NOVÉ SKÚSENOSTI A VÝSLEDKY EXPERIMENTOV S ODTIENENÍM EM ŽIARENIA (DOPLNENÉ, v závere pozn. red. žltým)

02.02.2022 14:09

Vlastne je to e-mail zo dňa  2.2.2022 13:55, výrobcovi, resp. skôr predajcovi náterov a tieniacich komponentov, spoločnosti nbit.sk, s ktorou máme dobré skúsenosti.

  Naše experimenty stáli okolo 3.000 €, popri zarátaní platu pomocníkov, nástrojov a ostatných vecí finálna cena súvisiaca s odtienením jedného bytu v rozlohe okolo 80m2 je okolo 3.000 - 4.000 €.  Aktuálny výsledok experimentu a dôležité informácie pre fyzikov, vedcov a citlivých ľudí sa dozviete tu:

 

"Chcel som vedieť, či je vôbec nejako možné riešiť túto situáciu. Dosiahne sa iba čiastočné riešenie, riziká sú obrovské.

Zistil som, že v paneláku, ktorý je z každého smeru obklopený sériami antén je grafitový náter i hliníkové fólie veľmi nebezpečné, náhle napr. začali bolesti kĺbov rúk po dotyku s kovovými predmetmi.... (pozn. red. - to je iba ďalší prejav citlivosti, dalo by sa povedať, že príznaky sú čoraz horšie, nerátal som ani s tým, že prežijem rok 2021, čo ma dosť prekvapilo, že som ešte tu)

O tých odrazoch ani nehovorím, okná musia byť zastreté aj to rozhoduje, akým smerom je naklopené žalúzie. Každý kúsok kovu tu robí úplne iné prostredie (premiestňuje zóny silných, až veľmi bolestivých odrazov)

Po natretí jednej steny je prakticky nemožné dokončiť myšlienku, je to akoby ustavične hrala silná hudba, z posledných síl zvládam starať sa sám o seba, možno si na to zvyknem, neviem, ale sú to jedny z najťažších dní vôbec, a niečo som si už preskákal.... Riešenie je vypadnúť stadiaľto čo najskôr, nechcem myslieť, aké následky toto môže mať... (pozn. red. - to si treba zapamätať, ak sa u vás objavia prvé príznaky citlivosti na EM žiarenie, budete musieť čo najskôr zmeniť prostredie, náter je pre vás najskôr iba dočasným riešením)

Mám šťastie že tu zaspím vôbec, hlava tu bolí len čo sem prídem (je to špecifická bolesť hlavy)

U mňa je typická silná dezorientácia po vystavení EM žiareniu, keď sme na hoteli, kde je Wi-Fi, som tak hotový, že ma musia odprevadiť na izbu, ináč by som netrafil a vlastne už ani nikde nechodím,

pri Wi-Fi nezaspím, po jednom výlete keď sa na 4. deň nedá zaspať, je už situácia veľmi vážna. Ináč aj podľa lekárov som psychicky aj fyzicky v poriadku, píšu EM senzitivita a problémy po vystavení EM.

Celkovo si myslím, že telo má nejakú absorbciu. Ja som Wi-Fi montoval, testoval, bol som jeden z prých ľudí, čo mal doma Wi-Fi router, smartphony (SE p910i, iPhone) som IT technik, ktorý dlhodobo a veľmi intenzívne používal najmodernejšie bezdrôtové zariadenia, ktoré t.č. malo iba pár veľmi bohatých ľudí. Za internet tu bývali účty okolo 12.000 SK, za mobil 10-15 tisíc, používal som mobil a internet akoby neobmedzene, teraz to takto akoby neobmedzene používa takmer každý a desím sa, len čo pomyslím na predpoklad tých následkov, ja to po 20 rokoch viem, ale oni, čo teraz majú neobmedzený prístup na internet a neobmedzené hovory to nevedia, nevedia, že mnohí to neustoja, hrozí im v takejto záťaži a EM a neprirodzenom informačnom pôsobení na mozog (stimulácia urč. centier, časom dôjde k štrukt. zmenám na mozgu), hrozí to psych. alebo neurologickou chorobou, hrozí až totálny rozpad mysle, psychiatria (príp. až ústav), demencia, alzheimer, kolaps, infarkty, zápaly-najmä kĺby a medzistavc. platničky, zasiahnuté kôli spojeniu s epifýzou budú oči, bolesti očí, poruchy zraku, porušenie imunity, smrť... Kolegovia z IT a kamaráti, ktorí intenzívne telefonujú končia s nádormi v hlave! Okrem toho, s Wi-Fi a mobilom sú vlastne v úplne inej hladine myšlienok, už tu nie sú celkom normálni ľudia, Idiokracia, nízke IQ, egoizmus, nahodilosť, taký obal od človeka už je štandard, chýba určitý typ myslenia, ale to si mohol všimnúť každý, že niečo sa zmenilo nástupom mobilov (a s nástupom nových vakcín aj nových detských vakcín, Biblia Matúš 9:12 je dôrazné varovanie aj pred každým očkovaním)

Nevedel som, že existuje EM senzitivita, spával som pri zapnutej Wi-Fi, kde boli pustené torrenty (prakticky 24/7 plná aktivita Wi-Fi) nevedel som, že je to nebezpečné. (pozn. red.: dnes na riziká upozorňujú elitní predstavitelia IT priemyslu https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

Nedávno tu na jednej vysokej budove postavili ďalšiu úplne novú sériu mobilných antén a vlastne odvtedy sa tu už vôbec nedá žiť. Posledný cca 1,5 roka takmer každú noc hľadám miesto na spanie... S náterom som jedno našiel (konečne), ale po domaľovaní jednej časti kuchyne je to veľmi zlé....

Merák udáva hodnoty blízke 0, ale cítiť, keď sused večer vypne Wi-Fi, cítiť to dosť.... Tá vrstva (ani 3 vrstvy nestačia na utlmenie dnešných Wi-Fi, to by asi museli byť nejaké grafitové dlaždice, muselo by to byť hrubšie a nejaká povrchová úprava, ihlany alebo čo na eliminovanie, resp. tlmenie tých odrazov, odrazy sú s týmito nátermi a fóliami kritické, človek, ktorý to nevníma, mal by obrovské šťastie, ak by to uzemnil tak, že by viac pomohol ako ublížil) Proste niečo prechádza aj cez náter, odrazy sú v porovaní s hliníkovou fóliou menej agresívne, ale sú! Hliníková fólia a zrejme ani žiadna kovová fólia, nikdy nesmie ísť na steny, fólia má agresívne odrazy, uzemniť to je rébus! A to bude rébus v každom byte, človek, ktorý to necíti, alebo ak nevieme merať odrazy, to ťažko niekedy umiestni tak, že kritická odrazová zóna bude na takom mieste, kde nebude ohrozovať človeka! Náter je z hľadiska tzv. "agresivity" odrazov lepší, náter tak neodráža, je však dosť dôležité to neriediť, alebo v prípade nutnosti zriediť len úplne minimálne! (veľmi dôležité, menia sa odrazové vlastnosti, po pridaní vody do náteru môžu byť odrazy agresívnejšie. A ten náter voľačo prepustí, merákom to nezistíte, ale pocitovo áno. Hliníková fólia zase na rozdiel od náteru tieni takmer dokonale, čo náter nespĺňa. Potrebujeme oveľa širšie znalosti a iný spôsob, ak by sme chceli takto človeku pomôcť, riešenie tienením je dočasné, skôr na preklenutie urč. obdobia a robil by som to s najvyššou opatrnosťou - presný plán (veľmi dôležité) a ako prvé by som išiel riešiť okná. Tam, kde je záclona, náter môže škodiť! T.j. celkové riešenie by malo zahrnúť konečný stav a podľa toho aplikovať náter. Netreba byť nejako zvlášť pedantný, niečo prejde vždy, podstatné je tieniť ako prvú najväčšiu plochu (okná, stena, kde prechádza najviac jednotiek)

Myslím si, že automaticky s týmto by sa mali nejakým spôsobom riešiť odrazy, ktoré nie je možné dobre vyriešiť bežným zemnením ani o radiátor... Doterajšie znalosti týchto vecí sú čiastkové, je úplne jedno, čo ukážu prístroje, tentokrát by som si dovolil požadovať od Vás vieru, že moje body senzory a spirituálne sezory pracujú vynikajúco! Na prístroje sa nemôžete v tomto prípade spoliehať, ak by som to mal povedať na rovinu, je vlastne skoro úplne jedno, čo ukáže ten prístroj, niekedy 6.000 jednotiek môže byť pocitovo znesiteľnejších ako 0! Chápete to? A odrazy neviem ako merať prístrojmi, podľa mňa kolaudovať dom/byt s tieniacim náterom, príp. tieniacimi fóliami môže z ľudí iba senzibil! Prístroje sú vynikajúca vec, ale orientačná, na určenie zdrojov žiarenia a pre predstavu aké navrhnúť riešenie, ale nesmieme sa na ne spoliehať! Boli by sme rovnakí idioti, ako tí, ktorí veria tým pochybným testom! Dôležité je vedieť správne vyhodnotiť stav pacienta, dnes už nepotrebuje nikto lekára ani pacienta, na všetko je prístroj, test... Takto to nefunguje, aj naše prístroje iba v rukách skúseného človeka, ktorý si je sám sebou istý, že dokáže správne posúdiť situáciu, môžu priniesť úžitok! Ak by sme boli dostatočne bdelí, zaobídeme sa aj bez prístrojov, máme v sebe prístroje inej, oveľa vyššej, širokospektrálnej úrovne - dokonalé prístroje sú Bohom prirodzene od narodenia vložené do človeka, ale kľúč k nim má málokto...

Ok, poďme ešte k téme tieniaci náter, príp. tieniaca fólia:

Povrch by musel tie odrazy nejako eliminovať, napadlo ma to, čo sa používa na tlmenie zvuku, ale na rovinu Vám poviem, že som si neni istý, či toto prežijem, strach už nemám, v tomto období by si žiť bez strachu mal zvyknúť každý, máme na to dobré príležitosti, aj to je Božia milosť, lebo je našou úlohou žiť šťastne a naplno, strach je príťaž, šťastný je možné byť len bez strachu, strach tlmí to "Svetlo šťastia" ( kto pozná Jeho jas a "farbu", vie, že "TO" môže byť len také aké JE )

V pohode by som ďalej robil experimenty, len keď sa dotknem toho zemnenia, tej steny alebo tej fólie, dostanem takú dávku, že pomôže jedine kúpeľ v slanej vode (to pomáha, po kúpeli som však niekedy zistil, že rýchlo to musím premiestniť znova, potom keď sa toho zase chytím a dostanem EM dávku nespím, koľko ešte prebdetých nocí, koľko ešte tohto svinstva a trápenia a kôli čomu? Kôli tomu aby nejaký kkt mohol mať Wi-Fi router, stojí to za to? Kábel by nestačil? Prečo ja mám riešiť tienenie?  Ten, kto má Wi-Fi router alebo nainštaluje anténu, nech zabezpečí, aby vás neožaroval, ak si to neprajete! Predsa, ak nechcete mať v byte cudzie signály, je to ich problém, nemajú vlastne žiadne právo šíriť signál do vášho bytu, je to ako hlasitá hudba pre niekoho a neplatí nič, žiadny nočný kľud - nech Boh spláchne túto Idiokraciu! Kto ľuďom povedal, že mať Wi-Fi je bezpečné? Kto povedal, že mobily a Wi-Fi v nezvyšujú riziko psych., fyz. chorôb a rakoviny? Stojí to za to, aby tu každý skapínal na rakovinu? Stojí to za to, aby tu ľudia trpeli a boli chorí? Čo je na Wi-Fi také, čo by sa nedalo nahradiť káblom? Aj na mobily a tablety existuje redukcia:

https://www.alza.sk/alzapower-flex-core-usb-c-lan-black-d5663785.htm?o=1

Ale nemôže byť 24 hodín denne zapnutý Wi-Fi router v paneláku, pre Boha, veď to vôbec nesmie byť v paneláku! Mal som tu päťdesiat Wi-Fín, teraz po odtienení už iba štyri alebo 5! Stále extrém!

A tie antény po strechách? Kôli čomu? Aby kkti mohli pochodovať po vonku s facebookom? Je najvyšší čas túto situáciu riešiť, Wi-Fi routre by mali byť zakázané úplne a antény sa musia zredukovať na nevyhnutné hovory a nevyhnutný prístup na internet, neskôr to budeme musieť úplne odstrániť alebo nájsť iný spôsob, tak, aby žiarenie neprechádzalo cez telo človeka! Už malé dávky žiarenia úplne menia myšlienky, veď my vlastne ani nie sme ľudia! Ak chcete byť človek, stojí to toľko energie, že niektorí androidi ju už ani nemajú, došli im baterky! Ľudia sú niektorí už úplne vyčerpaní a kto je ten, čo určujte, že na barákoch v mestách budú antény? Kto je ten čo núti ľudí do rúšok, testov, vakcín? Aký smrad špinavý nás tu týra, vraždí a terorizuje? Ok, stačí, mohol by som o tom písať román, len ten spôsob myslenia (resp. nemyslenia) väčšiny je v provomrade očkovacím programom (detí) a EM žiarením. Chemikálie v potravinách, vode, chemtrails sú boostre, posilňovače, vakcíny a EM to je mind kontrol.

Testy špárovaním=nosová vakcína.

Testy žuvaním=žuvacia vakcína! Od nich niečo do tela alebo do úst? Nikdy som sa nedal testovať, ani raz! A očkovať by som nedal ani psa, za hazard so zdravím považujem i tetanovku! (pozn. red.: snáď is myslíte, že mobily, tablety, Wi-Fi routre sú ok? Teraz vychádza na povrch, o čom sú v skutočnosti vakcíny, keď ľudia zomierajú a vážne ochorejú po tzv. covid vakcíne. A čo si myslíte, že pôsobí skokové navyšovanie frekvencií mobilných antén, tých antén po strechách budov, vrátane uvedenia do prevádzky projektov satelitného internetu, Kuiper, StarLink? Ok, a to o chemtrails poviem niečo len tak stručne veľkým tlačeným v závere tohto článku)

ZÁVER - následky EM žiarenia, väčšina depr., psych. chorôb a zrejme aj neurol. porúch s týmto súvisí, všímam si, čo sa stane, keď sa dotknem zemenia a dostanem dávku EM:

Mám tu aj ESD a kadejaké iné rukavice, ale s tým sa zle robí, musím tu riešiť pásky a tenké drôtiky a som už tak vyčerpaný, že to vyzerá dosť zle, neviem, či si na to niekedy zvyknem a následky si netrúfam odhadnúť, zatiaľ "iba" bolesti hlavy, bolesti srdca, bolesti kĺbov, neschopnosť dokončiť myšlienku, ťažoba, extrémna únava...., Stojí ohromné množstvo energie tu fungovať, myslím si, že mesto je už prostredie nezlučiteľné so zdravím

od bolestí mi trochu pomohli tie najväčšie čierne platničky z Arche (arche.sk), celkovo za asi 250 euro! S veľkou platničkou cca vo vzdialenosti 90cm - 1,5 metra (subj. pocit: nesmiete byť pri platničke moc blízko ani moc ďaleko) cítim chlad a bolesti hlavy nie sú také, ináč neviem, čo by som robil........ (pozn. red.: platničky boli "oddýchnuté", neviem, koľko toto budú stíhať tieniť, po čase to s platničkami, orgonitmi a pod. môže byť ešte horšie, ak človek nemá citl. vnímanie, neodporúčam, zvlášť nie šungit ani orgonity v tvare pyramídy, po naakumulovaní to môže byť ešte horšie! Šungit všeobecne podľa mojej skús. absorbuje a potom žiari naspäť. Malý pyramídový živicový orgonit s kovovými pilinami zase stáča EM žiarenie v okruhu 2 m je nebezpečné sa pohybovať pri tej malej pyramíde, toľko naše experimenty, poznám človeka, čo tieto veci vyrába a testoval som ich viacero typov, sú to silné energetické žiariče tieto predmety, situáciu s EM žiarením podľa mňa neriešia, u osôb, ktoré nemajú dost. citl. vnímanie predstavujú ohromné riziká všetky pokusy o odtienenie EM žiarenia, aj matrace, aj všetky vodivé tkaniny, nátery, aj orgonity a šungit, tieňte seba a nie žiarenie, čo najskôr vypadnite z blízkosti zdroja, napr. presťahovanie, nové bývanie, príp. fyzická likvidácia vysielačov)

ČO SA TÝKA CHEMTRAILS, AK CHCETE VEDIEŤ, AKÁ JE V SKUTOČNOSTI SITUÁCIA,

PREJDITE NASLINENÝM PRSTOM VEĽMI TESNE NAD POVRCHOM MOBILU ALEBO TABLETU. VŠÍMAJTE SI, AKO SA BUDE SPRÁVAŤ TEN "PRACH"..."

Ďakujem, Miroslav Raninec, Biblik.sk, tel. 032 / 240 00 65

www.biblik.sk

www.biblik.sk/clanky

 

Poznámka Biblik: Experimenty sú riskantné, sami musíte uvážiť riziká, stoja čas, energiu aj značné peniaze a vlastne vždy je to tímová práca odborníkov, vedcov, fyzikov i obyčajných robotníkov, ktorým všetkým ďakujeme. Po takýchto skúsenostiach vám málokto bude vedieť poradiť lepšie ako my, neváhajte nás kontaktovať, vieme, čo mnohí, prežívate, niektorí sa aj vďaka informáciám, ktoré išli cez nás úplne vyliečili, a mnohí sa tak spamätali, že sa vrátili späť do života a žijú oveľa lepší život:

1.) https://www.biblik.sk/products/pomoc-pre-chorych/

(EM žiarenie považujem za jednu z hlavných príčin psych. porúch)

2.) https://www.biblik.sk/products/meranie-elektrosmogu/

___________________________

RIZIKÁ ŽIARENIA: Eric Dollard tu:

https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

Riziká používania mobilu:

https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

Riziká Wi-Fi:

https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

 

-   -   -

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
____________________________________________________________________

Šírenie dôležitých informácií biblik.sk/clanky môžete podporiť na:
IBAN Biblik.sk - please support / prosíme podporujte nás:
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBAXXX
Ď A K U J E M E !   T H A N K YOU!