FAŠISTICKÚ VLÁDU, FĽANDRU A NIEKTORÝCH PRIMÁTCHOROV BY ĽUDIA MALI ODMIETNUŤ AJ FORMOU NEPLATENIA DANÍ, POISTNÉHO A POPLATKOV. JE TO FORMA NENÁSILNÉHO ODPORU!

16.05.2022 14:35

"Ale vám, svojim priateľom, hovorím: Nebojte sa tých, ktorí zabíjajú telo a ktorí potom nemajú viacej čo urobiť."  Lukáš 12:4, Biblia-Roháček 

-   -   -

Myslím si, že fašistickú vládu, fľandru a rôznych primátchorov by ľudia mali odmietnuť aj formou neplatenia daní, poistného a poplatkov. Je to forma nenásilného odporu.

Mail mestu:

"Mesto Trenčín, pokiaľ na Slovensku a v našom meste sú pošliapávané základné ľudské práva, je samozrejmé, že každý občan, pokiaľ chce urobiť všetko preto, aby tu bol pokoj a predišlo sa krviprelievaniu, je povinný požadovať nápravu!

Ak nie je možné dosiahnuť nápravu formou sťažností a trestných oznámení, využívam svoje ústavné právo podľa čl. 32 Ústavy Slovenska a odmietam financovať fašizmus. Odmietam platiť akékoľvek vyrubené poplatky či už za smeti, dane alebo poistné.

Nárok na zdravotnú starostlivosť tu mal donedávna iba občan obliekajúci si satanské symboly - a rúško je pre mňa ako kresťana satanský symbol (čelo je podľa niekt. prekladov aj predná časť tváre, teda [Zjavenie Jána 13:16 nasl.] s najväčšou pravdepodobnosťou Biblia hovorí o rúšku ako o znamení na čele a o vakcíne-ako o znamení na ruke) Takisto právo nakupovať v mnohých obchodoch na Slovensku i tu v Trenčíne mal právo iba občan obliekajúci si satanský symbol - rúško. Sú to veľmi nebezpečné pokusy, ktoré uvrhli svet do vojny a mnohých nevinných do koncentračných táborov, kôli náboženstvu, rase, presvedčeniu:

Potom o akú bezpečnosť nám ide? Aké sú naše hodnoty? Sloboda je na prvom mieste alebo bezpečie? "TÍ, ČO SA VZDAJÚ ZÁKLADNEJ SLOBODY ZA TROCHU BEZPEČNOSTI SI NEZASLÚŽIA ANI SLOBODU ANI BEZPEČNOSŤ." Benjamin Franklin, Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ti-co-sa-vzdaju-zakladnej-slobody-za-trochu-bezpecnosti-si-nezasluzia-ani-slobodu-ani-bezpecnost/
TÍ, ČO SA VZDAJÚ ZÁKLADNEJ SLOBODY ZA TROCHU BEZPEČNOSTI SI NEZASLÚŽIA ANI SLOBODU ANI BEZPEČNOSŤ. Benjamin Franklin

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ti-co-sa-vzdaju-zakladnej-slobody-za-trochu-bezpecnosti-si-nezasluzia-ani-slobodu-ani-bezpecnost/

Ľuďom boli vnucované jedovaté testy (i tu) a experimentálne vakcíny s obrovskými nežiadúcimi účinkami a predstavitelia vlády, celebrity i niektorí primátori robili na tieto vakcíny reklamu či dokonca vytvárali na ľudí i určitú formu nátlaku a vyzývali na podstúpenie život ohrozujúceho lekárskeho zákroku, čím mnohým spôsobili poškodenie zdravia a smrť, títo politici a propagátori testov, vakcín patria pred súd a dúfam, že čoskoro bude fašizmus porazený a mnohí politici i primátori skončia pred medzinárodným súdom.

Ak akýkoľvek obchod, zamestnávateľ, politik, lekár policajt či fyzická osoba vyžaduje od človeka test, vakcínu, rúško alebo nejaký doklad o očkovaní a podmieňuje tým určité služby či pracovný pomer - je to násilie, vydieranie, jednoznačne takáto osoba pácha trestnú činnosť! Ako občan požadujem vyšetrovanie a trestné stíhanie každého jedného politika, zamestnávateľa, lekára, policajta, majiteľa obchodu či obyčajnej predavačky a každého, kto na Slovensku a v našom meste propagoval alebo propaguje fašizmus!

Okrem iného, takých správcov a diablových synov, ktorí idú proti vlastným občanom nemôžem podporovať! Občan, ktorý zaplatí nejaký poplatok, daň, či poistné sám seba šľahá bičom! Každý by mal zvážiť, či je nejaký poplatok štátu pre neho nevyhnutné platiť a uvažovať, čo zo svojej pozície môže maximálne urobiť pre zavedenie poriadku. Vláda, takzvaná prezidentka i mnohí primátori sú fašistickí kriminálnici, občania by mali dôrazne nenásilne, bez vulgárnych nadávok, normálne a na úrovni požadovať ich postavenie pred súd.

Je podľa vás normálne sa kriminálnikom skladať na plat? Čo vy na to Slováci? Aké máme nenásilné možnosti zastaviť financovanie i výkon úradov, ktoré bohužiaľ aj na Slovensku okupujú ľudia dosadení pravdepodobne nejakou globálnou zločineckou organizáciou? Videli sme, čo tieto úrady predviedli doteraz, občania musia vytvoriť maximálny tlak na to, aby zodpovedné osoby boli postavené pred súd a aby sa tu občan popri dlhodobom zneužívaní súdov a Polície na iné ciele mal na koho obrátiť! A je to veľmi potrebné (poškodzovanie zdravia chemtrails, silnými mobilnými vysielačmi v okolí domov a bytov, Wi-Fi na verejných miestach, aktívne mobily v školách (napr. 30 bezdrôtových žiaričov 5 dní v týždni v bežne triede, ako chceme mať potom zdravé deti a ľudí s normálnym mozgom???), vnucovanie čipov (obč. preukazy), zber biometrických údajov (pasy) a násilné propagovanie a bezdr. technológií (reg. pokladne), vnucovanie el. podaní, vnucovanie očkovania atď, atď. Dlhodobo chýba na Slovensku vymožiteľnosť práva, riešenie situácie soc. slabších rodín a dôchodcov s 200 eurovými dôchodkami - nespravodlivosť zo strany štátu a kriminalita sa rokmi prehĺbila takmer k otvorenému vyvražďovaniu, ku ktorému je za takýchto podmienok už len krok, preto je nesmierne dôležité, nech každý občan zo svojej pozície robí maximum pre dosiahnutie pozitívnej zmeny alebo teda, aspoň niečo - pre začiatok, aspoň sa ozvať, písať listy, maily, aktívne zasahovať - zvlášť odborníci a ľudia znalí problematiky - ostatní Učiť sa, učiť sa, učiť sa (vlastný výskum, ustavičné vzdelávanie, práca i po práci, žiadne povaľovanie, ale ciele, napredovanie, sebazdokonaľovanie) Príklad: ak by milión ľudí denne využilo 1 hodinu všeobecne-prospešnou činnosťou, pre začiatok napríklad uvedením seba do problematiky, ktorá ho zaujíma (vlastný výskum) je to milión hodín práce a na Slovensku by to určite vyzeralo ináč!

Od ilegálnej fašistickej vlády kriminálnikov a primátorov zločincov nie je legitímne žiadne nariadenie, nemajú právo požadovať žiadny poplatok, pokiaľ tu nebude obnovené právo a spravodlivosť! Mi to pripadá, ako keby nejaký mafián sedel v úrade a vypisoval by ľuďom listy, že mu máme dávať peniaze - takto vyzerá štát po scénári s pandémiou v očiach jedného občana!

 Daňami a poplatkami sa tu bohužiaľ momentálne financujú kriminálnici! 

 

Vláda a takzvaná prezidentka i mnohí primátori sú najmä v súvislosti vyslovene zinscenovanej pandémie ľudia obvinení z veľmi vážnych trestných činov! Pretože zločiny spáchané počas scénára s pandémiou sa budú vyšetrovať - sú to vlastne vojnové zločiny a predstaviteľov fašistického režimu, vládu, fľandru a niektorých primátorov čaká súd!

Proti rozhodnutiu vyrubenia poplatku za smeti sa netreba odvolávať, nakoľko predstaviteľ mesta Trenčín je kriminálnik a ten bude vyšetrovaný najprv až potom všetko ostatné! Násilne zabral pôdu pri Váhu, proti vôli občanov daroval rekreačný areál na golfové ihrisko a na základe dezinformácií šírených mainstreamovými médiami spoločne s takzvanou prezidentkou a predstaviteľmi fašistickej vlády vyzývali ľudí na zdravie ohrozujúce  testovanie  (tu, tu a tu) a očkovanie, čím vedome alebo nevedome spáchali obzvlášť závažný trestný čin, pretože ľudia po testovaní i očkovaní mali a majú vážne následky a mnohí po vakcíne i zomreli.

Mimochodom, pokiaľ Rybníček povedal, že on má právo darovať zem pri Váhu hojekistovi, ako občan mám takisto právo podľa čl. Ústavy 32 postaviť sa na odpor a odmietnuť skladať sa na plat kriminálnikovi a potenciálnemu vrahovi (zatiaľ neprebehlo dôkladné vyšetrovanie, ale tí, ktorí podporovali opatrenia, testy a vakcíny sú zodpovední za poškodenie zdravia i mnohé úmrtia. Vďaka rúškam, testom a vakcínam sa šírili skutočné choroby, čím viac opatrení testov a vakcín, tým viac chorých! Svetoví experti, mnohí lekári i známy popredný francúzsky virológ Luc Montagnier varoval, že nové varianty tvoria očkovaní! Slovenský elitný lekár MUDr. Ján Lakota varoval, upozornil na symptómy podobné HIV pozitívnym pacientom u očkovaných:
Znamená to, že ak by prišla ďalšia vlna, v každom prípade sú za ňu zodpovední aj propagátori vakcín.
Vakcína, to dnes už nemusí byť len injekcia (podľa môjho osobného názoru a takisto i niektorých odborníkov testy špárovaním=nosové vakcíny. Za nebezpečný považujem každý takýto test, ktorý je v styku s telom (výtery, žuvacie testy) a vakcíny sú veľmi nebezpečné:
 
 
Záver: očkovanie všeobecne, vrátane očkovania detí a zvierat je organizovaný zločin, pretože čím viac sa očkuje, tým viac sú deti i ľudia chorí a každá ďalšia generácia vykazuje o niečo vážnejšie poškodenie. Stránku Biblik.sk sme pôvodne založili aj ako protiočkovací web, pretože keď rodičov detí nútili do podstúpenia vakcinácie, bola iba otázka času, kedy to budú robiť dospelým! Na to nebolo treba jasnovidectva, človek s rozvinutou predstavivosťou to mohol očakávať!
Mne nejde o tie smiešne sumy poplatkov za smeti, ale o to, že ako občan nemám iné legálne možnosti, ako sa brániť proti zločinom - zaberania rekreačnej pôdy v našom meste, stavaniu Wi-Fi a jedovatých zdravie a život ohrozujúcich rádiových vysielačov a Wi-Fi v našom meste a za tie Wi-Fi stĺpy sú tiež zodpovední predstavitelia mesta! Poplatky a dane idú na platy týchto fašistických zločincov, ktorí vlastne, ako sa zdá, robia maximum pre poškodenie zdravia obyvateľov Slovenska! A preto tieto poplatky odmietam platiť! Pre mňa je legálna možnosť odmietanie platenia poplatkov ako forma nenásilného aktívneho občianskeho odporu a požadujem nápravu:
1.) odstránenie Wi-Fi stĺpov z mesta
2.) verejné ospravedlnenie R. Rybníčka za propagáciu nebezpečných testov a vakcín (čo je pre obvineného z obzvlášť závažných trestných činov poškodenia zdravia (testy) z následkom smrti (vakcíny) poľahčujúca okolnosť, týmto môže niečo urobiť sám pre seba
3.) a samozrejme, žiadam o zahájenie vyšetrovania vo veci "Golfové ihrisko" a o vrátenie tohto rekreačného areálu pri Váhu naspäť Trenčanom
- s ostatnými úradmi, ktoré ešte donedávna aplikovali na Slovensku tvrdý fašizmus a teraz žiadajúcich poplatky, si to tiež vybavím! Ak je minister financií človek obvinení z tak vážnych trestných činov ako Igor M., občania by podľa môjho názoru nemali podávať ani daňové priznania - každý cent daní sa môže použiť ako plat pre kriminálne živly. Je na mieste zahájiť veľký súdny proces, pretože osobne sa nazdávam, že tu máme dočinenia s globálnou satanistickou mafiou...
 
-   -   -
 
Ďakujem,
 
Arkan Levov, Biblik.sk, tel. 032 / 240 00 65
 
- poslané 17:34 (z.č.) ako dokument Biblik.sk mail mestu Trenčín 16.5.2022 17-27.odt na adresy:
 lubica.otrubcakovaPÍŠZAVINÁČtrencin.sk primatorPÍŠZAVINÁČtrencin.sk dznPÍŠZAVINÁČtrencin.sk
______________________________________________________________________________________________________________________________
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU