CRIME PLANE ACTIVITIES OVER TRENCIN-SLOVAKIA 17-19.12.2023 / CHEMTRAILS+HAARP REPORT 17-19.12.2023 (SK, ENG)

19.12.2023 19:26

CRIME PLANE ACTIVITIES OVER TRENCIN-SLOVAKIA 17-19.12.2023 

CHEMTRAILS+HAARP REPORT Biblik.sk 17-19.12.2023

https://ibb.co/album/93m9Xz

komentár Dr. Jerzy Jaškowski / comment Dr. Jerzy Jaskowski - SK, PL + related articles inside (SK, ENG)

Dr. JERZY JASKOWSKI: GEOINŽINIERSTVO - TICHÁ VOJNA / CHEMTRAILS DOCUMENTARIES (SK, ENG, PL)
https://www.biblik.sk/news/dr-jerzy-jaskowski-geoinzinierstvo-ticha-vojna/

MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/

Videli ste čo sa dialo od nedele 17.12.2023? V nedeľu začali nalietavať lietadlá, zrazu boli všade, krížom-krážom po celej oblohe, čo je v leteckej premávke kôli presne stanoveným koridorom veľmi podivná vec! V pondelok bol deň v permanentnej hmle, utorok tiež, dnes bolo možné jasne rozoznať aktivitu systému HAARP (náhle presné línie mrakov v určitej, v podstate dlhodobo stále rovnakej oblasti, resp. nad TN  strany JV a JZ v dvoch oblastiach, zrrejme práca tzv. satelitov, resp. balónov) a dnes tesne pred zrážkami sme zaznamelai nové nálety lietadiel - pred zrážkami bežná vec, aby rozprašované chemikálie spadli na zem! Hmla sa udržiava za účelom vdychovnia jedovatých častíc - drobného umelého prachu rozprašovaného z lietadiel, tzv. smart dust (smart phone, smart meter, smart TV, smart hodinky - všetko svinstvo určené na zníženie počtu ľudí na Zemi, smart angl. výsl. podobná až identická ako slovo "smrt". Ak dieťaťu kupujete smarthodinky pod stromček, znižujete šancu, že sa dožije ďalších vianoc. Ak ignorujete čo sa deje na nebi a nerobíte nič, pravdepodbne to bude mať vážne následky a je možné, že uvidíte svoje deti zomierať a vaše šťastie bude vaše prekliatie - žiada sa od vás viac než len starať sa o svoj válov. Vaša ignorancia tvorí súčasný stav, neobviňujete Vyššiu moc, tak ako ste dosadili Matoviča a nechali ste mu voľné ruky, dávate voľné ruky na násilné očkovanie cez chemtrails, rádiové vlny a tupé nariadenia, kedy sa tvárite, že vám zrazu na všetkých záleží a ako veľmi vy držíte spolu a bojujete) 

Dnes náhle po náletoch prišlo prudké ochladenie! A dni, kdy je Slnko celé týždne skryté za indigovou hradbou už možno poznáte - výsledok práce posýpacích lietadiel a systému HAARP.

Poznámka Biblik: je veľmi zaujímavé, že toľkým nie je divné, ak sa pri vydychovaní z úst kondenzačná stopa rozplýva, aké môžu byť dôvody, aby sa nerozplývala o niekoľko kilometrov vyššie? A prečo by malo lietadlo zanechávať nejaké zjavné stopy po nebi? Alebo vás krḿili hoaxami o zjavných kondenzačných stopách z II. svetovej vojny, kde sa v skutočnosti na chladenie motora používal systém vstrekovania vodnej pary ADI? Potom vám tvrdia: "Vidíte, už vtedy sa za lietadlom kúrilo - veď to je v pohode, tak to má byť!" Robia si z vás srandu a majú vás za hovädá! Hovoria, že ste gójovia-dobytok, a ak tupo žeriete, čo vám predhodia - o chemtrails, o očkovaní, EM žiarení, o Ukrajine, tak čo ste? Oni vami opovrhujú, ak prijmete ich "pravdu", tým sa sami v ich očiach degradujete na hovädá, surovo vás oklamali testami a vakcínami, čím ľudí zákerne nakazili a povraždili - plnili ste si podľa ich masáže hovädzích mozgov spoločenskú povinnosť - zožrali ste vakcínu, ktorú určili na zdecimovanie stáda. A testami samozrejme tiež nakazili, zabíjali a mrzačili ľudí (test=nosová vakcína. Aj na Slovensku nájdete lekárov, ktorí po jedinom teste takmer prišli o život a niektorí zrejme i prišli)

Viera v ich oficiálne dogmy vás môže stáť život! Ani oficiálna veda, ani oficiálna medicína ani oficiálna cirkev ako organizácia s výnimkou zopár statočných farárov nikdy nestáli na vašej strane! Čo sa na nich obraciate (mnohí často krát 5 minút pred smrťou), ako keby vám vedeli niečo vybaviť "tam hore?" Človek má priamy prístup k Najvyššiemu Nebeskému Otcovi aj bez sprostredkovateľa - láska k Nebeskému Otcovi, modlitba, meditácia, ak život využije na niečo iné, je to jeho voľba, Vyššia  moc bežne nebude zastavovať vlak rútiaci sa na slepú koľaj, ak ho tam človek predtým sám naviedol a obvykle k tomu už nepomôže ani ten najlepší farár! Vy sami môžete zmeniť kurz bezcieľneho pobehovania po zemi sem a tam, kým je čas. 

Svoj pozemský čas využívať aj na niečo iné než na...(obr. nižšie), najčastejšie v rozhovoroch ohovárate jeden druhého - tvrdíte: "ten druhý je debil", a tvárite sa, že riešite dôležité veci, takto trávite dni, týždne i roky, uisťovaním sa všade kam prijdete, že ten šmejd nie ste Vy a splietate sociálne siete, kde dávate cool fotky seba a svojich detí - akože ste niečo dokázali, pričom Ten, kto je Stvoriteľ, vám akosi uniká, oslavujete seba, svoj image vo virtuálnom svete mimo realitu, a tu ste:

"Väčšina aktivít človeka je leštenie svojho obrazu vo virtuálnom svete."

 Pasca na hlupákov, aby sa nestavali do cesty. Títo nikdy nemajú na nič čas a obvykle majú mozog poškodený EM žiarením, vedia už len žrať, množiť sa a používať mobil. Množenie detí považujú za zmysel, deti im likvidujú pred očami vakcínami a chemtrailsom a oni im dajú ešte aj sami hodinky s bluetooth a Wi-Fi a domov nový router, aby ich aj seba konečne dorazili, lebo to všetko o chemtrails, očkovaní a o EM žiarení sú podľa nich aj tak hoaxy! Ich realita sa odohráva na obrazovke mobilu počítača alebo TV - to je ten Matrix. medzi hovädami je už až hriech a heréza spomenúť výraz chemtrails, ale Biblia vyzýva, aby sme sa nepripodobňovali tomuto svetu! (Rim 12:2 Biblia Roháček)

 Iba ich virtuálny svet je realitou a oni sa buď preberú do reality alebo z nej budú vymazaní. Mnohí z nich prvé čo urobia, keď zista, aká je realita, pozvracajú sa ako Neo, keď zistil, že žil v Matrixe. Ale sami môžu spolutvoriť skutočný svet, ak má človek pevný základ v Stvoriteľovi, nebude sa im svet rúcať pod nohami, nebudú krízy ani vojny ani sami ľudia viac nebudú padať ani upadať do depresií! Je to zaujímavé, ale naprieč dejinami aj tak vždy víťazí dobro a každý tyran a tyranský systém padne a zje, čo si navaril! A platí to aj pre Pfizer, Modernu, Towercom, Švábov, Gatesov, von der Hyenovú i ďalšie viditeľné i skryté bunky Matrixu!

_____________________________________________________

Ak by ste lietadlo na letisku pri štarte videli zadymiť dráhu na niekoľko hodín, zdalo by sa vám to normálne? Prečo sa potom nepozastavujete nad tým, ak to vidíte na nebi? Uvedomujete si, aký v skutočnosti hlúpy a naivný je človek, ktorý si myslí, že to, čo dnes vidíme na nebi, sú nejaké kondenzačné stopy? Môže to byť lekár, pilot, alebo vedec, ľudská myseľ nevie rozonať pravdu od klamstva, niektorí už vedia čo sa deje, zobudili sa, iní začnú vyťahovať nejaké naučené teórie, ktoré postrádajú elementárnu logiku.... 

Malo by vám záležať na tom čo dýchate, pretože ak sa v tých vašich teóriách mýlite, zajtra môže byť väčšina ľudstva hore kopytami, prestaňte tliachať a pozrite sa na dôkazy, začnite skúmať, čo sa tu deje!

Súvisiace články / related articles:

komentár Dr. Jerzy Jaškowski / comment Dr. Jerzy Jaskowski - SK, PL + related articles inside (SK, ENG)

Dr. JERZY JASKOWSKI: GEOINŽINIERSTVO - TICHÁ VOJNA / CHEMTRAILS DOCUMENTARIES (SK, ENG, PL)
https://www.biblik.sk/news/dr-jerzy-jaskowski-geoinzinierstvo-ticha-vojna/

komentár Biblik.sk v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/zaujimavy-doplnok-vyzivy-na-zlepsenie-spanku-cherry-juice-prunus-cerasus-may-elevate-melatonin-levels-and-improve-sleep/

CHEMTRAILS TRENČÍN - ČASTICE V OVZDUŠÍ / CHEMTRAILS TRENCIN - PARTICLES IN THE AIR (SK, ENG) - o sytéme ADI / about system ADI
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-castice-v-ovzdusi/

CHEMTRAILS POD MIKROSKOPOM / CHEMTRAILS UNDER MICROSCOPE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/

CHEMTRAILS VLÁKNA V PRÍRODE / CHEMTRAILS FIBERS IN NATURE (SK, ENG) (AKTUALIZÁCIA 3x- doplnené)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-v-prirode/

MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/

MEDITÁCIA AKO KĽÚČ K MOŽNOSTIAM POĽA / MEDITATION AS A KEY TO POSSIBILITIES OF THE FIELD (SK, ENG) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/meditacia-ako-kluc-k-moznostiam-pola-meditation-as-a-key-to-possibilities-of-the-field/

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/