ROCKOVÁ LEGENDA ALICE COOPER SA POSTAVIL PROTI TRANSGENDERIZMU. KOZMETICKÁ ZNAČKA MU ZA NÁZOR HNEĎ VYPOVEDALA SPOLUPRÁCU. / ROCK LEGEND ALICE COOPER STANDING AGAINST TRANSGENDERISM. HE LOST CONTRACT WITH COSMETIC BRAND FOR HIS OPINION (SK, ENG)

25.08.2023 17:34

ROCKOVÁ LEGENDA ALICE COOPER SA POSTAVIL PROTI TRANSGENDERIZMU. KOZMETICKÁ ZNAČKA MU ZA NÁZOR HNEĎ VYPOVEDALA SPOLUPRÁCU / ROCK LEGEND ALICE COOPER STANDING AGAINST TRANSGENDERISM. HE LOST CONTRACT WITH COSMETIC BRAND FOR HIS OPINION (SK, ENG)

"Cooper je obzvlášť skeptický k rastúcemu počtu detí, ktoré sa identifikujú ako trans rodové. “Chápem, že existujú prípady trans rodových detí, ale obávam sa, že je to aj módny výstrelok,” uvádza. “Považujem za nesprávne, keď máte šesťročné dieťa, ktoré nemá žiadnu predstavu o živote. Chce sa len hrať a vy ho mätiete tým, že mu tvrdíte: Áno, si chlapec, ale môžeš byť aj dievča, ak chceš.” Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/rokenrolova-vzbura-alice-coopera-proti-trans-ideologii-dajte-detom-pokoj/3240200

Poznámka Biblik / Note Biblik:

Nižšie v anglickom článku sa dozviete, že kozmetická značka s Alice Cooperom hneď ukončila spoluprácu! Podobne ako za čias, keď tvrdo vládla Komunistická strana, i dnes chce veľú odvahu slobodne vyjadriť svoj názor! 

Hudba Alice Coopera môže mať veľmi negatívny vplyv na človeka, ale má celkom šikovnú gitaristku - Nita Stauss. Jedna z najznámejších skladieb ALICE COOPER BAND je skladba P0ISON (poison=otrava). Riff z tejto skladby by sa mohol označiť takisto ako legendárny, je veľmi jednoduchý pre mierne pokročilých gitaristov:

 

NITA STRAUSS FROM ALICE COOPER BAND - POISON:

https://www.youtube.com/watch?v=aTiSRAmS1I8

Lekcia / Lesson HOW TO PLAY POISON NITA STRAUSS:

https://www.youtube.com/watch?v=Ur-yxNb1DPA

 

ENGLISH:

Cosmetics Brand Cuts Ties With Alice Cooper Over His Trans Comments

"I find it wrong when you've got a 6-year-old kid who has no idea. He just wants to play, and you're confusing him telling him, 'Yeah, you're a boy, but you could be a girl if you want to be,'" Cooper said in the interview. "I mean, if you identify as a tree ... I'm going, 'Come on! What are we in, a Kurt Vonnegut novel?' It's so absurd, that it's gone now to the point of absurdity." 

"A guy can walk into a woman's bathroom at any time and just say, 'I just feel like I'm a woman today' and have the time of his life in there," Cooper said. "He's just taking advantage of that situation ... Somebody's going to get raped."
"I'm understanding that there are cases of transgender, but I'm afraid that it's also a fad, and I'm afraid there's a lot of people claiming to be this just because they want to be that," the singer said." Alice Cooper, SOURCE: https://www.newsweek.com/alice-cooper-cosmetics-transgender-comments-1822382

Note Biblik: In Slovakia people around 40 yo and more remeber the rule of the Communist Party! It was hard to have normal work, hard to study - everybody was pushing to have only one opinion - full agreement with the Communists Party and usually, a party membership or only "the right opinion" was required for travelling, teaching, studying etc. Today, communists and nazis are not dead, they're terrorizing and banning every opposition, so it may look everything is black, but it is just a mirage! In fact, world stands against LGBT, transgenderism and homosexualism, because in it's core this is a satanic ideology! Humanity has two genders, because man an woman was created by The Creators (Bible - Genesis, in Hebrew Bible The Creators name: Áls, or Éls (always "We" - plural. The same in Quran - "We")

Súvisiace články / related articles:

KŇAZI. VZCHOPTE SA, NEBOJTE SA! (+Poznámka Biblik: tak ako degenerovaná príroda kliešte, škorpióny a podobné kreatúry nie sú výtvory Nebeského Otca, ani niektorí ľudia nie sú Jeho deťmi! Pravdepodobne démonské bytosti sa snažili tiež niečo stvoriť... (SK)
https://www.biblik.sk/news/knazi-vzchopte-sa-nebojte-sa/

PRAVÝ VÝZNAM NEZMYSLOV LGBT (+Poznámka Biblik: LGBT PROPAGANDA MUSÍ BYŤ HNEĎ NA ZAČIATKU ZOZNAMU ZLOČINOV PROTI ĽUDSKOSTI (3x Doplnené: LGBT propaganda je otvorený útok na Boha (SK)

 
PREČO POTREBUJEME NA SLOVENSKU VIAC ISLAMU ALEBO AKO BY DOPADLI PREDSTAVITELIA ŠTÁTU, KTORÍ PODPORUJÚ SATANISTICKÉ LGBT

INFOVOJNA: PETER POLÁČEK. (+Poznámka Biblik: STAROZÁKONNÝ BOH JEBE JE DIABOL, KTORÝ POUŽÍVA PRIMITÍVNY KMEŇ NA DOSIAHNUTIE SVETOVLÁDY (DOPLNENÉ ODKAZY NA ČLÁNKY) / HUMAN SACRIFICES FOR OLD TESTAMENT'S GOD (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/infovojna-peter-polacek-starozakonny-boh-jebe-je-diabol-ktory-pouziva-primitivny-kmen-na-dosiahnutie-svetovladu/

L.N. TOLSTOJ O FALOŠNOM UČENÍ STARÉHO ZÁKONA. STARÝ ZÁKON JE UČENÍM ŽIDOVSKEJ SEKTY POMIEŠANÝ S PRAVÝM KRISTOVÝM UČENÍM (+Poznámka Biblik, 5x doplnené)
https://www.biblik.sk/news/l-n-tolstoj-o-falosnou-uceni-stareho-zakona/

ČO NAJLEPŠIE VYSTIHUJE CHARAKTER SATANA / WHAT DESCRIBES BEST THE CHARACTER OF SATAN (+Documents SATANISM / + dokumenty SATANIZMUS)

"Ako aj satan, ktorý človeku vraví: "Never." Keď človek neverí, satan povie: "Nemám s tebou nič spoločné, veď ja sa bojím Boha, Pána svetov-" Korán 59:16

˹They are˺ like Satan when he lures someone to disbelieve. Then after they have done so, he will say ˹on Judgment Day˺, “I have absolutely nothing to do with you. I truly fear Allah—the Lord of all worlds.” Quran 59:16
-     -     -
 
DOCUMENTS SATANISM / DOKUMENTY SATANIZMUS (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/documents-satanism-dokumenty-satanizmus/
EVERY DEMONIC FORCE LIES / KAŽDÁ DÉMONSKÁ MOCNOSŤ KLAME
"Ak sa raz dáte s diablom do tanca, bude s vami točiť, až kým nespadnete!"
"If you once start to dance with a devil, he will spin you until you fall down totally drained!"
SVEDECTVO PRVOTRIEDNEHO ČARODEJNÍKA_STORY OF A TOP CLASS WITCHER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/svedectvo-prvotriedneho-carodejnika-story-of-a-top-class-witcher-sk-eng/
MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/
JOHN RAMIREZ: ONLINE TRAINING - SPIRITUAL WARFARE SPECIAL OPS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/john-ramirez-online-training-spiritual-warfare-special-ops/
JOHN RAMIREZ: PRAYERS THAT DISMANTLE SATANIC COUNCILS AND ATTACS (ENG)
https://www.biblik.sk/news/john-ramirez-prayers-that-dismantle-satanic-councils-and-attacs/
JOHN RAMIREZ: ČO NAJRÝCHLEJŠIE NÁJDI ZMYSEL SVOJHO ŽIVOTA, TEDA TO, ČO ŤA PÁN POVOLAL ROBIŤ / TOP CLASS EX-SATANIST JOHN RAMIREZ: FIND THE PURPOSE OF YOUR LIFE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/john-ramirez-co-najrychlejsie-najdi-zmysel-svojho-zivota-teda-to-co-ta-pan-povolal-robit/
INŠTITÚT LEVA XIII. / INSTITUTE OF LEO XIII. (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: dve osoby rovnakého pohlavia sú taká istá rodina ako je dnes Slovensko s fľandrou a s touto fašistickou chuntou suverénnym štátom (DOPLNENÉ)
https://www.biblik.sk/news/institut-leva-xiii-institute-of-leo-xiii/

 MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/

SVEDECTVO BÝVALÉHO SATANISTU: TOTO JE VOJNA. A VEĽA SLUHOV DIABLA JE AJ V KATOLÍCKEJ CIRKVI / EX SATANIST TESTIMONY: THIS IS A WAR. AND IN CATHOLIC CHURCH THERE'S TOO A LOT OF DEVIL's SERVANTS
https://www.biblik.sk/news/svedectvo-byvaleho-satanistu-toto-je-vojna-a-vela-sluhov-diabla-je-aj-v-katolickej-cirkvi-ex-satanist-testimony-this-is-a-war-and-in-catholic-church-theres-too-a-lot-of-devils-servants/

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG) / SATANISM IN VATICAN + REPTILIAN AUDIENCE HALL - video:
https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/

INFILTRÁCIA KATOLÍCKEJ CIRKVI / INFLITRATION OF THE CATHOLIC CHURCH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/infiltracia-katolickej-cirkvi/

KATOLICIZMUS - KRÍZA VIERY / CATHOLICISM - CRISIS OF FAITH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/katolicizmus-kriza-viery-catholicism-crisis-of-faith/

Ex-Psychic's Alarming Warning About Crystals, Evil, Witchcraft, and the Demonic / Pozor, aj kryštály, orgonity a ďalšie môžu byť prekliate, varuje bývalá špiritistka (pozn. red.: niektoré predmety môže čarodejník kontrolovať aj na diaľku)

 

EL TEMPLO DE LUCIFER_MISCELÁNEA

https://www.youtube.com/watch?v=XVeZTaUQvlc

 

Born Into Witchcraft & Satanism: Dedicated to Satan By Her Dad, Here’s How Sandy Boyd Escaped: / zaujímavé svedectvo ženy, ktorú od detstva na rôzne rituály zneužíval vlastný otec:

https://www.youtube.com/watch?v=KLHHCD7OZ40

 

THE ARRIVALS pt. 27-28 about satanism / Seriál Príchody, časti 27-28 o satanizme - ENG+CZ tit:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-the-arrivals-prichody/

 

JOHN RAMIREZ: EVERY DEMONIC FORCE LIES! / JOHN RAMIREZ: KAŹDÁ DÉMONSKÁ MOCNOSŤ KLAME! (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/john-ramirez-every-demonic-force-lies-john-ramirez-kazda-demonska-mocnost-klame/

 

PÁPEŽ VYHLÁSIL OSOBNÝ VZŤAH S PÁNOM JEŽIŠOM ZA NEBEZPEČNÝ - POPE FRANCIS: PERSONAL RELATIONSHIP WITH LORD JESUS CHRIST IS DANGEROUS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/papez-vyhlasil-osobny-vztah-s-panom-jezisom-za-nebezpecny/

 

PÁPEŽ VYZÝVA ŠTÁTY, ABY PRIJÍMALI MIGRANTOV
https://www.biblik.sk/news/papez-vyzyva-staty-aby-prijimali-migrantov/

 

TROJŠESTKOVÝ ČIAROVÝ KÓD - THREE-SIX BAR CODE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/trojsestkovy-ciarovy-kod-three-six-bar-code-sk-eng/

LGBT REMOVED FRENCH FLAG

"A pre tých, ktorí chcete vidieť pravú tvár hnutia LGBT, nech sa páči. Toto sú zábery z Francúzska počas "Mesiaca hrdosti a tolerancie".
Účastníci LGBT pochodu strhávajú štátnu vlajku Francúzska. Toho Francúzska, ktorého sú občanmi a ktoré im dáva miesto na život, ktoré im posiela dávky či dovoluje im robiť tie ich excesy. Je to symbol identity národa. Myslím, že je načase ukázať pravú tvár tohto hnutia a pravú podstatu toho, čo predstavuje a chce. Tu už nejde len o nejakú rovnoprávnosť či toleranciu (tú normálnym ľuďom nik neberie), ale o likvidáciu identity, národa, štátu, rodiny, tradičnej spoločnosti a hodnôt a diktát nikým nevolených mimovládok, ktoré riadi a financuje globálna oligarchia..." ZDROJ/SOURCE: email

 

ČO AK BY ĽUDIA, KTORÍ SA IDENTIFIKUJÚ AKO MRZÁCI A LEJÚ SI DO OČÍ KYSELINU A UREZÁVAJÚ GENITÁLIE CHODILI PO ŠKOLÁCH UKAZOVAŤ, ŽE NA TOM PREDSA NIČ NIE JE? / SELF-CRIPPLING AS A NEW HUMAN RIGHT?
 

POVINNE SMÚTIACI HEGER (BOHUŽIAĽ, TOTO NIE JE ANI PRIEMER, UŽ VÔBEC NIE PREMIÉR)
https://www.biblik.sk/news/povinne-smutiaci-heger/

Facebook zablokoval príspevok Kuriaka, v ktorom obhajuje, že otec je otec a mama je mama
 
Viac nájdete, ak na biblik.sk dáte do hľadania heslo satanizmus / Search more more at biblik.sk - into search field type satanism or satanizmus
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/



 



 



 



 

 

 

 

TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE: VALERIJ UVAROV: PYRAMÍDY DEDIČSTVO BOHOV / VALERY UVAROV: PYRAMIDS THE LEGACY OF GODS (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-books-we-like-valerij-uvarov-pyramidy-dedicstvo-bohov-valery-uvarov-pyramids-the-legacy-of-gods/