AK BY SME PRIPUSTILI, ŽE NEEXISTUJÚ VÍRUSY, ŽE NEEXISTUJÚ BAKTÉRIE, TAK ČO BY SME POTOM LIEČILI? (KRÁTKE VIDEO O PODVODE S OČKOVACOU KAMPAŇOU) (DOPLNENÉ/UPDATED+MANY RED LINKS SK, ENG - ARTICLE WORTH TO TRANSLATE)

11.05.2022 08:14

"AK BY SME PRIPUSTILI, ŽE NEEXISTUJÚ VÍRUSY, ŽE NEEXISTUJÚ BAKTÉRIE, TAK ČO BY SME POTOM LIEČILI?" KRÁTKE VIDEO O PODVODE S OČKOVACOU KAMPAŇOU:

https://ulozto.sk/file/v2pmHTL4OkFr/a-oni-to-vedeli-os-mp4#!ZGIvZmR2A2SuZ2ZkLwuyZwLjBGNlZ3WTn09THyx2BRZgrJL1Zj==

Poznámka Biblik:

Podľa najnovších výskumov v tele existujú svetelné častice, ktoré sa v závislosti od prostredia premenia buď na zdravé bunky alebo na patogén:

https://www.biblik.sk/news/about-viruses-and-vaccination-o-virusoch-a-ockovani/

Dr. LOIBNER: CHOROBY NEMÔŽETE VYMIETIŤ, MÔŽETE VYMIETIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM:
https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

Dr. LOIBNER: CHOROBY NEMÔŽETE VYMIETIŤ, MÔŽETE VYMIETIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

Dr. STEFAN LANKA O VÍRUSOCH - ZÁSADNÉ DÔLEŽITÉ VIDEO:

https://www.biblik.sk/news/duse-k-dr-stefan-lanka-o-virusoch-zasadne-video-dolezite/

Dr. THOMAS COWAN: VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO, NOVÉ CHOROBY SÚVISIA S NOVÝM EM POĽOM:

https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/

Vírusy sú výlučky poškodených buniek - teda, keď telo otrávia (napríklad testom alebo vakcínou), máme tu "nový vírus". Prípadne, ak dochádza k poškodeniu následkom úplne neprirodzeného prostredia, kde satanistickí vrahovia umiestnili do miest silné mobilné antény. Je to len môj osobný názor, ale frekvencie a hustotu pokrytia navyšujú nie kôli rýchlejšiemu internetu, ale v prvomrade kôli svojim cieľom redukcie obyvateľstva. Ľudom býva veľmi zle, istý čas trvá, kým si zvyknú na navýšenie frekvencií. Pre niektorých bude navýšenie frekvencií a ďalšia záťaž elektrosmogom posledná kvapka (napríklad, nové Wi-Fi aj nové smartphony = v priebehu rokov ustavičné navyšovanie frekvencií rádiových modulov = celkovo stále vyššie dávky žiarenia). Pre niekoho môže byť posledná kvapka aj nový Wi-Fi router, nový smartphone, bluetooth zariadenie, smarthodiny, pre iných je posledná kvapka test, pre mnohých je to vakcína... Idú krok za krokom... Myslím si, že aj takto je možné vytvoriť podmienky k "pandémii", nové frekvencie a ďalšie zaťaženie elektrosmogom je jeden z kľúčových faktorov na podťatie fyzického i psychického zdravia. Potom stačí rozprášiť cez chemtrails nejakú otravu a doraziť človeka testom alebo injekciou (vakcínou). Pandémia je tam, kde niekto chce aby bola (toto bola zatiaľ len mediálna pandémia, pretože žiadna hyg. stanica nevyhlásila ani epidémiu, neboli splnené podmienky), Skutočné čísla chorých ani skutočné rizikové faktory možnej, skutočnej pandémie nikto neberie do úvahy, pretože elektrosmog a chemtrails sa zatiaľ oficálne úplne ignoruje, podobne ako lekári doby temna vpratávajú do ľudí jedy cez vakcíny, pretože ich vychovávali v tme!

Čím viac sa očkuje, tým viac sú ľudia chorí!

Niektorým lekárom na to, aby sa zobudili, nestačilo ani to, že sami vážne ochoreli po tom, čo si pichli vakcínu!

Možno, masové úmrtia, ktoré vďaka očkovaniu bohužiaľ môžu o nejaký čas nasledovať, budú to, čo ich preberie - buď tu, alebo na druhom svete, ale zobudia sa sami, alebo im oči budú otvorené násilím - takzvanou smrťou, keď možno na svoje veľké prekvapenie budú samých seba vidieť ako úplne živých, a uvidia všetky veci, ktoré robili, tentokrát však z pohľadu Pravdy-Najvyššieho Boha.

Skutočnú pandémiu a skutočnú katastrofu sa tu nejaké temné sily veľmi snažia vyvolať, ináč by nikto nepotreboval ich riešenia!

Osvietení ľudia ako Gándhí prirodzene vedia aj vedeli, že špinou (vakcína=špina) nie je možné bojovať proti chorobám:

Ľudia by mali pochopiť, že nejakí násilnícki vrahovia tu vytvárajú úplne neprirodzené prostredie (chemtrails, mobilné antény, Wi-Fi, elektrosmog) a preferujú pod zámienkou vedy falošné teórie (očkovanie, chemoterapia, lieky na cholesterol atď.), ktorými sa človeku vpravuje do tela otrava a narušuje sa imunitný systém alebo sa úmyselne vychýli rovnováha v organizme, teda takto sa ľuďom vyvolávajú choroby:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

https://www.biblik.sk/news/rakovina-koniec-jednej-choroby-ludstva-dr-matthias-rath/

https://www.biblik.sk/news/ako-liecit-rakovinu-vysoky-tlak-a-cholesterol-dr-coldwell/

Mimochodom, testy, to sú vlastne nosové vakcíny:

https://www.biblik.sk/news/dalsi-vazny-pripad-poskodenia-zdravia-po-testovani/

V taktomto prostredí a s takouto medicínou má šancu na zdravie má čoraz menej ľudí!

Vynikajúci citát:
"Klamali sme, podplácali, otupovali, demoralizovali dorast Gojimov tým, že sme ich učili zásadám a teóriám, ktoré sme sami pokladali za falošné, ale ku ktorým sme úmyselne dali podnet." Protokoly sionských mudrcov 32:12-14:

Protokoly sionských mudrcov.pdf (326,9 kB)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/big-bang-ako-vznik-kozmu-sa-nikdy-nekonal-je-to-podvod-vedy/

"12. Klamali sme, podplácali, otupovali, demoralizovali dorast Gojimov tým, že sme ich učili zásadám a teóriám, ktoré sme sami pokladali za falošné, ale ku ktorým sme úmyselne dali podnet." Protokoly sionských mudrcov 32:12-14



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/big-bang-ako-vznik-kozmu-sa-nikdy-nekonal-je-to-podvod-vedy/

 

Nie je normálne nastavať silné rádiové žiariče a mobilné antény po strechách budov a namieriť ich na ľudí - to je pokus o vraždu a verím, že jedného dňa budú vyšetrovaní aj úradníci napríklad z Ministerstva dopravy, ktorí takéto veci schvaľujú! Ľudia by v takomto prípade nemali spisovať žiadne petície, dôrazne žiadať odstránenie mobilných antén a zredukovanie na nevyhnutné minimum. Odstraňovať tieto antény by mali začať sami, napríklad odpojením káblov, zničením, alebo ako uvedomelí Angličania, ktorí tieto antény zapaľujú:

https://www.biblik.sk/news/anglicania-zapaluju-mobilne-vysielace/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU