definujeme čo nás až sem priviedlo. To, ako to vyzerá, nie je náhoda. Je to výsledok systematického opakovania tých istých chýb a pridávania nových, ešte absurdnejších. Uviedol som len zopár do očí bijúcich absurdít dnešného života, ktoré majú na náš život fatálne dôsledky.

Kňazi. Nedajte sa obalamutiť a uspať hadom. Je síce najchytrejší poľný živočích, ale každý z vás je človek, ktorý dostal od Boha cit a rozum. Boh stojí za tými, čo plnia Božiu vôľu a žehná im. Nemáte sa čoho báť.

Rozšliapte hadovi hlavu.

ZDROJ: dracik.sk, duvikoncept.com

Poznámka Biblik: články o satanizme na Biblik.sk nie sú útokom na jednotlivých kňazov, z ktorých mnohí myslia svoje kázne úprimne a nie sú to pokrytci, na rozdiel bohužiaľ od vedenia katolíckej cirkvi, ktorá je dlhodobo infiltrovaná a v čase takzvaného pápeža Františka môžeme pozorovať pripodobňovanie sa svetu a znižovanie autority Biblie i Nového zákona, ktorého spisy sa radia do vysokej úrovne vedomia, t.j. môžu niesť označenie "sväté". Zo starého zákona ako spisy s vysokou úrovňou vedomia sa radia iba knihy GENESIS, ŽALMY A PRÍSLOVIA, z Nového zákona ide o všetky knihy (!) s výnimkou knihy Zjavenie, ktoré by podľa duchovných majstrov pre nízku úroveň ani nemalo byť zaradené do Biblie!

Súvisiace články / related articles:

SVEDECTVO PRVOTRIEDNEHO ČARODEJNÍKA_STORY OF A TOP CLASS WITCHER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/svedectvo-prvotriedneho-carodejnika-story-of-a-top-class-witcher-sk-eng/

MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/

SVEDECTVO BÝVALÉHO SATANISTU: TOTO JE VOJNA. A VEĽA SLUHOV DIABLA JE AJ V KATOLÍCKEJ CIRKVI / EX SATANIST TESTIMONY: THIS IS A WAR. AND IN CATHOLIC CHURCH THERE'S TOO A LOT OF DEVIL's SERVANTS
https://www.biblik.sk/news/svedectvo-byvaleho-satanistu-toto-je-vojna-a-vela-sluhov-diabla-je-aj-v-katolickej-cirkvi-ex-satanist-testimony-this-is-a-war-and-in-catholic-church-theres-too-a-lot-of-devils-servants/

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG) / SATANISM IN VATICAN + REPTILIAN AUDIENCE HALL - video:
https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/

INFILTRÁCIA KATOLÍCKEJ CIRKVI / INFLITRATION OF THE CATHOLIC CHURCH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/infiltracia-katolickej-cirkvi/

KATOLICIZMUS - KRÍZA VIERY / CATHOLICISM - CRISIS OF FAITH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/katolicizmus-kriza-viery-catholicism-crisis-of-faith/

L.N. TOLSTOJ O FALOŠNOM UČENÍ STARÉHO ZÁKONA. STARÝ ZÁKON JE UČENÍM ŽIDOVSKEJ SEKTY POMIEŠANÝ S PRAVÝM KRISTOVÝM UČENÍM (+Poznámka Biblik, 5x doplnené)
https://www.biblik.sk/news/l-n-tolstoj-o-falosnou-uceni-stareho-zakona/

Ex-Psychic's Alarming Warning About Crystals, Evil, Witchcraft, and the Demonic / Pozor, aj kryštály, orgonity a ďalšie môžu byť prekliate, varuje bývalá špiritistka (pozn. red.: niektoré predmety môže čarodejník kontrolovať aj na diaľku)

 

EL TEMPLO DE LUCIFER_MISCELÁNEA

https://www.youtube.com/watch?v=XVeZTaUQvlc

 

Born Into Witchcraft & Satanism: Dedicated to Satan By Her Dad, Here’s How Sandy Boyd Escaped: / zaujímavé svedectvo ženy, ktorú od detstva na rôzne rituály zneužíval vlastný otec:

https://www.youtube.com/watch?v=KLHHCD7OZ40

 

THE ARRIVALS pt. 27-28 about satanism / Seriál Príchody, časti 27-28 o satanizme - ENG+CZ tit:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-the-arrivals-prichody/

 

JOHN RAMIREZ: EVERY DEMONIC FORCE LIES! / JOHN RAMIREZ: KAŹDÁ DÉMONSKÁ MOCNOSŤ KLAME! (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/john-ramirez-every-demonic-force-lies-john-ramirez-kazda-demonska-mocnost-klame/

 

PÁPEŽ VYHLÁSIL OSOBNÝ VZŤAH S PÁNOM JEŽIŠOM ZA NEBEZPEČNÝ - POPE FRANCIS: PERSONAL RELATIONSHIP WITH LORD JESUS CHRIST IS DANGEROUS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/papez-vyhlasil-osobny-vztah-s-panom-jezisom-za-nebezpecny/

 

PÁPEŽ VYZÝVA ŠTÁTY, ABY PRIJÍMALI MIGRANTOV
https://www.biblik.sk/news/papez-vyzyva-staty-aby-prijimali-migrantov/

 

TROJŠESTKOVÝ ČIAROVÝ KÓD - THREE-SIX BAR CODE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/trojsestkovy-ciarovy-kod-three-six-bar-code-sk-eng/

 

Viac nájdete, ak na biblik.sk dáte do hľadania heslo satanizmus / Search more more at biblik.sk - into search field type satanism or satanizmus

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!