LIST KÔLI ROZPRAŠOVANIU CHEMTRAILS A MARENIU VYŠETROVANIA

15.06.2021 15:42

Polícia, vláda, prokuratúra

dostal som UZNESENIE ČVS: ORP-260/TN-TN-2021 (uzn. tu, týka sa trestn. ozn. tu)

Nejaká kpt. ...... ohrozila život nás všetkých, neurobila nijaké vyšetrovanie, iba kopa kecov o nejakých konšpiračných teóriách. Samozrejme ako obvykle, nič vecné! Rozhodnutie ponechávať vrahov rozprašovať chemtrails ďalej a poškodzovať naše zdravie kpt. ..... odôvodňuje, že vraj nejakému Dopravnému úradu nie sú známe lietadlá vypúšťajúce chemické látky okrem poľnohospodárskych letov. Ďalej vlastne píše, že veď od Dopravného úradu si na vypúšťanie chemtrails nikto nepýtal povolenie! A tým celé akože “vyšetrovanie“ skončilo!

Zdrap so svojimi domnienkami nazvala uznesenie, podľa mňa je to provokácia a pľutie občanom do tváre. A ešte ma nezabudla tá kpt. ..... poučiť, že kondenzačná stopa a airshow je vlastne niečo podobné, pričom sú to úplne rozlišné veci, písali sme o tom článok:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-castice-v-ovzdusi/

Skátený link: https://dopice.sk/pOX

Ak ste videli film IDIOKRACIA, takto to dopadne, keď dáte idiotovi niečo vyšetrovať, s človekom, čo taký hnoj porodí sa nebudem baviť, odpracte ju preč, nemá tam čo robiť, ohrozuje život nás všetkých. Samozrejme, ak je svojprávna, začnite ju (resp. toho, kto jej určil tak napísať) trestne stíhať.

Ak by nebolo jasné, čoho sa domáham, domáham sa ZAČAŤ NORMÁLNE VYŠETROVANIE. Žiadam preveriť postup kpt. ...... A ak sa odvoláva na nejaký úrad, zistite, či ten úrad sleduje vlákna v ovzduší a ak nie, je úplne jedno, či monitoruje kvalitu ovzdušia podľa nejakých určených hodnôt ako napr. SHMÚ! Keď sa ľudia dusia a umierajú, je úplne jedno aké sú hodnoty! Vírusy sú otravy a úrady by sa mali zaoberať tým, čím je otrávený vzduch (chemtrails, elektrosmog z ustavične pribúdajúcich nových staníc a navyšovane frekvencií). Namiesto toho sa veselo stavia 5G a z lietadiel sa do vzduchu cielene rozprašujú častice chemtrails! Otvorený pokus o vraždu vlastných obyvateľov, vláda USA to predviedla 9/11 a vy teraz svojou nečinnosťou a primitívnymi opatreniami ľudí dusíte a tlačíte do očkovania! (aj testovanie formou špárovania je už vlastne očkovanie a spôsobilo choroby mnohým)
Nesiete zodpovednosť za zdravie ľudí, niektorí sa aj následkom dlhodobého rozprašovania chemikálií dusia. Čoskoro to môžete byť aj vy! Že to nastane, sme na naše úrady  písali pred dvoma rokmi . Ďalej očakávame extrémy počasia, ktoré vlastne už vidíme a následne globálnu ekologickú/klimatickú katastrofu spojenú najskôr s nedostatkom čistej vody a potravín.

Ak chodíte po vonku a všímate si, čo sa deje, tak obrovské dopravné lietadlá tu lietajú ako sa im zachce a robia nám efekty veľmi podobné leteckej šou, zo snímok je zrejmé, že sa nejedná o kondenzačné stopy. Ďalšia vec sú tie vlákna v ovzduší, na ktoré som poukazoval v trestnom oznámení:

https://www.biblik.sk/news/trestne-oznamenie-rozprasovanie-choroboplodnych-zarodkov-masove-rozprasovanie-materialu-sposobujuceho-ochorenie/

Skrátený link: https://dopice.sk/pOY

Sú tam odkazy na aj tie vlákna v ovzduší, priamo súvisia s náletmi. Priamy link:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-10-9-2019-12-9-2019/

https://dopice.sk/nqV (v článku sú červené odkazy tu, tu a tu + naše video)

Naposledy dosť pršalo a včera bolo jasno a dokonca až 1 deň sa nad TN masovo neposýpalo. Ak chodíte na bicykli alebo behať, včera (14.6.2021) ste necítili na tele takmer ani jednu pavučinu. Zato dnes je ich opäť plné ovzdušie a nie sú to pavučiny ako si ľudia myslia. (pozri tie odkazy vyššie zvýraznené žltým) Pokiaľ Polícia takto vyšetruje, je to buď idiokracia alebo treba pripustiť, že sú to kolaboranti vrahov, ktorí tieto posýpacie akcie zorganizovali. Je najvyšší čas upratať v Policajnom zbore, nie je to inštitúcia, ktorá by zločiny odhaľovala, práve naopak, je určená na krytie a zametanie cesty globálnej satanistickej mafie. Prečo satanistickej? Oporca=satan, klame a ničí všetko normálne, vláda a Polícia je týmto duchom presiaknutá. Len sa pozrite ak napríklad niekedy pochybia, bez problémov si nájdu falošných svedkov a podpíšu každú zvrátenosť a každú lož! (euroval, homopropaganda, účasti vo vojnách vrahov z NATO, a vrchol vyvražďovania a poškodzovania zdravia sú rúška a tzv. Covid opatrenia – robili všetko preto, aby nás likvidovali a teraz to len robia otvorene, ľudia sa dusia skrz chemtrails, začali ich ešte dusiť primitívnymi rúškami a zabíjať vakcínami. Nie je to prvýkrát čo sa rozhodli pre poškodzovanie ekonomiky a vyvražďovanie!) KOHO JE TO VLÁDA A KOHO SÚ TO ÚRADY?

A PRE KOHO PRACUJE POLÍCIA?

Doteraz to na Slovensku vyzeralo, že každý policajt je neomylný a chybu neurobil nikdy! Ak vám aj zjavnú lož pošlú, môžete sa opäť odvolať na ICH ÚRAD! Čo čakáte že urobia ďalšie? A dokedy budeme od nich trpieť neprávosť? Veď takýmto „vyšetrovaním“ sú niektorí príslušníci Polície zodpovední aj za mnohé životy! Podávali sme tri trestné oznámenia, prvé ak sa dobre pamätám ešte v roku 2013! Polícia, SHMÚ, ministerstvá a ďalšie úrady svojim postupom vlastne umožnili rozprašovať chemtrails. Podľa bývalej pracovníčky U.S. Airforce Kristen Meghan je jednou z hlavných zmesí chemtrails BaFeSO4 (bárium, železo a oxidy síry) Príčina mnohých problémov s dýchaním – vlákna chemtrails, príčina mnohých neurologických a psychiatrických ochorení – pôsobenie chemikálií a rádiového žiarenia na CNS, príčina mnohých srdcovo-cievnych ochorení – chlór vo vode a najskôr to bárium v chemtrails.

"Inhalácia síranu bárnatého BaSO4 (v tráviacom systéme netoxického) spôsobuje vážne pľúcne ochorenia." https://pdf.truni.sk/e-skripta/vczv1/Chemicke%20prvky%20v%20ludskom%20organizme/data/Ba_toxic.html

Ide o cielene pridávanie jedov do vody, do ovzdušia a k tomu ešte tá cielená propaganda podporovaná prezidentkou a zapredanou vládou vnucovať zvrátenosti a potenciálne život a zdravie ohrozujúce opatrenia ako rúška, testy, vakcíny (obsahujú vírusy, hliník, ortuť, formaldehyd, a ďalšie, pozr. tu a takmer úplne všetky dnešné vakcíny sú určitým spôsobom GMO). Jedy pridávajú aj do jedál a dokonca aj do oblečenia, či snáď z toho všetkého zostal vzduch jediný nedotknutý?

Je príčinou dýchacích problémov a úmrtí akýsi Covid, alebo je to rozprašovanie chemikálií do ovzdušia vlastne s vašim dovolením?

DSCF0122_ChemtrailsTN_soblahovská_15.5.2021_18.16 - krásna fotografia vypnutia posýpania chemikálií / chemtrails switched off suddenly

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-tn-11-5-11-6-2021/

 https://dopice.sk/pOZ

DSCF0133_ChemtrailsTN_soblahovská_15.5.2021_18.21 / CHEMTRAILS ON/OFF

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-tn-11-5-11-6-2021/

https://dopice.sk/pOZ

 

 

ĎALŠIE ZAUJÍMAVÉ FOTOGRAFIE TU:

https://www.biblik.sk/news/dokazy-rozprasovania-chemtrails-prave-vidite-na-nebi/

Skrátený link: https://dopice.sk/oPB

 

Ďakujem.

 

Miroslav Raninec, Biblik.sk, tel. 032 /240 00 65

www.biblik.sk

www.biblik.sk/clanky

 

MAIL ODOSLANÝ 15.6.2021 17:42/18:33 na adresy:

publicPÍŠZAVINÁČminv.sk

publicPÍŠZAVINÁČminv.sk

podatelna.optnPÍŠZAVINÁČgenpro.gov.sk

uradPÍŠZAVINÁČvlada.gov.sk - tento e-mail hlási chybu Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table

Preposlané (FW) 18:43 na:

uvsrinfoPÍŠZAVINÁČvlada.gov.sk; premierPÍŠZAVINÁČvlada.gov.sk; podatelnaPÍŠZAVINÁČvlada.gov.sk