VÝZVA NA UVEDOMENIE, PREVENCIA RIZÍK ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA A ŽIADOSŤ O ODŠKODNÉ (LIST MATOVIČOVI A DOLEŽALOVI KÔLI ŠÍRENIU 5G A TERORU)

10.06.2020 15:50

Andrej Doležal,  (na vedomie: Igor Matovič)

 

nestíham sa diviť propagande, ktorá sa spustila nástupom Matovičovej vlády. Ešte máte tú drzosť šíriť propagandu a nazývať to boj proti dezinformáciám! Andrej Doležal, podporou 5G robíte zo seba maskota telekomunikačného priemyslu, čo je jedno z chápadiel globálnej satanistickej mafie. Už súčasná situácia s mobilnými anténami a Wi-Fi je kritická. Mnohí ľudia majú obrovské problémy pri každej ceste MHD, vlakom a aj na rôznych miestach vo svojom meste. Súčasná situácia vyžaduje zredukovanie počtu antén a Wi-Fi žiaričov, vaša propaganda však napomáha redukovaniu počtu ľudí. Čo je to ten váš boj proti dezinformáciám? Boj proti neexistujúcemu nepriateľovi? Alebo chcete ísť ohrozovať ľudí technológiou, ktorá nebola nikdy testovaná? Idete robiť niečo a neviete ako to dopadne! Zrejme rovnako to robia aj tí, ktorí sú zodpovední za štandardy. Frekvencie nových zariadení sa postupne navyšujú, ako to dopadne, nikto nevie! To, že 5G zo začiatku pobeží na súčasne používaných frekvenciách nič nemení na tom, že sa opäť zvýši záťaž obyvateľstva elektromagnetickým smogom. Už súčasné antény na strechách škôl, obytných budov a Wi-Fi žiariče v prostriedkoch hromadnej dopravy, v múzeách, reštauráciách a po námestiach sú ohavným zločinom na ľuďoch! Namiesto toho, čo by ste mali túto katastrofálnu život a zdravie ohrozujúcu situáciu riešiť, ignorujete všetky riziká a razíte ďalej smer, ktorý vedie ku katastrofe. Ak tu budú horieť mobilné antény ako v Anglicku a ľudia budú naháňať a lynčovať propagátorov tejto nebezpečnej technológie, potom sa tomu nečudujte. Nemáte žiadny nárok inštalovať antény medzi domy tam, kde vám to ľudia neschválili. Ožarovaním ich vlastne nútite odoberať niekoho produkt, čo je fašistická diktatúra. Určite by ste mali zabezpečiť a preplatiť v záujme ochrany zdravia tam, kde nainštalujete BTSku, anténu (alebo tam, kde operátor umiestni k zákazníkovi Wi-Fi router) kvalitné tienenie pre ľudí, pretože blízke zdroje elektrosmogu v niektorých prípadoch výrazne zhoršujú kvalitu bývania. Technicky sa to v mnohých prípadoch realizovať dá, finančne nároky sú v stovkách, výnimočne v tisíckach eur. (Mohlo by sa vytvoriť aj nové podnikateľské odvetie, špeciálne odtienené okná, fólie na steny a podlahy, a s tým spojená následná celková rýchla rekonštrukcia bytov v blízkosti mobilných antén a Wi-Fi žiaričov. V tejto nezávideniahodnej ekonomickej situáci je takýto krok veľmi zaujímavý a pre ľudí prospešný, v niektorých prípadoch ochrana niektorých bytov by mala byť úplnou samozrejmosťou)

Tí, ktorí stanovujú limity pre hodnoty žiarenia by mali brať ohľad aj deti, tehotné ženy a na citlivých ľudí, limity boli však 10-násobne navýšené. Po mestách nesmú byť Wi-Fi stĺpy a je najvyšší čas začať odstraňovať Wi-Fi žiariče z vlakov, z MHD, reštaurácií a verejných priestranstiev. Uvedomelí ľudia by mali úplne odstrániť Wi-Fi z pracovísk a aj z domácnosti a bezdrôtové technológie používať s najvyššou opatrnosťou (napr. držať mobil ďalej od hlavy, vypínať telefóny pri dlhšej jazde autom a hlavne nedávať mobily ani tablety deťom). Celkovo je v záujme zachovania zdravia potrebné zredukovať na nevyhnutné minimum počet hovorov a dát z bezdrôtových zariadení a tiež požadovať zredukovanie, zjednotenie a v mnohých prípadoch aj úplné odstránenie mnohých mobilných zákl. staníc zo sídlisk, okolia škôl, staníc a pod. Mobilná základňová stanica nesmie byť tam, kde bývajú, pracujú alebo sa stretávajú ľudia! (napr. horné podlažia Knižnice v Trenčíne (VKMR TN Hasičská 1) sú cca 20 metrov od mobilnej zákl. stanice! Každá účasť na prednáške v netienenej budove takto blízko aktívnej mobilnej zákl. stanice je hazard so zdravím! Riešením by bolo kvalitné tienenie na stenách a oknách, alebo odstránenie tej stanice! Aj pracovníci Pošty sedia 8 hodín príliš blízko vedľa týchto konkrétnych antén, tam by ľudia nemali byť ani dve minúty, koľko je takých zdravie a život ohrozujúcich miest v Trenčíne a na Slovensku????? Kto je zodpovedný za túto genocídu? Bolo treba k tomu ešte pridať aj žiarenie z Wi-Fi stĺpov? Je treba ešte zvyšovať traffic šírením 5G? Nepovažujete to za deštruktívny krok? Znakom trenčianskeho primátora a toho, komu dnes niektorí hovoria premiér je úplná ignorancia občanov a samoderžavie, razenie určitého smeru bez ohľadu aké následky to prinesie)

Problematické je aj umiestnenie Wi-Fi routera, ak signál prestupuje steny panelákových bytov. Niektorým ľuďom je zle, bolí ich hlava, pália ich kovové predmety a pod. Touto situáciou sa nikto nezaoberá, rovnako ani ľuďmi, ktorí majú problémy so spánkom, keď im oproti umiestnite mobilnú základňovú stanicu. Slovenský minister je minister Slovákov, ak mienite hájiť záujmy niekoho iného a šíriť propagandu, nie ste minister, ale skôr len ďalší šašo podobne tá kreatúra, ktorú dnes niekto nazýva premiér. Matovič šíril dezinformácie o neexistujúcej pandémii a dodnes sa tvári, že existuje. Vy Andrej Doležal schvaľujete inštaláciu neoverenej technológie a čakáte, čo to spraví. Ak (vy)robíte prostredie nezlučiteľné so zdravím a so životom, myslíte si že my ľudia, ktorým každý deň ubližujete vás necháme ďalej kľudne žiť len tak? Vnucovanie, (teror), ideológia a propaganda je hlavným rysom Matovičovej vlády. Odrbávali ste nás a hráte sa na nejakú pandémiu, ohrozili ste zdravie ľudí vašimi opatreniami a dodnes ľudí ohrozujete vnucovaním rúšok, a potom opäť a zas ďalej klamete, ak predstierate, že 5G neškodí a pritom dokiaľ tie antény nepostavíte, nikto nevie ako také ďalšie masové zamorenie miest umelým žiarením dopadne! Je to akoby ste išli stavať vežu bez výpočtu statiky tam, kde je vysoká koncentrácia ľudí. Staviate čoraz vyššie bez akýchkoľvek bezpečnostných podkladov a čakáte či to nespadne, vy ani nad následkami zrejme už zo zvyku nerozmýšľate, vy len konáte! Zodpovednosť prvotriedneho zločinca vo vedení štátu totižto až do dnešného dňa nie je obvinenie a súd, ale odstúpenie, s čím by sa ľudia nikdy nemali uspokojiť! (Matoviča by mali postaviť pred súd za zinscenovanie neexistujúcej pandémie, škody by mal nahradiť on a jeho strana, značnú zodpovednosť za paktovanie s diablom majú aj (koaliční) partneri zločinca, násilníka a teroristu! [Za policajný teror, týranie, obmedzovanie slobody, eskort na policajnú stanicu z dôvodu akéhosi rúška, straty z obmedzovania obchodu a ujmu na zdraví spôsobenú stresom, týraním príslušníkov Polície, a ďalej čakaním na Pošte a v zónach, ktoré umožňujete prežiariť elektromagnetickým žiarením žiadam odškodné vo výške 50.000 €. Situácia sa stáva od nástupu Matoviča postupne úplne neznesiteľnou, vzbudzujete dojem, že chcete ľudí donútiť porušovať zákony aby ste mohli zasahovať a šíriť teror. 5G je ďalšia otvorená provokácia ľudí. Pán Andrej Doležal, Váš názor na 5G rešpektujem, v oblastiach, kde nie je optika by 5G pokrok mohlo priniesť, uvedomte si však, že ak Váš názor nezmeníte, vystavujete Slovákov veľmi nebezpečnému experimentu])

Ak sa na Slovensku rozmiestňujú 5G antény, zodpovední ľudia ohrozujú život a zdravie ľudí. A ak sa ozývajú hlasy proti takejto satanskej zvrhlosti, vy idete bojovať proti dezinformáciám! Aké informácie máte o bezpečnosti tejto technológie? Aké informácie majú operátori o bezpečnosti súčasnej technológie? Tvrdím, že sa pokúšate o ďalší zločin, nemôže byť skutočný odborník ten, kto vydá povolenie na umiestnenie mobilných staníc uprostred sídlisk, to je zločinec a vrah! (podobne ako tá banda, čo robí normy na mobily a Wi-Fi routre. Dnešné štandardne dodávané Wi-Fi routre sú čoraz silnejšie. Bez odtienenia bytu som doma vďaka susedinmu Wi-Fi routeru nemohol normálne existovať – bolesti hlavy, silné pálenie bočníc okuliarov, problémy so sústredením a problémy so spánkom). Je to podobné ako keby vám niekto znečisťoval byt pachom alebo štipľavým dymom. Musel som to riešiť odtienením, riešenie stojí čas, energiu aj peniaze. (ešte by bolo potrebných ďalších minimálne cca 450 – 1500 € na odtienenie ostatných izieb, pretože ak odtienite jednu miestnosť, situácia sa v ostatných izbách niekedy značne zhorší, potom je treba následne odtieniť, uzemniť a prekryť vhodným typom koberca alebo novej podlahy celú plochu bytu) Ak by ste mi aspoň úplný základ preplatili, keď teda predstavitelia Slovenska umožňujú predávať routre, ktoré dodajú 4.500µW/m2 do druhého bytu, alebo mi teda prosím Vás poraďte, na aký úrad sa mám obrátiť? Mám problém už pri 60µW/m2, situácia v byte kde sú stovky až tisíce jednotiek je neznesiteľná. Bežný človek obvykle ani netuší, prečo ho bolí hlava, prečo sa nevie sústrediť, prečo normálne nespí, niektorí vyhľadávajú lekára, predpisujú im hypnotiká alebo antidepresíva! (EM žiarenie má obrovské negatívne dopady na ľudstvo, fyzické (napr. problémy a bolesti svalov, kĺbov, bolesti očí, migrény a ďalšie.) ani psychické choroby (poruchy nálady, poruchy príjmu potravy, depresie, poruchy správania a ďalšie) sa zatiaľ s tým oficiálne nedávajú do súvisu, ignorujú sa rovnako ako v prípade katastrofálnych dopadov očkovania a očkovacích látok) Ignorácia rizík EM žiarenia nás všetkých vychádza draho a ak sa budú ďalej frekvencie, hustota antén a celkový vyžarovaný výkon ďalej znásobovať, hrozí to skutočnou pandémiou fyzických alebo psychických chorôb! Vystavenie obyvateľstva blízkym zdrojom umelých žiarení to je úplne proti prirodzenosti a človek nemusí byť odborník, aby predpokladal negatívne následky takéhoto protiprirodzeného myslenia a konania! Niekto sa ľudí snaží presvedčiť, že mať doma Wi-Fi, používať mobilný internet, mobil, bluetooth (v aute, a hlavne mladí - bezdrôtové slúchadlá) a žiť ako krysa v mikrovlnke ustavične obklopený žiarením zo všadeprítomných blízkych zdrojov a mobilných základňových staníc, to má byť normálne? Kde sú odborníci, ktorí dajú ruku do ohňa zato, že je to v poriadku? Je si niekto istý, že stále vyššie a vyššie celkové dávky žiarenia a  čoraz častejší počet spojení z nových zariadení (smartphonov, Wi-Fi routerov) a nové postupne neustále zvyšované frekvencie vôbec neškodia? (Wi-Fi – v priebehu pár rokov široko rozšírené pokrytie, skok z 2,4GHz na 5GHz; dostupné aj 6GHz; v prípade 5G môžeme predpokladať podobný vývoj - zvyšovanie počtu zariadení a zvyšovanie frekvencií). Kto je ten odborník a prorok, ktorý dopredu vie, aké to prinesie následky? Ste to Vy pán Andrej Doležal? Máte nejaké merania z praxe? Pretože my sme situáciu monitorovali a merali sme konkrétne oblasti a konkrétne zariadenia, súčasná situácia strašne ubližuje ľuďom, chcete byť Vy Andrej Doležal zodpovedný za ďalšie zvýšenie počtu antén a za ohrozovanie ľudí zdrojmi umelého žiarenia?

Vaša vláda po tom, čo ste klamali a dodnes klamete ľudí dosiaľ neexistujúcou pandémiou, podporujete veľmi nebezpečný 5G experiment a v zápätí sa opovážite ísť viesť boj proti dezinformáciám? Ide o zámernú provokáciu ľudí, ktorí budú musieť v sebaobrane na to aby 5G zastavili využiť všetky prostriedky? Preto ten výnimočný stav vám fašistom stále vyhovuje? Výstavba 5G je zvyšovanie záťáže obyvateľstva elektrosmogom, 5G je navýšenie  počtu antén a predpokladá zvyšovanie frekvencií. Škodlivosť elektromagnetického žiarenia a negatívne dopady rozmiestnenia mobilných antén, Wi-Fi žiaričov a 5G je faktom, na biblik.sk/clanky sme uviedli vyjadrenie bývalého šéfa kanadského Microsoftu:

“Som presvedčený, že súčasná implementácia bezdrôtovej technológie nie je bezpečná.” Frank Clegg, bývalý prezident kanadského Microsoftu  https://dopice.sk/otU (dodržte malé a veľké písmená)

Škodlivosť elektromagnetického žiarenia ako takého je potreba pochopiť nasledujúci príspevok z diskusie na IT serveri dsl.sk:

“Na ionizovanie materiálu potrebuješ nejakú frekvenciu žiarenia, čo vysoké frekvencie spĺňajú, ale nízke frekvencie ich spĺňajú s určitou pravdepodobnosťou pomocou tunelového javu (potrebnú energiu si môžu prepožičať). Žiarivý výkon je rôzny v rôznych smeroch a v rôznych vzdialenostiach (dôležité sú násobky vlnovej dĺžky) a ešte sú tu rôzne odrazy a konštruktívne interferencie. Okrem toho chemické reakcie prebiehajú pri rôznych teplotách rôzne a žiarenie ovplyvňuje pravdepodobnosti, či sa daná reakcia uskutoční alebo nie (natočenie molekúl, vzdialenosti, energetický stav (vibrácie, rezonancie)). Takže napísať, že EM žiarenie vôbec neovplyvňuje človeka zlým smerom je zavádzajúce.”

https://dopice.sk/out

Lúčim sa s vami slovami Franca Clegga: GET EDUCATED!

Doplňte si vzdelanie pán Andrej Doležal a prestaňte nás ohrozovať!

V každom prípade žiadam odškodné 50.000 €. Som presvedčený, že žalovať by vás mal každý občan, ktorému ubližujete, a nie platiť zločincom poplatky a dane, ktoré vám umožňujú v zločinoch pokračovať – to je samovražda! Vaša vláda sa dopustila za krátke obdobie svojej existencie vážneho ohrozenia života a zdravia ľudí a ďalej v tom pokračuje, pod falošnou zámienkou zavádza teror a diktatúru, ďalej podporou 5G robí na ľuďoch neuvážené a nebezpečné experimenty. Vaša vláda patrí pred súd! Slepá podpora nových trendov a technológií, ktorú razíte je rovnaká hlúposť ako úplné odmietanie každého pokroku. V čele štátu má byť človek normálny, celkovo skúsený a múdry človek, odkedy ste aj s Matovičom prišli, nemáme ani jedno. Je najvyšší čas to zmeniť!

Ďakujem!

 

Miroslav Raninec, Biblik.sk

www.biblik.sk

www.biblik.sk/clanky

 

P.S.: linky na články s výsledkami praktických meraní:

ĎALŠIA NO-GO ZÓNA V TRENČÍNE – túto situáciu by ste mali vyriešiť:

 https://www.biblik.sk/news/dalsia-no-go-zona-v-trencine/   

  • Snažím týmto zónam vyhýbať. Ak však prežiarite celé mesto tak, že sa už nikde nebude dať existovať, tie stanice budú podobne ako v Anglicku horieť aj na Slovensku. Je zámerom Matovičovej donútiť ľudí až ku sebaobrannému konaniu, len preto, aby ste mohli zasahovať a predlžovať výnimočný stav?

O žiarení z mikrovlniek, ktoré uniká do okolia a o žiarení nových áut článok tu, to by ma zaujímalo, či niekto alebo nejaký úrad túto techniku aj v praxi meria, pretože je život a zdravie ohrozujúca:

MIKROVLNKY VYŽARUJÚ NEBEZPEČNÉ ŽIARENIE DO OKOLIA
https://www.biblik.sk/news/mikrovlnky-vyzaruju-nebezpecne-ziarenie-do-okolia/

- - -

E-mail odoslaný 10.6.2020 14:50 na nasledujúce adresy:

'infoPÍŠZAVINÁČmindop.sk'; 'mariana.gajdosovaPÍŠZAVINÁČmindop.sk'; 'ivan.rudolfPÍŠZAVINÁČmindop.sk'; 'ministerPÍŠZAVINÁČmindop.sk'; 'uvsrinfoPÍŠZAVINÁČvlada.gov.sk'; 'premierPÍŠZAVINÁČvlada.gov.sk'