LIST MINISTROM ZDRAVOTNÍCTVA, ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA, FINANCIÍ A DOPRAVY VO VECI CHEMTRAILS, VAKCÍN, EM RADIÁCIE A OČKOVANIA

05.01.2024 18:52

LIST MINISTROM ZDRAVOTNÍCTVA, ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA, FINANCIÍ A DOPRAVY VO VECI CHEMTRAILS, VAKCÍN, EM RADIÁCIE A OČKOVANIA

Vážení ministri zdravotníctva, životného prostredia, financií a dopravy, ako budete riešiť situáciu vnucovania vakcín, ako sa postavíte na ochranu života Slovákov vo veci rozprašovania chemtrails, ako budete riešiť katastrofálnu situáciu zamorenia miest a životného prostredia chemickými vláknami rozprašovanými  z lietadiel a zúrivým šírením životu nebezpečnej radiácie z mobilných antén, to ukáže, či ste naozaj vážení,  pretože ak to bude tak ako doteraz vo všetkých slovenských pomečiarovských vládach, ktoré tancovali tak, ako diabol píska, nielenže nečakajte žiadne daňové priznania, ale ľudia sa dnes nepostavia za nikoho, kto nemá odvahu brániť skutočné hodnoty. Je možné i v rámci vašich možnosti urobiť veľa dobrých vecí. Za handru vo vetre sa v skutočnosti nikto nepostaví, ani ak to bude tá modrá handra, pod ktorou mnohí ešte hovoríte k národu! Nie je možné slúžiť dvom pánom, nemôžete hovoriť k národu a mať za chrbtom aj vlajku EU aj slovenskú, musíte si vybrať! Kedy začne súdny proces s lekármi, ktorí odmietli zdravotnú starostlivosť kôli nenoseniu rúška? Nečakajte žiadne odvody do zdravotnej poisťovne, najprv lekárov, ktorí vydierali a podávali neschválené vakcíny postaviť pred súd! Bohužiaľ mnohí lekári, aj v našom meste ešte i teraz pokračujú vo svojej (zlo)činnosti.

-    -

1.) Rodičia nesmú byť prenasledovaní ani diskriminovaní, ak nedovoľujú vrahom v bielych plášťoch podávať injekcie zdravým novorodencom. Minister zdravotníctva, ktorý ešte po tom, čo predviedli zločinecké firmy Pfizer a ďalšie, vyrábajúce aj detské vakcíny, ak sa nepostaví za slobodu v očkovaní je to šašo a spoluvrah, bude mať na rukách krv, nech je prekliaty a nech sa utopí v potokoch sĺz, ktoré spustil. 

Minister propagujúci akékoľvek očkovanie je vrah, podobne ako VŠETCI lekári, ktorí zdravým ľuďom podávajú vakcíny! Minister zdravotníctva má brániť národ pred satanistickými vrahmi ako sú výrobcovia vakcín a iniciovať súdny proces s vynucovačmi rúšok a už konečne aj s lekárni i nelekármi-propagátormi covidových vakcín (jedna fľandra je z hradu v BA)

Každý lekár, čo posiela preč alebo bude vydierať rodičov, ktorí odmietnu očkovanie, nech je trestne stíhaný! Veď je to podobné, ako "buď si dáš rúško, alebo..." Zločinci, násilníci a vrahovia v bielych plášťoch majú fašizmus v krvi! Ľudia musia robiť všetko preto, aby na túto pomýlenú satanistami odchovanú a satanistami vyživovanú bandu neboli nikdy odkázaní! Existuje citát známeho žida Kissingera: "Kto ovláda ropu, ovláda národy, kto ovláda potraviny, ovláda ľudí!" Kto krḿi lekárov? Pacienti cez lieky korporácií, ktoré dávajú lekárom papať tú ich polievočku! Bežný lekár je dnes takáto karikatúra tiež, nielen pacient:

_________________________________________________________________________
 
 

2.) Situácia zamorenia miest elektrosmogom sa musí riešiť, niektorí ľudia sú v ohrození života v dôsledku nových zariadení, ako sú Wi-Fi routre dodávané operátormi a nové mobilné vysielače. Ľudia v bytoch, kde sused má nový router, trpia obrovskými problémami, ak je router v blízkosti jeden, dá sa to niekedy riešiť, ak je ich viac, riešením je nové bývanie. Ak Ministerstvo dopravy tvrdí, že tieto zariadenia sú podľa normy a ľudia nemôžu náhle v byte existovať, nové bývanie alebo nápravu má zabezpečiť operátor alebo štát! Spoločnosť Biblik.sk už niekoľko rokov v spolupráci s vedcami poskytuje službu meranie elektrosmogu, EM radiácia v domoch a bytoch v blízkosti niektorých Wi-Fi routrov i v blízkosti nových vysielačov je život ohrozujúca, dnes väčšina mestkých bytov je časovaná bomba, ľudia by mali mestá opustiť, ak môžu (alebo potom ostáva pre väčšinu ľudí už len likvidácia mobilných základňových staníc, ktorá by mala byť organizovaná a manažéri mobilných operátorov a firiem ako napríklad Towercom by mali byť súdení a prenasledovaní ako vrahovia)

Po nainštalovaní nového Wi-Fi routra (a to i do susedného bytu), alebo po postavení nového stožiara v blízkosti domu či bytu, resp. pridaní novej vysokofrekvenčnej antény, ľudia nemôžu dýchať, majú kŕče srdca, bolesti hlavy, tlak v osi epifýza/oči - štítna žľaza - srdce (možno u niektorých i žalúdok, pocit na zvracanie je však od hlavy), ďalej nespavosť, bolesti extrémna únava, po ľudsky povedané, nedá sa v niektorých bytoch a domoch v blízkosti mobilných antén a Wi-Fi už normálne žiť! V prípade nových Wi-Fi a nových mobilných antén uprostred miest a na dedinách v blízkosti vysielačov, smrteľne nebezpečná je i expozícia v rámci sekúnd, koľko ľudských životov vyhasia alebo poškodia mobilní operátori za rok?

 

V MHD A NA VEREJENÝCH MIESTACH BY MALO BYŤ POUŽÍVANIE SÚČASNEJ BEZDRÔTOVEJ TECHNOLÓGIE VRÁTANE MOBILOV ZAKÁZANÉ! Vzneste obvinenia na primátorov, ktorí dali Wi-Fi do miest a trestne stíhajte všetkých, čo dávajú Wi-Fi do autobusov a vlakov, a aby toho nebolo málo, kovové fólie na oknách v MHD či povolenie Wi-Fi a bluetooth v lietadle (konštr. interf. a odrazy od kovu, podobne ako v mikrovlnke).

Vrcholom všetkého je Wi-Fi na školách - podľa britského experta by mali šíritelia Wi-Fi dostať doživotie:

ELITNÝ BRITSKÝ VEDEC A JEHO VAROVANIE: AK DÁ NIEKTO Wi-Fi DO ŠKOLY, MAL BY BYŤ ZAVRETÝ NA DOŽIVOTIE (krátke video) / ROYAL NAVY EXPERT WARNING: ANYONE WHO PUTS Wi-Fi INTO A SCHOOL SHOULD BE LOCKED UP FOR THE REST OF HIS LIFE (short video) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/elitny-britsky-vedec-a-jeho-varovanie-ak-da-niekto-wi-fi-do-skoly-mal-by-byt-zavrety-na-dozivotie-royal-navy-expert-warning-anyone-who-puts-wi-fi-into-a-school-should-be-locked-for-rest-of-his-life/
 

-   -

Možnosti, ktoré môže väčšine obyvateľov mestkých bytov a domov v okolí vysielačov a mobilných staníc kvalifikovaný odborník úprimne poradiť, je buď rýchlo sa odsťahovať alebo okamžite vyradiť zdroje EM radiácie z činnosti! (mimochodom, väčšina moderných Wi-Fi routerov a smartphonov s aktívnymi mobilnými dátami a bezdrôtovými modulmi sú výkonné, ustavične vysielajúce radary, opakovane bolo ľuďom povedané a to i mnohými lekármi, že s  týmito zariadeniami ťažko môžu očakávať zdravie! Ak ak má niekto suseda s takýmto výkonným Wi-Fi routerom, vo väčšine prípadov takýto sused zabíja seba i ostatných, ak si to ostatní neprajú, sťahovať sa či odtieňovať byt by si mal on sám alebo operátor, ktorý takéto zariadenie prenajíma!

 
Mnohí mladí ľudia chodia s Wi-Fi na ušiach, (bluetooth slúchadlá a bluetooth zariadenia to je Wi-Fi) a miliardy oscilácií (2,4 - 5 miliárd vĺn za sekundu viac)  prehrievajú telo a ľudia už nevidia, že sú celí červení v tvári a horia. Zatiaľ som nevidel ani jedného človeka pri dlhších online video hovoroch, ktorý by nebol červený v tvári! Alebo v lietadle medzi ľuďmi používajúcimi Wi-Fi sú prakticky všetci červení, niektorí sa začínajú potiť. V kovovej plechovke akou je lietadlo, auto či MHD je povolené bluetooth alebo Wi-Fi? Hm... Pýtajte sa: "Kto tých ľudí chce zabiť?" (Skutočne, kovové fólie na oknách v MHD vyzerajú rovnako, ako dvierka na mikrovlnke, niekto sa na tom možno ešte baví!?).
Dnes ani šéfovia IT priemyslu už nemajú doma Wi-Fi, hovoira, že Wi-Fi je nebezpečná technológia:
FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG, LATVIAN)

3.) Ak Ministerstvo životného prostredia bude naďalej šíriť hoaxy o pretrvávajúcich kondenzačných stopách, daňové priznanie neuvidíte, ani žiadnu daň, žiadne poplatky mestu a štátu sa nebudú platiť! Nikto sa za vás nepostaví a ak rozprašovaniu chemtrails necháte voľný priebeh, nech vás zvrhnú a nech si vami mafia vybavuje účty ako s Lučanským! Polícia trestné oznámenia na chemtrails kvázivyšetrovala tak, ako by boli spoluorganizátori tohto brutálneho masového vraždenia, a ich šéfa rozniesla na kopytách mafia v base! Viete, že môžete razom takto dopadnúť. Neexistuje, aby si ľudia plnili svoje povinnosti a Ministerstvo životného prostredia, Polícia a Úrad na ochranu ovzdušia v listoch a na svojich stránkach šíria hoaxy a umožňujú vraždenie ľudí krytím zločinnej činnosti rozprašovania vláken z lietadiel! Je možné vydať napríklad varovania (ako napríklad ak to nie je nutné, nezdržovať sa vonku a nevetrať najmä za dažďa, za hmly a vlhkého počasia ak to nie je nutné, najmä skoro ráno, kým sa aspoň trochu nezdvihne hmla a na večer tesne po západe Slnka, kedy hmla opäť sadá už nevychádzať von, odporúčanie užívania komplexných antioxidantov ako napríklad bio citróny a prirodzene pestované ovocie, čistá kyselina askorbová-Vitamán C je antioxidant i antidotum, protijed), ďalej vhodné formy vitamínu D, vhodné dopĺňať horčík-magnézium a ďalšie v dôsledku chronickej otravy ovzdušia a nedostatku  životodárneho UV žiarenia , kedy sa systematicky náletmi posýpacích lietadiel prekrýva Slnko a to dokonca i počas celého svojho obehu okolo Zeme. Aké žiarenie vzniká vytvorením vrstvy po rozpade chemických vláken na drobný čierny prach dôsledku rozprašovania smart umelých kondenzačných jadier, zatiaľ nevieme, a to ľudia ešte tento umelý prach dýchajú... Spád takejto dažďovej vody poškodzuje stromy, vodné zdroje i pôdu, lesy a prirodzené plodiny hynú a plesnivejú. Vlákna chemtrails dnes tvoria už väčšinu prachu v byte, môžete ich dobre pozorovať i voľným okom vo vnútri na bielom povrchu. Väčšina z vás má biele vnútorné parapety, bielu vaňu, umývadlo, chladničku, nájdete všade drobné čierne a červené vlákna. Ak sú čerstvé, resp, dobre natočené, stači k nim priložiť navlhčený prst, špirálovite sa krútia. Chytiť čerstvé chemtrails vlákno je možné napríklad tak, že ak niekto má mobil alebo tablet, nechá ho doma chvíľu voľne položený a potom si pozorne všíma vlákna na vypnutom displeji. Ak sa navlhčený alebo naslinený prst priloží tesne k týmto vláknam, robia veľmi špecifický pohyb!

Cca pod 350 násobným zväčšením je už vo vnútri vláken vidieť čierne guľočky, pod 600 násobným zväčšením vidieť, že sú vyplnené žltou hmotou. Vlákna chemtrails majú UV absorbčné vlastnosti, sú ideálnym nosičom biologickej zbrane/plesne/patogénov.

 
Vzduch vyzerá takto, za dobrého Slnka je možné vo vzduchu pozorovať tak obrovské množstvo vláken, že vzduch vyzerá, ako by niekto rozdriapal obrovskú periinu  - chuchvalce vláken sú všade! Viac tu:
CHEMTRAILS_VLÁKNA_CHEMTRAILS FIBERS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-chemtrails-fibers/
CHEMTRAILS TN 4.5.2023 a 5.5.2023 + VIDEÁ ZAMORENÉHO OVZDUŠIA CHUCHVALCAMI CHEMTRAILS / CHEMTRAILS TN 4.5.2023 and 5.5.2023 + POLLUTED AIR BY LIGHT-REFLECTING PARTICLES (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-tn-4-5-2023-a-5-5-2023-videa-zamoreneho-ovzdsia-chuchvalcami-chemtrails-chemtrails-tn-4-5-2023-and-5-5-2023-polluted-air-by-light-reflecting-particles/
 
 

Možností je mnoho, nemusí to hneď vyzerať ako tlačovka ministra: "Ľudia, pozor, niekto Vám otrávil vzduch, vodu aj pôdu, chemtrails sú skutočné, musíte dbať na zvýšenú opatrnosť!" Na to by mal gule možno tak pán Huliak, kotrého si ľudia skutočne vážia a dobre ho poznajú. ale ťažko odhadnúť, akú by mal potom životnosť, je fajn, že nie je ministrom, pretože takýto rozhľadený človek je potrebný aby šíril informácie a známa slovenská fľandra a zločinec Zuzana Č. vlastne pána Huliaka nevymenovaním možno aj zachránila! 

Ostatní ministri, ak chcete niečo skutočne robiť, nie je odveci sa modliť za seba, svoju rodinu a za ostatných kolegov i za opozičných lídrov, pretože cítia, že skončili a budú zúriť! Ako je zrejmé, najlepšia vec, ktorá sa mohla Matovičovi stať je, aby do vedenia štátu nikdy nenastúpil! Viete aká je situácia, pokračovaním v satanských projektoch chemtrails, 5G, šírenia Wi-Fi a digitálneho rádia by bolo skôr divné, ak by nedošlo k veľkej udalosti, kde covidizmus bol vlastne nácvik, predskokan hlavnej na hlavu obrátenej hviezdy! Je možné, že šialenosti covidizmu boli iba zrnkom piesku, ktovie, či tí ktorí normálne zomreli nedostávajú vlastne milosť pred možným obrazom vecí budúcich... 

V roku 2018 písal Biblik.sk na Úrad na ochranu ovzdušia, že ak títo úradníci nebudú robiť nič, budú sa dusiť. V roku 2020 v dôsledku rozprašovania chemtrails a otravy, súhrnným nárastom expozície EM poliam za ustavičného navyšovania frekvenicí majú ľudia dodnes problémy s dýchaním, kašeľ a dusia sa. Veď to mnohí poznáte, po prechádzke vonku, otvorení okna, či návšteve mesta alebo nákupného centra. Do vzduchu rozprášujú z lietadiel vlákna a umelý prach a do kovových budov (železobetónových panelákov a nákupných centier) a MHD dali mobilné opakovače a Wi-Fi... Synergický efekt možno predpokladať, ľudský organizmus je plný umelých vláken chemtrails, ústa, telo, i stolica, chemtrails vlákna je možné pozorovať všade, v prírode i doma. Po priložení ideálne navlhčeného prsta sa chemtrailsové vlákna špirálovite krútia, akoby rozpoznávajú vlhkosť alebo prítomnosť človeka (možno záležitosť el. náboja, o čom svedčí aj kompaktnosť a zachovanie takmer dokonalej línie takýchto čiar na nebi, ktorá sa výrazne líši aj od výrazných olejových dymovníc používaných na airshow:

 
CHEMTRAILS TRENČÍN - ČASTICE V OVZDUŠÍ / CHEMTRAILS TRENCIN - PARTICLES IN THE AIR (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-castice-v-ovzdusi/
 
Tiež je možné si všimnúť zapínanie a vypínanie posýpania na hranách čiar:

Ak by sa postavilo letisko na Mount Evereste, na dráhe by to vyzeralo celé hodiny takto? Kto tvrdí, že toto sú len bežné kondenzačné stopy, šíri hoaxy, a je to pavedec, ako Dr. Martin Gera, ktorého vyjadrenie je stále na stránkach MŽP. Šírenie lží by mali ľudia odmietnuť sponzorovať zo svojich daní! Daňoví poplatníci nielenže nebudú podávať daňové priznania, ale od vás ešte budú vymáhať dane späť, ak neprestanete so satanistickou propagandou! A takisto neplatíme ani SHMÚ ani Úrad na ochranu ovzdušia za tvrdenia, že to, čo vidíme na nebi, sú len bežné kondeznačné stopy! Čo vlastne taký Úrad na ochranu ovzdušia robí? Ako chránite ľudí?

-       -

Na obrázku tzv. moderné mesto, smart mesto,

SMART angl. sa číta, resp. znie identicky ako SMRŤ

Navyšovanie frekvencií a súhrnnej dávky EM žiarena. Žiarenie z mobilov, Wi-Fi, bluetooth a mobilných antén vedie ku zlomom na DNA, ktoré sa považujú za jednu z hlavných príčin rakoviny. Tvrdia to poprední vedci,

krátka prednáška prof. Henry Lai:

 
cit. Dr. Martin Blank:

biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/

 
Dr. BRIAN CLEMENT: AK NIEKTO POCHYBUJE O ŠKODLIVÝCH ÚČINKOCH EM ŽIARENIA NA ĽUDSKÉ ZDRAVIE, PRINAJLEPŠOM JE HLUPÁK ALEBO MUSÍ BYŤ PODPLATENÝ. / Dr. BRIAN CLEMENT: ELECTROSENSITIVITY SYMPTOMS CAN BE ELIMINATED IN 60% OF PEOPLE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-brian-clement-ak-niekto-pochybuje-o-skodlivych-ucinkoch-em-ziarenia-na-ludske-zdravie-prinajlepsom-je-hlupak-alebo-musi-byt-podplateny-dr-brian-clement-electrosensitivity-symptoms-can-be-eliminated-in-60-of-people/

-    -

Je treba prijať predbežné opatrenia na ochranu ľudí pred EM radiáciou, ináč rakovina, neurodegeneratívne ochorenia a infarkty budú bežná vec i u detí, nové mobilné antény pôsobia u mnohých ľudí kŕče srdca a problémy s dýchaním, kto chce urýchliť likvidáciu vlastnej rodiny, môže mať ďalej doma Wi-Fi a deťom dávať smarthodinky a smartphony a vodiť ich do školy a škôlky kde je Wi-Fi alebo mobilné antény na streche! Spodina rodí deti na to, aby videla ich trápenie! Títo chudáci už asi nespravia nič, budú sa pozerať ako dobytok, maximálne spisovať petície alebo hrať sami pred sebou hru, že niečo robia, ale neodvážia sa k činom! Ale takýchto chudákov z nich niekto urobil, nie je to celkom ich chyba, oni sa budú radšej dusiť, než by učinili rozhodnutie vypnúť plyn! A vypnúť plyn znamená odmietnuť platiť dane štátu, kde úrady sú až po uši v zločineckej činnosti! Mobilná základňová stanica v blízkosti školy ani Wi-Fi na školách a v MHD nemá čo hľadať, ak si rodičia nevedia ochrániť vlastné deti, sú horší ako zvieratá! Zebra sa na ochranu mláďaťa postaví aj dravej šelme! 

Od zločincov, ktorí mobilné antény stavajú (najmä mobilných operátorov a Towercom) prestať ich podporovať, zrušiť mobil, TV, nepočúvať rádio, alebo zúžiť platby za mobil a využívanie ich služieb na nevyhnutné minimum. Slováci nepotrebujú niekoľkokilowattové vysielače v horách ani mobilné antény na školách a medzi domami!

Štát a operátori ak niečo na záchranu životov chcú robiť, môžu podporovaťa zvýhodňovať optiku a pevné pripojenie bez Wi-Fi!

Súčasné normy pre elektrosmog sú zločinné. Nečinnosť Polície, ministerstiev a úradov vo veci chemtrails je zločin spoluorganizovania a krytia genocídy! 

Namiesto stavania nových mobilných antén a šírenia Wi-Fi je najvyšší čas tieto zariadenia začať zdaňovať a redukovať na nevyhnutné minimum. Človek, ktorý má mobil, poškodzuje životné prostredie, nebude sa to mnohým páčiť, ale tieto veci treba zdaňovať a vypratať z obchodov, reštaurácií, verejných miest a MHD ako fajčiarov! 

S nasadením nových antén opustili naše sídliská vtáci, sú oveľa. oveľa inteligentejší než väčšina obyvateľov miest a vtáci nemajú mobil, ale napojenie na Stvoriteľa a VTÁCI SA Z MIEST RADŠEJ ODSŤAHOVALI (!)

-   -

Vnucovanie očkovania a diskriminácia ľudí odmietajúcich vpichovanie injekcií do zdravých ľudí sú fašistické praktiky a likvidácia národa, pretože ťažko od človeka, ktorý má v sebe desiatky injekcií (Hexa 6v1. MMR3v1 atď.) od takejto fakticky voodoo bábiky ťažko možno očakávať zdravé potomstvo a normálne IQ, väčšina degeneruje, dopúšťa sa násilia a zomiera na tzv. civilizačné, resp. vakcinačné choroby, kde injekciami je vpravovaná do tela otrava a choroboplodné zárodky vrátane častíc kovov, ktoré zvyšujú toxické účinky elektrosmogu. K očkovaniu snáď len jediný článok, vaša oficiálna štatistika: 

POZOR, AJ TETANOVKY MÔŽU POŠKODIŤ ZDRAVIE ČLOVEKA! NA SLOVENSKU ZA ROK DOSTAL TETANUS IBA JEDEN ČLOVEK, AJ TEN BOL 6x OČKOVANÝ:

 

Vážení ministri, máte neľahkú úlohu postaviť sa samotnému diablovi a v rámci možností manévrovať. Ale ak sa Titanik potápa (a Titanik bol tiež  inside job ako 9/11 ), to neznamená, že ak niekto úmyselne potápa Titanik je jedno, či budete kradnúť alebo pôjdete pomáhať sťahovať ženy a deti do lodí, do ktorých mnohí sami nenastúpite! Áno, existujú vyššie hodnoty ako život, ale predsa sa na život viažu. 

Ochraňujte skutočné hodnoty. To je všetko. 

Ďakujem. 

Arkan, Biblik.sk

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!