FICO: POVINNÉ OČKOVANIE JE NECHUTNÝ FAŠISTICKÝ NÁPAD! PREOČKOVANÉ KRAJINY MAJÚ PODOBNÉ PROBLÉMY LEN S TÝM ROZDIELOM, ŽE SKORO VŠETCI CHORÍ SÚ ZAOČKOVANÍ (+Poznámka Biblik: TESTY ŠPÁROVANÍM SÚ NOSOVÉ VAKCÍNY)

20.11.2021 23:20

FICO: POVINNÉ OČKOVANIE JE NECHUTNÝ FAŠISTICKÝ NÁPAD! PREOČKOVANÉ KRAJINY MAJÚ PODOBNÉ PROBLÉMY LEN S TÝM ROZDIELOM, ŽE SKORO VŠETCI CHORÍ SÚ ZAOČKOVANÍ:

https://www.youtube.com/watch?v=1ToYFIFS658

Poznámka Biblik: POZOR, AJ TESTY ŠPÁROVANÍM - TO SÚ UŽ NOSOVÉ VAKCÍNY!  Testy sú od začiatku scénára s pandémiou metóda na zavedenie choroby! Kto vyzýva na testy, ohrozuje zdravie a možno aj život človeka! Testy sú tiež experiment, následky sa ešte len vyhodnocujú. Mnohí majú po testoch dlhodobo poškodenú nosnú sliznicu! Mnohí po testoch ochoreli (najmä herpesy a bolesti nosa) a intímnym kontaktom na 100% prenášali chorobu, resp. nejaký jed - po int. kontakte s testovaným človekom sa môže objaviť extrémny smäd, či okamžité príznaky choroby ako bolesti nosa a hrdla. O testoch sme písali v tomto článku dolu.

Test je hazard so zdravím, aj PCR aj Ag test sú ideálne spôsoby na vyvolávanie chorôb! Mali by ste sa takýmto testom určite vyhýbať! A vôbec, prestať podporovať hru na pandémiu, pretože spoluúčasťou na opatreniach, testoch či vakcínach ju práve tvoríte! 

TEST JE HAZARD SO ZDRAVÍM!

VAKCÍNA JE CHOROBA!

Odjakživa pravý účel vakcín je šírenie chorôb, dôkazy napr. výpoveď primárky detskej kliniky MUDr. J. Orosovej:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

ďalší dôkaz, ale tie vidíte aj vo svojom okolí - dieťa zaočkujú detskou vakcínou a ochorie buď tou chorobou, proti ktorej je očkované, alebo má poškodenú imunitu, problémy ako alergie, poruchy správania - to je tiež zásluha vakcín:

https://www.biblik.sk/obrazky/#nakazili-deti-mupsom-cez-vakcinu-jpg

MOJE SKÚSENOSTI S OČKOVANÍM:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

UROBTE SI VLASTNÝ VÝSKUM!