AKTUÁLNE SNÍMKY OBLOHY - CHEMTRAILS TN 21.5.2021 (DOPLNENÉ: HAARP+riziká EM žiarenia + cit. SOKRATES O DEMOKRACII+odkaz na čl. o vyžarovaní reg. pokladní a sledovacích modulov autoškôl)

21.05.2022 12:03

AKTUÁLNE SNÍMKY OBLOHY - CHEMTRAILS TN 21.5.2021 (DOPLNENÉ: HAARP+riziká EM žiarenia + cit. SOKRATES O DEMOKRACII+odkaz na čl. o vyžarovaní reg. pokladní a sledovacích modulov autoškôl)

Aby ste sa príliš nerozčuľovali, najprv zopár biblických prísloví a jeden citát:

"Demokratické zriadenie doplatí na to, že bude chcieť vyhovieť všetkým. Chudobní budú chcieť časť majetku bohatých a demokracia im to dá. Mladí budú chcieť práva starých, ženy budú chcieť práva mužov, a cudzinci budú chcieť práva občanov a demokracia im to dá. Zločinci budú chcieť obsadiť verejné funkcie a demokracia im to umožní. A až zločinci demokraciu nakoniec ovládnu, pretože zločinci od prírody bažia po pozíciách moci, vznikne tyrania horšia, než dokáže najhoršia monarchia, alebo oligarchia." Sokrates o demokracii - t.č. zrejme kôli svojim politicky nekorektným názorom odsúdený k smrti. Sokrates už pred 2.500 rokmi predpokladal, že vďaka demokracii štát ovládnu zločinci a mafia

-   -   -

Polícia a úrady nerobia nič, práve naopak, umožňujú prebiehanie genocídy. Podobne, ako oficiálna cirkev, aj tieto úrady sú s najväčšou pravdepodobnosťou infiltrované globálnou mafiou - prvotriednymi vrahmi a zločincami! Namieste je celonárodné povstanie, vytrvalý aktívny občiansky odpor! A dôrazne požadujme trestné stíhanie politikov a úradníkov, ktorí svojou činnosťou (dodávanie zbraní ukrajinským teroristom, plandémia, propagácia nebezpečných testov a vakcín) alebo nečinnosťou (vyšetrovanie chemtrails, ignorovanie dopadov EM žiarenia, šírenie Wi-Fi, 5G) vytvárajú podmienky pre masové choroby a úmrtia! (to bolo aj zmyslom "opatrení" - rúška, testy a očkovania mali za cieľ vyvolať čo najviac chorôb a čo najviac úmrtí, o naše zdravie tu vôbec nešlo, práve naopak - videli sme teror, násilie týranie, a čím viac opatrení, testov a vakcín, tým viac sa šíria choroby a smrť)

Osobne odmietam aj platiť dane, poplatky štátu i podávať daňové priznania, proti fašistom sa treba rázne postaviť a odmietnuť ich autoritu! Nemôže byť predsa fašistický zločinec ministrom financií - podávanie daňového priznania by bolo vlastne uznanie fašistu ako legitímneho ministra, FUJ!
S fašistami a vrahmi vo vedení štátu, ktorí s najväčšou pravdepodobnosťou slúžia cudzím, jednoznačne satanským mocnostiam, je iba otázkou času, kedy ľudia budú mať podlomené zdravie. (povedal by som, že aj koncentráky a vyvražďovanie s nimi v čele je iba otázkou času, nepriame vraždenie - vypínanie webov, prenasledovanie a zatýkanie opozície sme už videli! A s fašistami v čele hrozia nielen koncentráky a vyvražďovanie opozície, ale i nukleárna vojna)

Následok rozprašovania chemtrails a bezbrehého šírenia 5G, Wi-Fi, nových mobilných antén sú skutočné masové choroby, úmrtia a globálna ekologická havária s následkom mnohých úmrtí. Je to podobné ako s vakcínami - vedeli, že to zabíja a šírili ich aj tak! Takisto vedia, že chemtrails zabíja, že EM žiarenie zabíja a ustavične navyšujú frekvencie, dávajú ľuďom súhrnne čoraz silnejšie smartphony a čoraz silnejšie Wi-Fi žiariče, propagujú bezdrôtové technológie ako normálne (bluetooth slúchadlá, bluetooth v aute - nikde žiadne varovanie, že môžu poškodiť zdravie). A stavajú stále nové mobilné antény, ktoré ľuďom spôsobujú zmenu myslenia, zmeny EEG, dezorientáciu (pozri dolu * v čl. tu), z čoho sú choroby psych. aj fyz., najmä zápaly, nespavosť a prudké bolesti hlavy - ale vraj, ľudia by to v tých mestách plných optiky nemali porozbíjať hneď a asi čakať, kým ich to pozabíja, a to všetko vraj kôli rýchlejšiemu mobilnému internetu! Ľudia by sa mali zobudiť a začať sami túto situáciu riešiť - tie antény pôjdu zo striech budov dole! A takisto pôjde preč aj Wi-Fi z obchodov, reštaurácií a verejných priestranstiev! Nemôže predavačka sedieť 8 hodín pri silnom bezdrôtovom žiariči - reg. pokladne nesmú mať žiadne Wi-Fi ak chceme, aby ľudia boli zdraví! Ani nemôžu byť silné bezdrôtové žiariče priamo vo vozidlách autoškoly! (sit. reg. pokladní + vyž. sledovacích modulov autoškôl tu: 

https://www.biblik.sk/news/legislativa-pre-ekasu-je-protiustavna-rozhodol-ustavny-sud-sr/

A takisto si treba uvedomiť, že mobil by mal slúžiť len na nevyhnutné veci! Wi-Fi, bezdrôtové žiariče (skenery, ktorými ožarujú vodu a potraviny) aj mobily v obch. z potravinami by mali byť úplne zakázané! Ak nám ide o zdravie, je možné navrhnúť aj bezpečný systém, bohužiaľ, tu niekto vydáva bezdrôtové technológie za "v pohode" podobne, ako vakcíny, pričom s istotou môžeme povedať, že sú život a zdravie ohrozujúce a teda i smrtiace! Situácia v mestách s mobilnými anténami je kritická, mimoriadne vážna, podľa môjho názoru v niektorých oblastiach v meste je nebezpečné sa pohybovať, zvlášť nebezpečné je stáť na mieste a to vedľa mobilných vysielačov sú školy, škôlky alebo ľuďom mobilné žiariče pražia do okien! Genocída ako vyšitá, kto má predstavu o vyžarovaných hodnotách dnešných mobilných antén, môže to kľudne nazvať ako pokus o vraždu! A taký prašivý úrad, akým je dnešné Ministerstvo dopravy, nieleže s totuto situáciou nerobí nič, ale ešte prilieva olej do ohňa a provokujú občanov s 5G! Postavte vysielač oproti bytom a ak decko dostane rakovinu a niekto takýchto úradníkov zabije, tak sa potom asi nikto nebude čudovať! Sami úradníci by si mali uvedomiť, aká je situácia a odmietnuť schvaľovať ďalšie bezdrôtové zariadenia, prestať podporovať šírenie 5G, Wi-Fi a začať sa zaujímať o to, ako túto mimoriadne závažnú situáciu riešiť, ináč sú choroby a obrovská katastrofa záležitosťou času - ako následok ignorantstva a pýchy človeka! EM žiarenie a bezdrôtové žiariče - tu ako ľudia a ako občania môžeme na rozdiel od chemtrails zasahovať priamo a môžeme urobiť mnohé pre zlepšenie situácie, pre bezpečnosť a zdravie ľudí - ak teda chceme... a to zvlášť platí pre politikov a niektorých úradníkov

Už nie je čas spisovať petície, je čas, aby ľudia začali dávať tie antény dole sami! Uvedomelí Angličania mobilné antény zapaľujú, ešte je možné ich deaktivovať prerušením prúdu alebo ináč zlikvidovať, avšak pohyb v blízkosti antén je nebezpečný, kto sa rozhodne pre takýto hrdinský čin, nech to zlikviduje/deaktivuje čo najrýchlejšie! 

Ťažko môžu byť ľudia zdraví, keď fašistickí zločinci vyrábajú takéto prostredie!

Niekto sa nám cielene snaží kontaminovať prirodzené prostredie rádiovým žiarením (mob. antény, nové satelity tu a tu, a samozrejme HAARP). A prostredníctvom chemtrails, ktoré práve teraz rozprašujú nad našimi mestami, masívne celú prírodu znečisťujú chemickými vláknami, zamorujú ovzdušie, blokujú Slnko a následne ľuďom obmedzujú aj prirodzenú tvorbu vit. D, čo prispieva k mnohým ochoreniam (navrhované opatrenia čo je okrem slova (afirmácie napr. som chránený), viery a modlitby možné urobiť na ochranu pred chemtrails + tip na kvalitný doplnok s vit. D v článku tu:

-   -   -

AKTUÁLNE SNÍMKY OBLOHY - CHEMTRAILS TN 21.5.2021, čas vyhotovenia snímkov 12:53-12:54 l.č. (11:53-12:54 z.č.)

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU