HAARP A ZMENA POČASIA 28.4.2023 / HAARP AND WEATHER CHANGE (SK, ENG) Určite má význam písať listy a podávať trestné oznámenia! Kvázivyšetrovanie kváziúradníkov ich obviňuje zo zločinov a jedného dňa budú súdení! (SK, ENG)

28.04.2023 18:27

HAARP A ZMENA POČASIA 28.4.2023

Určite má význam písať listy a podávať trestné oznámenia! Kvázivyšetrovanie kváziúradníkov ich obviňuje zo zločinov a jedného dňa budú súdení!

Ťažko môžete v takomto prostredí čakať niečo iné, než ďalšie vlny chorôb a prírodných katastrof! Treba sa pokúsiť urobiť aspoň niečo! ABSOLÚTNY BOJKOT ÚRADOV, BOJKOT ZLOČINECKEJ VLÁDY, ODMIETANIE SPOLUPRÁCE SO ZLOČINCAMI!

ŽIADNE DAŇOVÉ PRIZNANIA, ŽIADNA SPOLUPRÁCA,

GENERÁLNY ŠTRAJK!

-    -    -

Mnohí si ešte pamätajú, ako vyzerali mraky kedysi a ako vyzerali búrky v lete a v apríli: prišli mračná, zdvihol sa vietor, vypršalo sa, príjemne sa ochladilo a vonku bolo cítiť typickú vôňu po daždi. Každému bolo jasné, keď videl typické mračná, že z nich väčšinou určite bude pršať! Kde sú tie typické letné búrky? Za posledných 10 rokov zmizli celkom, rovnako ako normálne oblaky! Spolu s nimi zmizli aj dážďovky na chodníkoch, množstvo vtákov náhle uhynulo alebo náhle odišli z miest, ale určite zmizla väčšina hmyzu! Ak máte viac ako 30 rokov, možno si pamätáte: svet kypel životom, vo všetkých ročných obdobiach a v každom počasí! I dážď bol radosť, vôňa, osvieženie, čerstvý vzduch a zážitok! Voňal dážď, voňal les, stromy i plody boli zdravé, bez tej čiernej odpornej plesne! Mali sme dokonca aj 4 ročné obdobia bez podivných výkyvov - dnes sa náhle po nálete posýpacích lietadiel niekedy vyslovene extrémne ochladí! (na toto dokonca existuje aj patent, absorbciou vlhkosti z ovzdušia spôsobiť ochladenie. Čierna zložka chemtrails vláken sa láme na drobný čierny prach - ideálne kondenzačné jadra - abs. vlhkosti, preto tá podivná celodenná hmla, tohto umelého prachu je plný vzduch) Stačí si uvedomiť, že dážďovky boli týmto polutantom zasiahnuté priamo (kontaminovaná voda) a hmyz, nakoľko lieta vo vzduchu, ktorý je plný vláken a sadá na vláknami polepené kvety, zmizol tiež! Býva vidieť zomierajúce včely obalené v  chemtrailsových vláknach :

CHEMTRAILS_VLÁKNA_CHEMTRAILS FIBERS (SK, ENG)
TOTO DÝCHAME UŽ CELÉ ROKY A VLÁDA POVIE KORONAVÍRUS
WE BREATH THIS MANY YEARS AND THEN THE GOVERNMENT SAYS CORONAVIRUS:
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-chemtrails-fibers/

Pri pohľade proti svetlu (za jasného Slnka je všetko obalené v týchto vláknach, sú ich milióny na kríkoch, na zelenine, stromoch, v tráve i na detských preliezkach - ak chcete, aby Vaše deti prežili, choďte si to vybaviť s Políciou a SHMÚ!

Zlikvidujme takýto štát, ktorý ovládli zločinci a postavme nový! Nikto sa nebude čudovať, ak takýchto kváziúradníkov začnete vyhadzovať z okien! Nemajú vo svojich Úradoch (napr. tzv. Úrad na ochranu ovzdušia) čo robiť, zločiny nevyšetrujú!

Nepotrebujeme úradníkov a Políciu, ktorí stíhajú a súdia básnikov kôli pamfletom! Potrebujeme úrady a Políciu, ktoré budú súdiť a stíhať skutočných zločincov! Nezaoberajú sa tým, čím sú povolaní: Chrániť Slovenský národ! Oni si hovoria Polícia, ministerstvo, úrad...SLOVENSKEJ REPUBLIKY! Ak pritom slúžia niekomu inému, pre jednotlivcov v ich radoch platí, aby im viac neslúžili a ak sú v ich radoch, tak vyvíjať proti nim činnosť, BOJKOTOVAŤ, NESPOLUPRACOVAŤ, ODMIETAŤ POSLUŠNOSŤ!

Slovenské úrady nevydali žiadne varovania, deti sú ohrozené aj pri hre vonku i na preliezkach! Niekedy si môžete všimnúť všade (v prírode aj na detských ihriskách) zachytené celé trsy bielych chuchvalcov, z ktorých trčia  čierne a červené vlákna!  To je vidieť aj voľným okom ale ak viete zobrať vzorku ináč ako rukami, môžete dať pod mikroskop! Aj ak by tieto vlákna boli "bio", vdychovanie takéhoto množstva jemného umelého prachu je pokus o vraždu! (potom, keď sa objavia choroby a úmrtia,  budú hovoriť vírus ? Že ľudia kôli chemtrails budú mať problémy s dýchaním, sme upozorňovali listom na Úrad na ochranu ovzdušia už v r. 2018, článok tu:

OCHLADENIE AKO NÁSLEDOK GEOINŽINIERSTVA

https://www.biblik.sk/news/ochladenie-ako-nasledok-geoinzinierstva/

Ťažko môžete v takomto prostredí čakať niečo iné, než ďalšie vlny chorôb a prírodných katastrof! Treba sa pokúsiť urobiť aspoň niečo! ABSOLÚTNY BOJKOT ÚRADOV, BOJKOT ZLOČINECKEJ VLÁDY - ODMIETANIE SPOLUPRÁCE SO ZLOČINCAMI - ŽIADNE DAŇOVÉ PRIZNANIA, ŽIADNA SPOLUPRÁCA! GENERÁLNY ŠTRAJK!

Prostredie v domácnostiach i vonku je pokryté umelým prachom - týmito vláknami, ktoré na nás prášia z lietadiel, tzv. inteligentným prachom (smart dust). Mohli ste si všimnúť, že tak ako sa dnes v domácnosti práši, určite nie je prirodzené! Za dva dni po upratovaní sú v niektorých dňoch všade celé chuchvalce prachu! Toto nebývalo! Ale dajte pod detský mikroskop - dajte pod mikroskop prach, ktorý máte v domácnosti! My sme to dávali pod mikroskop tu:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/

Môžete nechať chvíľu voľne položený telefón alebo tablet a všimnúť si, ako vlákna reagujú, keď tesne k nim priložíte navhlčený prst! Sypú na nás veľmi zaujímavú technológiu, aké to bude mať následky? A prečo sú vlákna konštruované na absorbciu UV? Je to ideálny nosič biologickej zbrane? A Polícia nič? Budú zase buzerovať a mlátiť všetkých, ktorí nebudú chcieť hrať hru na vírus? Na toto máme Políciu?

Toto naprášia do vzduchu, a potom keď prší - ľudia pijú tú vodu a dostáva sa to do pôdy i do rastlín, ktoré plesnivejú zvnútra! Dobrú chuť! Potom sa búrite, že nechcete jesť hmyz! Dávajú vám žrať iné dobroty, tiež by ste mali biť na poplach, či už ste lekár, bloger, podcaster alebo alt. médium a konečne prestať strkať hlavu do piesku! Lebo s výnimkou naozaj hŕstky jednotlivcov túto tému úplne ignorujete! Nemáte k tomu čo povedať, pretože nikdy ste si neurobili vlastný výskum! Niekto väčšinu ľudstva odsúdil na dosť nepríjemnú smrť, vlastné vyšetrovanie týchto zločinov môže byť vaša obhajoba, štít i meč, takto, ak si ľudia vezmú tieto zbrane a vyzbroja sa pravdou, ktorú možno poznať len "z prvej ruky", potom na lavici obžalovaných raz učite budú sedieť skutoční zločinci! Dnes je to naopak, zločinci chcú stíhať každého, kto prináša skutočné dôkazy o ich zločinoch! DOKEDY EŠTE POLICAJTI BUDÚ PRITOM ASISTOVAŤ? Ak by ľudia neboli zhypnotizovaní, nedalo by im to spávať a skúšali by robiť aspoň niečo! Kto chce, môže! Je to dôležite! Veľmi dôležité! IDE KAŽDÉMU O ŽIVOT! Pretože títo zločinci sa nezastavia ináč, len absolútna moc, čo znamená zotročenie zbytku a smrť väčšiny národov... Duch a inteligencia, ktorá pácha až takéto zlo, nie sú ľudské... Skutočným nepriateľom nikdy nie je osoba, ani primitív Matovič, ani fľandra, ani Naď, ani skorumpovaný policajt a dokonca ani firma, ktorá má pobočky a ľudí! Tieto ciele nie sú skutočnými cieľmi, fyzická likvidácia týchto cieľov, hoc by možno mnohým nevedomým urobila radosť, nemôže priniesť víťazstvo! To čo je viditeľné, rodí sa z neviditeľného, ak hydre usekávate hlavy, ďalšie zase narastajú! Potom, ako s hydrou bojovať? Preto každý, kto niečo chce robiť musí nastúpiť Duchovnú Cestu! Človek (ľudský duch) proti Luciferskému duchu a dobre organizovaným temným mocnostiam neobstojí, ale Pán Ježiš Kristus má podľa písomných dôkazov (Biblia) preukázateľne moc a plnú autoritu nad démonmi! Duch Nebeského Otca a Pána Ježiša Krista môže dosiahnuť skutočné zmeny! Každý v sebe, ak naozaj chcete bojovať proti temným mocnostiam, musíte dať priestor namiesto seba a svojich názorov Duchu Nebeského Otca a Pána Ježiša Krista! Doslova, do seba zasadiť a nechať rásť dobré semienko - pozvať v srdci Pána Ježiša Krista do svojho života! Toto nie je žiadne organizované náboženstvo! Sami môžete hľadať a nachádzať Pravdu, ale vyžaduje sa láska a odovzdanosť svojmu Stvoriteľovi a samozrejme duchovná prax. Vyberte si cvičenia, napr. jednobodová koncentrácia, alebo slabiky s vibráciou osvietenia - ÓM (pozor vysokovibračný zvuk je Óm, nie aum)

 

-    -    -

Milióny trestných oznámení malo byť podané! Na Chemtrails, 5G, testy, vakcíny, opatrenia, zanedbávanie povinností vyšetrovateľov a ďalšie! Ak vaše oznámenia závažnej kriminality tento štát nerieši, bojkotujte tento štát! Zvrhnite satanokraciu! Určite má význam písať listy a podávať trestné oznámenia! Kvázivyšetrovanie kváziúradníkov ich obviňuje zo zločinov a jedného dňa budú súdení! Podali ste už aspoň jedno trestné oznámenie vo veciach chemtrails, HAARP, 5G, covidové zločiny a ďalšie?

Viete kto je po úhyne zvierat ďalší na rade? Dopady otrávenej zeme, vody a pôdy, ktorú do seba dostávame v rastlinách, určite neostávajú bez následkov!

Naozaj, dnes iba výnimočne, ak niekoľko dní nesypú, môžeme vidieť, ako vyzerá normálny oblak, väčšinou je to kôli nástreku chemikálií z lietadiel podivná sivá kaša, opar zakrývajúci životodárne Slnko!

Dnes je v ovzduší cítiť zápach chemikálií, po náletoch posýpacích lietadiel sa typické mračná menia v sivú kašu, z ktorej padá podivne drobný dážď. Na oblohe vidieť takéto útvary, ktoré svedčia o nejakom type pravdepodobne nízkofrekvenčného radaru. Podľa klasifikácie WHO (IARC) elektromagnetické žiarenie je kat. 2B-potenciálny karcinogén, podobne ako DDT a aflatoxíny. Zaujímavé z tabuľky skupiny 2B potenciálnych karcinogénov sú extrémne nízke frekvencie. Je možné, že toto sú frekvencie 2-4Hz. V každom prípade, prebieha tu trestná činnosť s potenciálne smrtiacimi následkami, ak úrady a Polícia nerobia nič, treba ich stíhať ako zločincov!

Takýto proces a čo sa deje s počasím je dobre vidieť na vlastné oči / This proces (shaping clouds into a milky-hazy blanket and keeping dark) is best to see with own eyes. Looks like jelly, sometimes no rain, only those weird utra-small drops of rain all day

HAARP TN 28.4.2023_09:24 (8:24 z.č.)

 

HAARP TN 28.4.2023_09:25 (8:25 z.č.)

SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ / HI-RES UNTOUCHED PHOTOS:

HAARP 28.4.2023 - TN (Trencin, Slovakia)

https://ulozto.sk/file/G6xsz7WEraqu/haarp-28-4-2023-zip#!ZGNlAwR2ZJV5ATR0MwL0MJV3LmWyA3IkLKWMqxp2HxgfMTV2BN==

 

Súvisiace články / related articles:

DRÁŽDIVÝ KAŠEĽ, ZVÝŠENÁ TEPLOTA A CHOROBY MÔŽU BYŤ NÁSLEDKOM VČERAJŠIEHO A DNEŠNÉHO INTENZÍVNEHO ROZPRAŠOVANIA CHEMTRAILS

(+ 7 OPATRENÍ NA ZLEPŠENIE A OCHRANU ZDRAVIA) (DOPLNENÉ)
https://www.biblik.sk/news/drazdivy-kasel-zvysena-teplota-a-choroby-mozu-byt-nasledkom-vcerajsieho-a-dnesneho-intenzineho-rozprasovania-chemtrails/

 

MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/

DRÁŽDIVÝ KAŠEĽ, ZVÝŠENÁ TEPLOTA A CHOROBY MÔŽU BYŤ NÁSLEDKOM VČERAJŠIEHO A DNEŠNÉHO INTENZÍVNEHO ROZPRAŠOVANIA CHEMTRAILS (+ 7 OPATRENÍ NA ZLEPŠENIE A OCHRANU ZDRAVIA) (DOPLNENÉ)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/drazdivy-kasel-zvysena-teplota-a-choroby-mozu-byt-nasledkom-vcerajsieho-a-dnesneho-intenzineho-rozprasovania-chemtrails/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!