Schválený štandard pre LiFi, bezdrôtové siete fungujúce cez svetlo (+TOP KOMENTY: BEŽNÁ Wi-Fi JE NEBEZPEČNÁ, ALE POZOR AJ NA NF ŽIARENIE V OKOLÍ ELEKTRICKÝCH KÁBLOV) / HOW DOES LiFi WORK (SK, ENG)

13.07.2023 11:52

VIDEO AKO FUNGUJE Li-Fi / HOW DOES Li-Fi work:

https://www.youtube.com/watch?v=AKvvEqm9Nv4

Poznámka Biblik / Note Biblik: v skratke, chcú ožarovať ľudí pomocou každej LED žiarovky, ktoré sami o sebe škodia / in short, they want to iradiate all people by LED lights, which is known they are dangerous

článok o svietidlách LED - SK:

NOVÉ VÝSKUMY O BIELYCH LED ČIPOCH.odt

LED LIGHTNING COULD HAVE MAJOR IMPACT ON (WILD)LIFE / LED SVIETIDLÁ MÔŽU MAŤ ZÁVAŽNÉ DOPADY NA ŽIVOT ORGANIZMOV V PRÍRODE (SK, ENG) https://www.biblik.sk/news/led-lightning-could-have-major-impact-on-wild-life-led-svietidla-mozu-mat-zavazne-dopady-na-zivot-organizmov-v-prirode/

Schválený štandard pre LiFi, bezdrôtové siete fungujúce cez svetlo

"Organizácia IEEE schválila nový štandard pre bezdrôtové siete typu LiFi, ktoré využívajú namiesto frekvencií v rádiovom spektre ako je tomu u WiFi svetlo respektíve frekvencie blízke viditeľnému spektru.
Štandard má označenie IEEE 802.11bb.
Schválený bol v júni, aktuálne na jeho schválenie upozornili spoločnosti ponúkajúce LiFi produkty, pureLiFi a Fraunhofer HHI.
Štandard podľa informácií IEEE využíva žiarenie s vlnovou dĺžkou 800 nm až 1000 nm, teda žiarenie z oblasti blízkeho infračerveného spektra. Podporuje rýchlosti 10 Mbps až 9.6 Gbps.
LiFi produkty už v minulosti predstavilo viacero výrobcov. Technológia dáva zmysel v niektorých scenároch, je samozrejme ale otázne ako sa dokáže presadiť voči WiFi.
Používať sa môže na miestach, kde je buď priamo zakázaná alebo nevhodná komunikácia v rádiovom spektre, napríklad v nemocniciach, a užívateľmi, ktorí sa chcú vyhnúť komunikácii v rádiovom spektre kvôli jeho prenikaniu tkanivom respektíve z iných dôvodov.
Výhodou oproti WiFi má byť aj možnosť poskytovať garantovanú kapacitu sietí, keď neprichádza k rušeniu s inými sieťami, a LiFi má k dispozícii mnohonásobne širšie spektrum ako WiFi. Ďalšou avizovanou výhodou je aj bezpečnosť, keď signál neprechádza stenami.
Zároveň táto vlastnosť je na druhej strane aj veľkou nevýhodou oproti WiFi, keď je samozrejme potrebná priama viditeľnosť medzi zariadením a prístupovým bodom." ZDROJ: dsl.sk, viac o Li-Fi tu

TOP KOMENTY:

"Neionizujúce EM žiarenie je hoax, čím vyššia frekvencia tým vyššia pravdepodobnosť fyzického poškodenia bunky:
prof. Henry Lai:
Can Cell Phones Damage DNA and Cause Cancer? Dr. Henry Lai
youtu.be/JrBjQJhHfzk

Dr. Martin Blank:
"VŠETKY TYPY ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MAJÚ NA ŽIVÉ ORGANIZMY PREUKÁZATEĽNÝ VPLYV.
https://dopice.sk/r58

Elektrotechnický inžinier Eric Dollard:
"Tak ako dnes ľudia používajú rádio (mobily, Wi-Fi a bezdr. tech.), na toto rádio nebolo určené!"
https://dopice.sk/og5

Zmeny na EEG v dôsledku používania mobilu a bezdr. techniky:
https://dopice.sk/nRt

BEŽNÁ Wi-Fi JE NEBEZPEČNÁ, ALE POZOR AJ NA NF ŽIARENIE V OKOLÍ ELEKTRICKÝCH KÁBLOV:

"Problémom je aj nizkofrekvenčné EM žiarenie v okolí elektrických vedení a káblov. Existuje priama súvislosť detskej leukémie a nízkofrekvenčného EM žiarenia. Detská leukémia sa prakticky nevyskytovala do čias elektrifikácie. Teda je potrebné od všetkých zdrojov EM žiarenia (NF - vedenia, káble, el. prístroje a rovnako aj VF - mobily, Wi-Fi, bluetooh) zachovávať určitú vzdialenosť. Podľa týchto kritérií je obyčajný mobil vec absolútne nezlučiteľná so zdravím a tvrdia to aj lekári:
https://dopice.sk/rZ8

"Len tak na okraj k tvojmu emocialnemu vybuchu - z neoniek a vybojok bezne ludom vypadavali vlasy (hlavne chlapom)a padali chlpy (aj zenam), preto ludia pracujuci pod takymto osvetlenim v urcitej blizkosti celkom bezne plesateli.
Taktiez UV svetlo poskodzuje zrak, preto sa maju pouzivat ochranne okuliare.
A ak IR svetlo podla vykonu a dlzky posobenia moze poskodit zrak, vdaka procesu "enzýmovej denaturácie", teda sietnica a sosovka dostane na frak.
Takze do buducnosti si dostuduj trosku a potom kric.
PS: Prave klasicke hoci aj 100W ziarovky najmenej poskodzovali zrak."

Ako dopadne experiment s LED, resp. s ľuďm,i, ktorí si sami kôli mediálnej propagande vymenili žiarovky za LED svietidlá, to sa práve sleduje (modré svetlo, použité frekvencie)
Zaujímavý dokument:
t.ly/Dgymk
LED svietidlá majú dokonca závažné dopady aj na prírodu:
t.ly/PQPPR
Problémom neóniek a trubicových žiariviek je najčastejšie výparová ortuť, vlastne niečo také by v domácnosti a v blízkosti ľudí ani nemalo byť! (pretože to nemusí 100% tesniť a môže sa to uvoľňovať pri zahriatí a ešte sa to môže aj rozbiť, čo môže mať dosť vážne následky)
Tu sú dva vynikajúce dokumenty o svetle:
https://dopice.sk/rZa
Zaujímavý článok, kedy investor odmietol LED:
https://dopice.sk/rZb

Súvisiace články / related articles:

prof. HENRY LAI: DNA DAMAGE CAUSED BY "NON-IONIZING" EM RADIATION
prof. HENRY LAI: POŠKODENIE DNA ELEKTROMAGNETICKÝM ŽIARENÍM

Viac nie je možné tvrdiť, že EM žiarenie je neionizujúce! VYSOKOFREKVENČNÉ EM ŽIARENIE (mobily, Wi-Fi, bluetooth) SKRÁTKA NIE SÚ BEZPEČNÉ! Mobily, Wi-Fi aj bluetooth a ďalšie sú zdroje nebezpečnej radiácie!

https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-dna-damage-caused-by-non-ionizing-em-radiation-prof-henry-lai-poskodenie-dna-elektromagnetickym-ziarenim/
RIZIKÁ BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV: ŽIVOT A ZDRAVIE OHROZUJÚCE ZARIADENIA / RISKS OF SMARTMETERS: THREAT TO HEALTH AND LIFE (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: DOKONCA AJ KAŽDÝ KTO MÁ V PANELÁKU Wi-Fi JE VRAH! (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/rizika-bezdrotovych-meracov-zivot-a-zdravie-ohrozujuce-zariadenia-risks-of-smartmeters-threat-to-health-and-life/

ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

ZMAZANÉ VIDEO Dr. COWANA O 5G, MOBILOCH A PRÍČINÁCH CHORÔB / DELETED VIDEO Dr. THOMAS COWAN ON 5G AND CORONAHOAX (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zmazane-video-dr-cowana-o-5g-mobiloch-a-pricinaxch-chorob/

Dr. MARTIN BLANK: DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG (eng Dr. MARTIN BLANK: OVERPOWERED)
Veda nedokáže zodpovedať všetky otázky, ale na jednu vie odpovedať úplne jednoznačne: VŠETKY TYPY ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MAJÚ NA ŽIVÉ ORGANIZMY PREUKÁZATEĽNÝ VPLYV.
https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/

ANGLIČANIA ZAPAĽUJÚ MOBILNÉ VYSIELAČE / IN THE UK CELL TOWERS ARE BEING SET ON FIRE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anglicania-zapaluju-mobilne-vysielace/

MOBIL JE NEBEZPEČNÝ - sk, links eng, worth to translate:

https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

VAROVANIE VÝROBCU MOBILNÉHO TELEFÓNU (SK, ENG) THE BLACKBERRY WARNING
https://www.biblik.sk/news/varovanie-vyrobcu-mobilneho-telefonu-sk-en-the-blackberry-warning/

Popredný neurológ varuje: Ak rodič chce aby dieťa bolo hlúpe, malo úzkosť, depresiu, stačí urobiť maličkosť (AKTUALIZOVANÉ 2x, 27.6.2023)
https://www.biblik.sk/news/popredny-neurolog-varuje-ak-rodic-chce-aby-dieta-bolo-hlupe-malo-uzkost-depresiu-staci-urobit-malickost/

AJ NA SLOVENSKU JE POTREBNÉ KÔLI OCHRANE ŽIVOTA A ZDRAVIA ZORGANIZOVAŤ SKUPINY, KTORÉ BUDÚ ZAPAĽOVAŤ MOBILNÉ VYSIELAČE A PROPAGÁTOROV 5G BUDÚ STÍHAŤ AKO KRIMINÁLNIKOV
https://www.biblik.sk/news/aj-na-slvoensku-je-potrebne-koli-ochrane-zivota-a-zdravia-zorganizovat-skupiny-ktore-budu-zapalovat-mobilne-vysielace-a-propagatorov-5g-budu-stihat-ako-kriminalnikov/

FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG, LATVIAN)
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

ANGLIČANIA ZAPAĽUJÚ MOBILNÉ VYSIELAČE / IN THE UK CELL TOWERS ARE BEING SET ON FIRE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anglicania-zapaluju-mobilne-vysielace/

A to je treba zorganizovať aj na Slovensku ako prvé a potom začať riešiť tých, ktorí to stavajú, lebo Polícia ich zatiaľ v najbližších dňoch ako kriminálnikov prenasledovať nebude, ale ľudia by ich mali stíhať a znepríjemňovať im život, podobne ako všetkých DCA pozitívnych poslancov (zoznam tu) a všetkých fašistických covistických a prosatanistických vrahov, podporujúcich vojnu, LGBT a ďalšie zločiny zločineckých mimovládok a zločineckej organizácie NATO:

Dr. MARTIN BLANK: ZÚČASTŇUJETE SA NELEGÁLNEHO EXPERIMENTU - V DÔSLEDKU EM ŽIARENIA DOCHÁDZA K POŠKODZOVANIU DNA
https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank-zucastnujete-sa-nelegalneho-experimentu-v-dosledku-em-ziarenia-dochadza-k-poskodzovaniu-dna/
kniha Dr. Martin Blank v slovenčine:

https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/

 
VÝSKUM prof. HENRY LAI
VIDEO ENG+CCtit.:
Can Cell Phones Damage DNA and Cause Cancer? Dr. Henry Lai
youtu.be/JrBjQJhHfzk
TalkingStickTV - Prof. Henry Lai - Cell Phones and Cancer:
youtu.be/NZl2MSHDKls
 
GOOGLE ŠÍRI HOAXY O ELEKTROMAGNETICKOM ŽIARENÍ / GOOGLE IS SPREADING HOAXES ABOUT EM RADIATION (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/google-siri-hoaxy-o-elektromagnetickom-ziareni-google-is-spreading-hoaxex-about-em-radiation/
 

RIZIKÁ BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV: ŽIVOT A ZDRAVIE OHROZUJÚCE ZARIADENIA / RISKS OF SMARTMETERS: THREAT TO HEALTH AND LIFE (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: DOKONCA AJ KAŽDÝ KTO MÁ V PANELÁKU Wi-Fi JE VRAH! (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/news/rizika-bezdrotovych-meracov-zivot-a-zdravie-ohrozujuce-zariadenia-risks-of-smartmeters-threat-to-health-and-life/

Dr. MARTIN BLANK: DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG (Kľúčové citáty z knihy Dr. Martin Blank - SK)
https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank/

Dr. MARTIN BLANK: A Real Risk to Living Creatures: Electromagnetic Fields and Their Dangers (ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank-a-real-risk-to-living-creatures-electromagnetic-fields-and-their-dangers/

ZMAZANÉ VIDEO Dr. COWANA O 5G, MOBILOCH A PRÍČINÁCH CHORÔB / DELETED VIDEO Dr. THOMAS COWAN ON 5G AND CORONAHOAX (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zmazane-video-dr-cowana-o-5g-mobiloch-a-pricinaxch-chorob/

VAROVANIE VÝROBCU MOBILNÉHO TELEFÓNU (SK, ENG) THE BLACKBERRY WARNING
https://www.biblik.sk/news/varovanie-vyrobcu-mobilneho-telefonu-sk-en-the-blackberry-warning/

MOBIL JE NEBEZPEČNÝ sk, links eng, worth to translate:

https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

WHO/IARC CLASSIFIES RADIOFREQUENCY ELECTROMAGNETIC FIELDS AS POSSIBLY CARCINOGENIC TO HUMANS / WHO OZNAČUJE EM POLIA AKO POTENCIÁLNY KARCINOGÉN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/who-iarc-classifies-radiofrequency-electromagnetic-fields-as-possibly-carcinogenic-to-humans-eng/

SMARTPHONE S AKTÍVNYMI DÁTAMI JE VO VÄČŠINE PRÍPADOV VEC ABSOLÚTNE NEZLUČITEĽNÁ SO ZDRAVÍM / SMARTPHONE WITH ACTIVE DATA IS IN MOST CASES ABSOLUTELY INCOMPATIBLE WITH HEALTH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/smartphone-s-aktivnymi-datami-je-vo-vacsine-pripadov-vec-absolutne-nezlucitelna-so-zdravim-smartphone-with-active-data-is-in-most-cases-absolutely-incompatible-with-health/

 

PETÍCIA PROTI PLOŠNEJ INŠTALÁCII LED SVETIEL
https://www.biblik.sk/news/peticia-proti-plosnej-instalacii-led-svetiel/

Zaujímavý dokument O LED svietidlách:
t.ly/Dgymk
LED svietidlá majú dokonca závažné dopady aj na prírodu:
t.ly/PQPPR

Problémom neóniek a trubicových žiariviek je najčastejšie výparová ortuť, vlastne niečo také by v domácnosti a v blízkosti ľudí ani nemalo byť! (pretože to nemusí 100% tesniť a môže sa to uvoľňovať pri zahriatí a ešte sa to môže aj rozbiť, čo môže mať dosť vážne následky)
Tu sú dva vynikajúce dokumenty o svetle:
https://dopice.sk/rZa
Zaujímavý článok, kedy investor odmietol LED:
https://dopice.sk/rZb

 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 



 



 




 



 

 

ĎALŠÍ VÁŽNY PRÍPAD POŠKODENIA ZDRAVIA PO TESTOVANÍ (+Poznámka Biblik: AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ - ZAMORILI CELÝ SVET A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dalsi-vazny-pripad-poskodenia-zdravia-po-testovani/