MAIL NA MINISTERSTVO VNÚTRA A SŤAŽNOSŤ NA POSTUP VYŠETROVATEĽA VO VECI TRESTNÉHO OZNÁMENIA NA CHEMTRAILS

13.09.2022 16:08

Arkan Levov – Biblik.sk, Soblahovská 1108/21, 911 01 Trenčín, biblikPÍŠZAVINÁČbiblik.sk, tel. 032 240 00 65


Adresát 1.) MINISTERSTVO VNÚTRA SR
Adresát 2.) MV SR Prezídium Policajného zboru
národná centrála osobitných druhov kriminality
odbor odhaľovania nebezpečných materiáov a environmentálnej kriminality oddelenie Trenčín
Jilemnického 1A, 911 42 Trenčín
Adresát 3.) kpt. JUDr. Rudolf Kováčik

4.) Úrad na ochranu ovzdušia

5.) Ministerstvo životného prostredia

6.) SHMÚ
 

Vec: sťažnosť na kpt. JUDr. Rudolf Kováčik, vyšetrovateľ PZ, ČVS:
PPZ-1908/NCK-ENV-TN-2022 (pozn. red.: link na stiahnutie v tomto článku)

Poznámka: celé toto oznámenie nájdete prehľadne tu - link na tento článok:

https://www.biblik.sk/news/mail-na-ministerstvo-vnutra-a-staznost-na-postup-vysetrovatela-vo-veci-trestneho-oznamenia-na-chemtrails/

Ministerstvo vnútra a Polícia, ako odhaľujete nebezpečné materiály? Opýtate sa SHMÚ či náhodou niečo nenašli? Máte na odhaľovanie nebezpečných materiálov špeciálny útvar, z ktorého mi prišlo rozhodnutie, ktoré podpísal kpt. JUDr. Rudolf Kováčik. Odvoláva sa na rozhodnutie SHMÚ, ktoré sleduje 9 hodnôt. Medzi týmito hodnotami nie sú syntetické vlákna ani nanočastice, ktoré sa s najväčšou pravdepodobnosťou rozprašujú z lietadiel. (viď napr. krátka a k veci výpoveď bývalej enviromentalistky Kristen Meghan:

https://www.biblik.sk/news/byvala-envirometalna-specialistka-usaf-kristen-meghan-o-chemtrails-former-usaf-enviromental-specialist-kristen-meghan-about-chemtrails/

JUDr. Rudolf Kováčik sa podobne ako  takzvaní vyšetrovatelia pred ním  (viac tu a tu) iba opýtal SHMÚ na nejakých 9 sledovaných hodnôt a nerobil žiadne vyšetrovanie, čím ohrozuje zdravie a životy ľudí. Ako občan odmietam platiť dane a poplatky, ako i podávať daňové priznania, jednoducho odmietam sponzorovať takúto fiktívnu činnosť Polície a ostatných úradov, ako napr. MŽP, MINV, Úrad na ochr. ovzdušia a ďalších! Tak, ako sa tu teraz niekto hrá na vyšetrovanie, niekto tu hral hru na vírus a nútil ju hrať i ostatných, pričom vzduch je otrávený prachom z chemtrails a poškodzovaný mobilným žiarením, o ktorom tiež oficiálne úrady tvrdia, že neškodí, pričom závery vedcov a dokonca i závery WHO sú odlišné. Nečinnosťou a pasivitou prispievate k poškodzovaniu zdravia ľudí i k smrti mnohých Slovákov. Štyri strany Kováčikovho uznesenia sú iba predstieraním činnosti, žiadna skutočná činnosť! Uznesenie PPZ-1908/NCK-ENV-TN-2022 sa neopiera o žiadne pozorovania ani dôkazy, sú to len oficiálne tvrdenia súčasných predstaviteľov úradov. A ako vieme z histórie, tvrdenia popredných vedcov a predstaviteľov svetskej a náboženskej moci bývajú častokrát od základu falošné, založené na domnienke “JA SOM AUTORITA!” Takýto postoj je mimo, sú to subjektívne dojmy ega (bibl. “byť mimo” býva označované ako hriech – mieriť mimo, byť vedľa) Krátke vysvetlenie v troch krátkych bibl. veršoch:

"A Ježiš povedal: Ja som prišiel na súd na tento svet, aby tí, ktorí nevidia, videli, a tí, ktorí vidia, boli slepí. A počuli to niektorí z farizeov, ktorí boli s ním, a povedali mu: Či sme azda aj my slepí? A Ježiš im povedal: Keby ste boli slepí, nemali by ste hriechu, ale teraz hovoríte: Vidíme, a preto váš hriech zostáva." Ján 9:39-41, Biblia Roháček

-    -    -

V mnohých oznámeniach ako i v tom poslednom v súvislosti s uznesením  PPZ-1908/NCK-ENV-TN-2022 upozorňujem na rozprašované syntetické vlákna, ktoré sa s najväčšou pravdepodobnosťou rozprašujú z lietadiel a na určitý špecifický obsah v nich, čo môžu byť rovnako biologické zbrane, ako i nanočastice a SHMÚ tieto hodnoty nesleduje! Mail z vášho odboru:

Odbor odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality PPZ (doručené 23. 12. 2019, 13:41)
Prijímateľ
m.raninecPÍŠZAVINÁČazet.sk  
Predmet
Výzva takzvaným predstaviteľom štátu - odpoveď

Vážený pán Raninec,
 odbor odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality úradu kriminálnej polície Prezídia Policajného zboru eviduje Vaše podnety týkajúce sa podozrenia z úmyselného znečisťovania ovzdušia materiálmi poškodzujúcimi život a zdravie obyvateľstva. Z odkazov na videá, ktoré v podnetoch uvádzate vyplýva, že má ísť o polymérové vlákna.
V tejto veci sme preverili, prítomnosť akých znečisťujúcich látok a materiálov v ovzduší orgány štátnej správy v Slovenskej republike sledujú. V zmysle príslušných všeobecne záväzných právnych predpisov nie je sledovaný výskyt ani polymérov, ani zlúčenín hliníka či bária. Z uvedeného dôvodu doposiaľ nedisponujeme žiadnymi relevantnými dátami potvrdzujúcimi, či vylučujúcimi prítomnosť takýchto látok a materiálov v ovzduší.
Ubezpečujeme Vás, že k Vášmu podnetu pristupujeme so všetkou vážnosťou, avšak vzhľadom na absenciu akéhokoľvek dôkazu o úmyselne znečistenom vzduchu polymérovými vláknami, nie je možné vo veci zo strany Policajného zboru podniknúť žiadne konkrétne kroky. V prípade, že ste boli priamym svedkom ich výskytu, resp. sa Vám podarilo nazbierať určité množstvo materiálu tak, ako je zobrazené vo videu, na ktoré ste nám zaslali hypertextový odkaz (https://www.youtube.com/watch?v=8KLU2kATAvQ) si Vás dovoľujeme požiadať, aby ste nám tento materiál poskytli za účelom vykonania analýzy a posúdenia jeho vplyvu na organizmus.
Odpoveď Vám adresujeme prostredníctvom elektronickej pošty, nakoľko vo Vašich podnetoch neuvádzate žiadnu korešpondenčnú adresu.
S pozdravom,
 
odbor odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality úradu kriminálnej polície Prezídia Policajného zboru.
___________________________________________________________________

Čo je to za úrad, ktorý v takomto prípade čaká, kým mu občania dodajú vzorky? Materiál som odovzdal cca pred dvoma rokmi osobne v Bratislave predstaviteľom Polície, dodnes neprišla žiadna odpoveď. Jednalo sa o takýto chuchvalec, ktorý je možné nájsť bežne v prírode:
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-v-prirode/
materiál pod mikroskopom:
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/
V rámci možnosti som urobil vlastné vyšetrovanie, nemožno dôverovať SHMÚ, ktoré sa vôbec týmto javom nezaoberá! A nemožno dôverovať ani stanovisku MŽP, bez akéhokoľvek vyšetrovania a rozboru vzoriek sú to tiež iba subjektívne tvrdenia, vychádzajúce z predpokladu, nie zo šúdia konkrétneho javu.
Polícia do dnešného dňa vlastne nijak nepreverovala trestné oznámenia vo veci rozprašovania chemtrails. Hrubá nedbalosť je opýtať sa SHMÚ čo si o tom myslia a celú vec uzavrieť subjektívnym tvrdením, že chemtrails sú nejaká teória. Takýto prístup to nie je ani vyšetrovanie ani vedecký postup, sú to subjektívne, ničím nepodložené dojmy, je to plytvanie peniazmi daňových poplatníkov a bohužiaľ, ohrozovanie zdravia i života všetkých ľudí na Slovensku.
Ide nám všetkých o život, žiadam o zostavenie špeciálnej vyšetrovacej komisie, ktorá zozbiera vzorky prachu (a to prachu z vonku i z domácnosti), vzorky pitnej vody, dažďovej vody a pôdy. Vyšetrovacia komisia prosím, nech v prachu, vode a pôde preverí výskyt syntetických vláken ako i nanočastíc a ich koncentrácie v ovzduší v súvislosti s čiarami na oblohe. Subj. voľným okom - po intenzívnom rozprašovaní je oveľa viac nejakých vláken v prírode, ktoré je možné sledovať i voľným okom detailným pohľadom na rastliny alebo listy stromov (za veľmi jasného dňa pohľadom priamo proti Slnku)

Nutné je vlastné vyšetrovanie, pre KAŽDÉHO jednotlivca i pre Políciu a úrad, ktorý dostáva tieto podnety. Voľným okom a pozorovaním je možné tiež mnohé zistiť, je hrubá nedbalosť niekomu alebo niečomu veriť, ak sú možnosti (a to ešte pomerne jednoduché a fin. nenáročné) na zisťovanie skutočného stavu. Je povinnosťou každého triezveho občana zistiť skutočný stav, čo sa tu deje a zo svojej pozície urobiť maximum na ochranu seba, svoje rodiny i svojho národa. 

Opieranie sa o stanoviská odborníkov neobstojí a ako ste sami uviedli, SHMÚ predmetné materiály, ktoré lietadlá rozprašujú vôbec nepreveruje. Pán kpt. JUDr. Rudolf Kováčik nemá k oznamovanej skutočnosti chemtrails žiadne dáta a napísal na základe chýbajúcich dát a subjektívnych dojmov uznesenie, čo je samo o sebe v tejto situácii trestným činom!

To, čo slovenské úrady a Polícia robili doteraz - a to bolo na chemtrails podané niekoľko trestných oznámení - je v súčasnej situácii ohrozenie zdravia s následkom smrti. V roku 2018 na biblik.sk vyšiel článok, že ľudia budú mať problémy s dýchaním - dosl., že sa ľudia budú dusiť:
https://www.biblik.sk/news/ochladenie-ako-nasledok-geoinzinierstva/  
Server Biblik.sk v sekcii biblik.sk/clanky už niekoľko rokov pravidelne monitoruje prelety lietadiel nad Slovenskom, obzvlášť nad Trenčínom. V jednu chvíľu je na oblohe množstvo lietadiel, ktoré nad Trenčínom lietajú mimo hlavného letového koridora (ani zo strany lps.sk sme na to nedostali žiadne vysvetlenie) Za normálnych okolností lietadlá na oblohe nelietajú krížom krážom ani bežne nerobia takéto otočky:

V dňoch, kedy na oblohe vidíme takéto čiary, lietadlá začnú náhle lietať subj. podľa línií oblačnosti a čiar, podľa pozorovaní  vytvárajú špecifické vzory, náhle sa nedodržiavajú letové koridory ale prioritne línie čiar:


Mnohé snímky bielych čiar na oblohe napr. v sekcii www.biblik.sk/obrazky nasvedčujú, že sa jedná o cielené rozprašovanie určitých materiálov, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou nie sú v palive, lietadlá zapínajú a vypínajú rozprašovanie na líniách čiar. Vzorky prachu pod mikroskopom tu:
 https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/ 

(ak by to niekoho zaujímalo, je možné, že by sme našli aj snímky pod profesionálnym mikroskopom so 600-násobným zväčšením)

Svetloreflexné častice v ovzduší a chuchvalce svetloreflexných vláken:
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-10-9-2019-12-9-2019/
Stav ovzdušia je havarijný, vzduch nad Slovenskom obsahuje obrovské množstvo svetloreflexného materiálu, neboli vydané žiadne varovania, za toto ponesú zodpovedné úrady a zodpovedné osoby následky! Ako je vlastne možné, že na túto situáciu upozorňujú až občania? A keď to občan nahlási, nejaký Policajt sa opýta SHMÚ, ktoré to vlastne ani vôbec nesleduje - a poškodzovanie zdravia ľudí prebieha ďalej! Viac článok + aktualizácie, tento článok bude aktualizovaný:
https://www.biblik.sk/news/aktualne-snimky-oblohy-chemtrails-tn-13-9-2022/

 

ZÁVER:

Žiadam o zostavenie špeciálnej vyšetrovacej komisie a o dôkladný rozbor prachu, vody a pôdy a to na výskyt syntetických vláken ako i nanočastíc všetkých prvkov periodickej tabuľky. Zvlášť vás žiadam o dôkladnú analýzu častíc vo vnútri vláken.

Na základne normálneho vyšetrovania je možné vydať konkrétne varovania a odporučiť konkrétne opatrenia. My sme na základe doterajších výskumov navrhli na ochranu zdravia ľudí týchto 7 opatrení:

https://www.biblik.sk/news/drazdivy-kasel-zvysena-teplota-a-choroby-mozu-byt-nasledkom-vcerajsieho-a-dnesneho-intenzineho-rozprasovania-chemtrails/

Nezahŕňajú však opatrenia na liečbu možnej otravy báriom, (napr. nádcha, srdcové problémy, problémy s dýchaním). Ak by si páchateľ vybral na rozprašovanie z lietadiel napr. nanočastice bária, ako relevantné by bolo stanovisko SHMÚ, ktoré koncentráciu bárnatých iónov v ovzduší nesleduje? A toto je bohužiaľ od r. 2013 až dodnes celé "vyšetrovanie" Polície, zatiaľ čo z doteraz nezistených príčin - súhrnne nazývaných vírus, sa ľudia dusia a zomierajú! Povinnosťou Polície a štátných úradov, menovite MŽP a Úradu na ochranu ovzdušia je zisťovať skutočný stav a zabezpečovať ochranu zdravia a života Slovákov. Skutočný stav doteraz v súvislosti s trestnými oznámeniami na chemtrails zisťovaný nebol, je to prístup spodiny, ktorá všetkému hovorí konšpirácia:

"Nehovorte všetkému sprisahanie, čomu hovorí tento ľud sprisahanie, a toho, čoho sa on bojí, sa nebojte ani sa nestrachujte." Izaiáš 8:12, Biblia Roháček

 

Polícia, všetky vlády a ministerstvá od roku 2013, SHMÚ, Úrad na ochranu ovzdušia a vyšetrovateľ Kováčik,

aké kroky ste doteraz podnikli na ochranu zdravia občanov a prečo ste svojim prístupom nechali situáciu dôjsť až do stavu, kedy sa ľudia dusia a umierajú?

_________________________________________________________________________________

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (4.2.1944 -13.3.2018) cit. z prednášky HISTÓRIA OČKOVANIA: https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

 

Ďakujem.

13.9.2022 Trenčín

Arkan Levov - Biblik.sk
www.biblik.sk
www.biblik.sk/clanky

 

odoslané 13.9.2022 na:

callcentrumPÍŠZAVINÁČminv.sk; publicPÍŠZAVINÁČminv.sk; tlacovePÍŠZAVINÁČminv.sk; hovorcaPÍŠZAVINÁČenviro.gov.sk; zelena.linkaPÍŠZAVINÁČenviro.gov.sk;  ovzdusiePÍŠZAVINÁČshmu.sk;         shmu-grPÍŠZAVINÁČshmu.sk; shmuPÍŠZAVINÁČshmu.sk

__________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

________________________

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Našu prácu môžete podporovať na č. účtu IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU