KOKOSOVÝ OLEJ DOKÁŽE ZLIKVIDOVAŤ HERPES I VÍRUSY CHRÍPKY

15.01.2019 12:04

Dôležité poznámky k relácii:

Parkinson, Alzheimer, rakovina, cukrovka. Milan Calábek radí, ako tieto nemoci liečiť prírodními látkami (tieto informácie sme prvýkrát uviedli tu)

 - Základný a najdôležitejší tuk je kokosový olej. Za prvé má v sebe viac ako 50% kyseliny laurovej. Pokiaľ si ráno vezmeme kokosový olej, pokiaľ možno bio, tak dochádza k jednej základnej veci. Kyselina laurová sa v tele mení na monolaurín a ten likviduje obaly u vírusov a baktérii. Tak ich urobí bezbrannými a náš imunitný systém si s nimi hravo poradí. (napr. vyradí herpesové a chrípkové vírusy)

Kokosový olej ďalej obsahuje kyselinu beta-hydroxymaslovú, dôležitú pre ľudský mozog. Prospieva celému organizmu. Dôležité výpisy z relácie tu:

https://dvojka.rozhlas.cz/parkinson-alzheimer-rakovina-cukrovka-milan-calabek-radi-jak-tyto-nemoci-lecit-7481975

Poznámka Biblik:

Dnes vám však chceme priblížiť naše skúsenosti s kokosovým olejom. Z tých kvalitnejších je to tento ale aj tento. Kokosový olej silno ochladzuje telo. Je preto menej vhodný v zime. Testovali sme jedenie kokosového oleja ako liek. Všeobecne tuky na lačno by sa podľa odporúčaní lekárov nemali jesť. Ak sa tuk pojeda nalačno, vylúči sa žlč na prázdny žalúdok, a človeku môže byť ťažko... 

My sme testovali užívanie kokosového oleja 1 polievková lyžica 3x denne po jedle. Prvým príznakom bol u mňa chlad, po pár dňoch to prešlo až do pocitu horúčky. Akoby telo vyvíjalo energiu na zohriatie, no možno je to zároveň príznakom štartu imunitného systému.

Všeobecne som zvyknutý skôr na živočísne tuky, bravčová a kačacia masť (mimochodom kačacia masť je podľa mňa jeden z najlepších krémov na pleť, pravdepodobne má aj antibakteriálne a silno regeneračné účinky) Oleje sú pre mňa ťažké na žalúdok a daň za takúto liečbu je minimálne 1x denne pocit ťažkého žalúdka. Zvlášť ide o to, či už používate živočíšne alebo rastlinné oleje, aby boli najlepšie v bio kvalite a čo najmenej spracované. Taká Rama, či Hera, rafinované oleje, lacný palmový olej a stužené tuky by nemali mať miesto ani na jedenie, ani na smaženie do pečenia! Obsahujú nikel a hliník, ktoré v tele vyvolávajú zápaly. V podstate ich nepovažujem za jedlé.

Kokosový olej je vhodný aj na smaženie, no deodorizovaný už prechádza určitým procesom spracovania. Ak vám vadí vôňa, nejedzte ho! Ak vám jedlo nevonia, nejedzte ho.