Are Christians Obligated to Support the State of Israel? A Sermon by the Berean Bible Church / ŽIDOVSKÝ BOH JEBE, NÍZKA ÚROVEŇ STARÉHO ZÁKONA A ĽUDSKÉ OBETE PRE STAROZÁKONNÉHO BOHA (SK, ENG)

20.12.2023 14:19

Are Christians Obligated to Support the State of Israel? A Sermon by the Berean Bible Church / ŽIDOVSKÝ BOH JEBE, NÍZKA ÚROVEŇ STARÉHO ZÁKONA A ĽUDSKÉ OBETE PRE STAROZÁKONNÉHO BOHA

Are Christians Obligated to Support the State of Israel? A Sermon by the Berean Bible Church

https://www.youtube.com/watch?v=xZpFqG1aE8U

YT CHANNEL: Taboo Conspiracy
Poznámka Biblik / Note Biblik: Kto vzniesol falošné obvinenia na Pána Ježiša Krista? Vtedajší náboženskí lídri vyznávajúci vlastnú nadradenosť, ktorá vraj pochádza od ich boha JEBEho. Vraj nevedia ako sa JHVH vyslovovalo, vraj nemajú hlásky, ale ich žalmy sa začínajú Alef... Meno ich boha je v skutočnosti JEBE. Podľa historikov sa v jahvizme praktizovali ľudské obete* S výnimkou Genesis, Žalmov a prísloví sú knihy Starého zákona pod úrovňou integrity (David R. Hawkins), z Nového zákona je pod úroveň iba kniha Zjavenie. Ináč Genesis, Žalmy, Príslovia a Nový zákon okrem knihy Zjavenie sú knihy vysokej úrovne vedomia.  Možno preto sa niekto snaží spriahnuť Kristove Učenie so Starým zákonom, aby ho v očiach ľudí učinil odporné. Vraždy a zabíjanie ľudí za "zbieranie dreva v sobotu" (4M15:32nasl.) - každému človeku je prirodzene odporné židovské učenie Starého zákona. Práve slovo žid podobne ako slovo cigáň je označenie tých najhorších charakterových vlastností, klamstiev a podvodov. Ak by nejaká satanská entita chcela niekoho zo Zeme zneužiť na svoje ciele, v akých rasách bude najmenší problém s dobyvačnými vojnami, genocídou, podvodmi, klamstvani a vraždami? Ktoré rasy prevažujú na spodu vo väzenských domoch a ktoré navrchu v bankových domoch? Či snáď nie je aj ich finančný systém podvod? Za čias fašizmu v Nemecku inteligencia a farári sedeli vo väzení, za Stalina sa dialo niečo podobné v Rusku... Na vyhladenie akéhokoľvek odporu sa židovské etnikum zrejme vláčilo 40 rokov na púšti a odporcov a inteligenciu vyhlazovali "v mene boha". (v Starom zákone sú korene fašizmu). Takto sa z otrokov vyšľachtila poddajná rasa otrokov, ktorá je použiteľná proti ostatným. Možno je zakódované v ich génoch  - poslúchneš, prežiješ a dostaneš odmenu, alebo ukameňovanie. Vhodné potom pre temné entity dosadiť na kľúčové posty práve spomedzi takýchto rás resp. charakterov - ľudskí otroci, bioroboti začipovaní generáciami teroru, násilia a propagandy, spodina, ktorej tento svet hovorí elita!
Jewish god IEBE (JHVH) is name of their bloodthirsty god*, which according to jews has chosen their primitive tribe to rule the world! (for example it looked like Bush's politics is the same as Old testament - kill, crush and destroy other countries, because democracy wants it, in fact their wars since 9/11 is like reading stories from the Old Testament. And many of political leaders, banksters* and celebrities are satanists practicing human sacrifices) Those wars are not holy, same as the Old Testament is not holy! Neither democracy nor god cannot be excuse for crimes, wars, killing and stealing.
IEBE in slovak and slavic languages (jebe, pron. IEBE) means fuck and fraud. Except Genesis, Psalms and Proverbs books of Old Testament are below integrity level (David R Hawkins - MAP OF CONSCIOUSNESS) 
From the New Testament only book Revelation is below integrity level. Genesis, Psalms, Proverbs and New Testament without the book Revelation are in fact books which may have possitive and transformation effects for readers, may rise the level of consciousness of readers. 
But in the Old Testament there are verses of high level of consciousness, they are like stars in a dark.
Mose was an egyptian mage. Using spells, witchcraft, djinns and spiritual powers could inside a primitive tribe look like god's work! Same as Mayans with their satanic rituals killing people, yahwism according to historians required killing people "for god" and it's posiible that satanic elities since the Old Testament until today requiring wars, blood and suffering - probably their food (gawach - book Rose Of The World, Daniil Andreev, slovak here
 
related articles / súvisiace články
THE ROTHSCHILD's MANIFEST DESTINY (ENG)
 
INFOVOJNA: PETER POLÁČEK. (+Poznámka Biblik: STAROZÁKONNÝ BOH JEBE JE DIABOL, KTORÝ POUŽÍVA PRIMITÍVNY KMEŇ NA DOSIAHNUTIE SVETOVLÁDY (DOPLNENÉ ODKAZY NA ČLÁNKY) / HUMAN SACRIFICES FOR OLD TESTAMENT'S GOD (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/infovojna-peter-polacek-starozakonny-boh-jebe-je-diabol-ktory-pouziva-primitivny-kmen-na-dosiahnutie-svetovladu/

L.N. TOLSTOJ O FALOŠNOM UČENÍ STARÉHO ZÁKONA. STARÝ ZÁKON JE UČENÍM ŽIDOVSKEJ SEKTY POMIEŠANÝ S PRAVÝM KRISTOVÝM UČENÍM
https://www.biblik.sk/news/l-n-tolstoj-o-falosnou-uceni-stareho-zakona/

*THOM STARK: Human sacrifice were practiced widely as a part of early Yahweh worship / ĽUDSKÉ OBETE BOLI BEŽNE PRAKTIZOVANÉ AKO SÚČASŤ RANNÉHO UCTIEVANIA JAHVEHO, TVRDÍ RELIGIONISTA THOM STARK (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/human-sacrifice-were-practiced-widely-as-a-part-of-early-yahweh-worship/

GENERÁL KONSTANTIN PAVLOVIČ PETROV: AKO MÔŽE KAŽDÝ ČLOVEK KOMUNIKOVAŤ PRIAMO SO STVORITEĽOM
https://www.biblik.sk/news/general-konstantin-pavlovic-petrov-ako-moze-kazdy-clovek-komunikovat-priamo-so-stvoritelom/

VLADIMIR MICHAILOVIČ ZAZNOBIN: O ŽIDOCH / V.M. ZAZNOBIN: ABOUT JEWS (SK, CZ, RUS, pt. ENG)
https://www.biblik.sk/news/vladimir-michailovic-zaznobin-o-zidoch-v-m-zaznobin-about-jews/

THE GIANTS, SMITHSONIAN, AND NEPHILIM (SHORT DOCUMENTARY) (ENG)
https://www.biblik.sk/news/the-giants-smithsonian-and-nephilim/

UKRAJINA: MASKY REVOLÚCIE (DOKUMENT / DOCUMENTARY UKRAINE - MASKS OF REVOLUTION (SK, ENG, FRENCH)
https://www.biblik.sk/news/ukrajina-masky-revolucie-dokument-documentary-ukraine-masks-of-revolution-fr-sk-subs/

KEĎ SA POVIE UKRAJINA, ZNAMENÁ TO ROTHSCHILD? / WHEN WE SAY UKRAINE DOES IT MEAN ROTHSCHILD? (SK, ENG) (+HISTÓRIA RODU ROTHSCHILD) +TVAR LEBKY ROTHSCHILD / SKULL SHAPE ROTHSCHILD (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ked-sa-povie-ukrajina-znamena-to-rothschild-when-we-say-ukraine-does-it-mean-rothschild/

ROTHSCHILD - SKULL SHAPE / ROTHSCHILD TVAR LEBKY:

https://www.biblik.sk/obrazky/#facebook-community-standards-team-jpg

VETERANSTODAY.COM: Jewish Banking Dynasties Founded the Fed (ENG)
https://www.biblik.sk/news/jewish-banking-dynasties-founded-the-fed/

VETERANSTODAY.COM: 1.) The Rothschild Deep State Cabal Is Imploding 2.) The ASHKENAZI Origins of HITLER. A Journalistic Scoop becomes a Fake-News if relaunched by Russian Minister of Foreign Affairs (ENG)
https://www.biblik.sk/news/veteranstoday-com-1-the-rothschild-deep-state-cabal-is-imploding-2-the-ashkenazi-origins-of-hitler-a-journalistic-scoop-becomes-a-fake-news-if-relaunched-by-russian-minister-of-foreign-affairs/

GODFREY BLOOM ABOUT THE FINANCIAL SYSTEM / GODFREY BLOOM O PODVODOCH, KTORÉ PÁCHAJÚ BANKY (krátke video) SK, ENG
https://www.biblik.sk/news/godfrey-bloom-about-the-financial-system-godfrey-bloom-o-podvodoch-ktore-pachaju-banky-kratke-video/

BITCOIN BILLIONAIRE DAVINCI: THE FINANCIAL SYSTEM IS MOSTLY A FRAUD / BITCOINOVÝ MILIONÁR DAVINCI: FINANČNÝ SYSTÉM JE Z VEĽKEJ ČASTI PROSTE PODVOD (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/bitcoin-billionaire-davinci-the-financial-system-is-mostly-a-fraud-bitcoinovy-milionar-dainci-financny-system-je-z-velkej-casti-proste-podvod/

*ROLAND BERNARD: BANKÁR O LUCIFERIÁNOCH / BANKSTER ABOUT LUCIFERIANS (SK, ENG, DUTCH)
https://www.biblik.sk/news/roland-bernard-bankar-o-luciferianoch/

SATANISM / SATANIZMUS dokumenty:

Search Biblik.sk keywords / Hľadanie Biblik.sk kľúčové slová:

SATANIZMUS, SATANISM

TIP NA FILM: THE ARRIVALS (PRÍCHODY) (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-the-arrivals-prichody/

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/